Uitstekende motorlessen gehad

Ik ben echt super tevreden over de motorlessen van Miguel en Vanja(hoop dat ik het goed schrijf) De begeleiding die er is geweest van het begin tot het eind was super. Heb zelf van beide instructeurs les gehad en het was top. Bedankt!

Zeer vakkundige rijschool.

Ideale rijschool. De instructeurs zijn ondanks dat ze zeer verschillen allen zeer vakkundig en punctueel. Zijn geduldig en daar waar nodig is streng en blijven hameren om fouten te herstellen. De rijschool probeert geen extra lessen uit je te trekken. De prijs is conform voor wat je krijgt goedkoop. De rijschool maakt gebruik van tools waarmee je makkelijk gereden rijlessen kan bijhouden en de volgende afspraak in je agenda kan plaatsen. Daarnaast heeft de rijschool goeie motoren staan voor verschillende maten en voorkeuren.

Leuke instructeurs en goed geregeld

Erg leuke instructeurs gehad die allemaal uniek waren op hun eigen manier. Ook is het kwa afspraken, betalingen en communicatie erg goed geregeld. Erg tevreden.

Personeel auto Met anawager

Ik ben zeer tevreden en beveel de school aan. Super Leraar Met vriendelijke groet RIKO

sabine geeft super goed les geeft je alle vertrouwen laat veel leerlingen slagen daarom hoort ze eigenlijk een BONUS te krijgen!!!

Super leuke tijd gehad!

Goede uitleg, leuke instructeurs met goed gevoel voor humor. Niks is teveel gevraagd, super goede ervaring met de Hoog.

Ontspannen en motiverend

Flexibel met inplannen, wordt goed aangestuurd en goeie tips meegegeven tijdens/na lessen. Zeker een aanrader!

Overgestapt van rijschool naar de Hoog toe. Ik was al 2 keer gezakt en nu bij De Hoog gereden en in een keer geslaagd bij hun! Super leerzame lessen.

Hele aardige rij-instructeur

Ik werd heel goed begeleid door Hans. Top rijschool . Ik heb mijn scooter rijbewijs in 1 keer gehaald

Fijne scooterrijles gehad.

Was een gezellige ochtend, Fijne instructeur. En geslaagd voor mijn bromfietsexamen, dus dan is het zeker leuk.

Top les gehad !!

Goede uitleg en instituties gehad !!

Vriendelijk

Leuke rijschool met professionele instructeurs.

Zo als ik het heb ervaren, een aanrader om rijlessen te volgen. Vriendelijk en professioneel personeel, met voldoende kennis en rijervaring. Kan niet wachten op het mooie weer om met de motor te gaan rijden. Rijschool de Hoog bedankt voor de prettige maanden en fijne lessen.

Leuke dag cursus, met ervaren instructeur.

Goede auto’s en ervaren instructeur. Veel geleerd! Was goed voorbereid voor het examen.

Mega goede begeleiding vanaf les 1 tot aan het behalen van het rijbewijs

Al vanaf les 1 voelde ik me veilig en in goede handen bij Sandy. Ze heeft me zonder moeite over onzekerheden en stressvolle momenten heen gekregen en daarbij altijd een heldere en duidelijke uitleg gegeven. Fouten maken is totaal geen probleem en hier worden leerzame momenten van gemaakt. Ik heb echt niets meer dan goeds over mijn hele ervaring met De Hoog te vertellen. Super bedankt voor alle goede zorgen en nogmaals dank voor de begeleiding naar mijn rijbewijs.

Enorm veel geleerd op een leuke gezellige manier!

Ik heb erg veel geleerd bij Sabine op een leuke en gezellige manier, en alle lessen zijn met succes gegaan, waardoor ik mijn rijbewijs in 1x heb behaald!

Super fijne ervaring

Ik had een hele fijne ervaring met de rijschool, alles goed uitgelegd en geholpen. In 1 keer geslaagd, ik ben zeer tevreden

Meer dan goed !

Meer dan goed!

Hele goede lessen en instructeurs

Goede lessen en gezellige en goede instructeurs

Hele fijne lessen gehad

Ik stapte altijd met veel plezier de auto in. Er word heel fijn uitgelegd en is heel duidelijk. Ik heb er erg naar me zin gehad!!

Ik voelde mij heel erg op mijn gemak en goede uitlegt en les

Fijn les gehad

Mijn scooterles was erg prettig. Ik had Miguel als instructeur en hij legde alles goed uit.

zeer goed

Ik beoordeel de Hoog obv mijn ervaring met Vanya de motorrijles instructeur. Vanya is n kei en met name de priveles voor t examen Bijzondere verrichtingen is heel instructief en heb ik als bijzonder, zeer, en nog meer :-) waardevol ervaren. T enige punt ter verbetering dat ik zou kunnen bedenken is dat t nuttig is 1 les te organiseren op t terrein van t CBR te Naaldwijk omdat de opstellingen van de pilonnen er net even iets anders uitzien als op t terrein bij de Waterweg in Vlaardingen.

Super rijschool!

Ben super te vrede over de communicatie, uitleg en begeleiding. Absoluut een aanrader!

Fijne ervaring bij de Hoog, over het algemeen zeer tevrede

Er wordt met een handig systeem gewerkt, ik kreeg altijd automatisch een melding via de email binnen wanneer de volgende rijles ingepland stond. Verder hele fijne en behulpzame rijinstructeur gehad, Hans. Hij heeft mij goed geholpen bij het tussentijds verbeteren van aandachtspunten.

George Stephensonweg 21

3133 KJ Vlaardingen