Geweldig!!

Super rijlessen gehad, heel rustig en leerzaam! Ik zou iedereen aanraden om rijlessen te volgen bij de hoog!

Hele goede rijschool

Ik heb hier erg snel mijn avb voor de motor gehaald, ze hebben goede instucteurs en fijne motoren. Een hele goede rijschool

Snel en goed

De motor insturcteurs miquel en vanya zijn hele vriendelijke mannen. Ze leggen alles goed uit en hebben alle geduld ervoor.

Goede motorijschool

Een goede leerschool en eerlijk in de omgang met klanten..

Mijn ervaring was geweldig.

Vooral het laatste 10 weken was mijn rijles ervaring geweldig. Mijn instructeur was hartstikke Top! Nogmaals Bedankt Wojtek, je hebt me echt goed geholpen.

Goede en duidelijke rijlessen.

Tijdens de rijlessen werd mij goed uitgelegd wat ik moest doen tijdens het rijden etc en dat vond ik erg fijn.

Top, hele fijne en goede instructeur ( Vanya)

ik ging nooit met tegenzin naar de motorles. ik leerde veel en werd altijd met respect behandeld.

Zeer klantvriendelijk en meedenkend

Sneller als verwacht avb behaald

Fantastische rijschool, leuke gezellige en vooral goede instructeurs. En ook enorm fijn en makkelijk te contacteren wanneer er iets is. Enorm meedenkend ook. Al met al fantastisch

Lessen waren altijd goed en de manier van les geven was heel fijn

Goede begeleidingd.

Dochter in 1 keer geslaagd!!!

Voor auto B vraag om Daan. Top instructeur zijn tips hebben me door het examen heen getrokken

Echt top

Ik kwam van een andere rijschool, die mij niet alles leerde en ook een paar dingen verkeerd aanleerde. Toen ik ging lessen bij De Hoog had ik er vertrouwen in dat ik het nu wel goed aangeleerd kreeg. Ik wist dat als ik iets verkeerd deed of ik ergens nog niet klaar voor was, mij dit eerlijk verteld zou worden. Omdat ik zo'n vertrouwen had in de rijschool en in mijn rij-instructrice nam ik alles aan en vond ik het geen probleem om extra te lessen. Door deze lessen heb ik weer plezier gekregen in het rijden. De eerste keer dat ik hier examen heb gedaan ben ik geslaagd. Ik vond het hierbij gelijk jammer dat ik geen lessen meer zou hebben, en ik mis het nu al. Met hele grote dank aan Sandy!

top

fijne les

Spontaan en enthousiaste instructeurs.

Zal de rijschool adviseren bij mensen die rijlessen willen volgen.

Goede begeleider.

Alle uitleg helder en duidelijk.

Be

Superrrrrr

Alles wordt goed uitgelegd

Hele goede rij instructeur alles wordt goed uitgelegd

Uitstekend!

Uitstekend service!

Geweldige rijschool!

De Hoog is een rijschool met onwijs goede leraren. Daarnaast ook nog ontzettend vriendelijk tegenover iedereen. Zeker een aanrader! Bedankt voor alles.

Leuke, gezellige rijschool!

Leuke instructeurs en assertieve mensen op kantoor!

Fijne lessen gehad, goede uitleg.

Fijne instructeur, duidelijke uitleg.

Ik heb mijn BE gedaan bij de Hoog en dat is zeer goed bevallen. Fijne instructeur, duidelijke uitleg en de auto en aanhanger zijn prima voor elkaar. Ook de prijs is prima in orde.

Uitstekend en heel snel geholpen

Had men CE rebewijs binnen een maand snel geregeld

George Stephensonweg 21

3133 KJ Vlaardingen