Perfecte instructeurs voor de motor

Goede ervaring gehad met de instructeurs. Alles word duidelijk verteld en uitgelegd hoe je alles moet doen

Zeer goed bevallen!!!!!!

Ff snel de aanhanger rijbewijs gehaald, er was ineens een plekje vrij dus ik kon binnen een week aan de slag. 6 uurtjes trainen en dan afrijden!

Wojchiech is de gezelligste en de beste rij instructeur!

Vandaag in 1x mijn rijbewijs behaald, bedankt voor de gezelligheid en de leuke rij lessen. 5 sterren voor Wojciech ahaha!

Top instructeur!

Ik heb genoten van de motorrijlessen.. Vanya is een geduldige en rustige instructeur en is ook duidelijk. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij hem. Bedankt voor deze geweldige ervaring nu op mn eigen motor de weg op! Top rijschool!

Goede instructeur

Heb een goede ervaring aan dit bedrijf. Heb goede instructies gehad voor het rijden met aanhanger.

Zeer professionele en zorgvuldige opleiding

Ik heb mijn Motorrijbewijs gehaald. Dankzij de instructeurs (Miquel en Vanja) ben ik voor mijn gevoel op een niveau gebracht wat boven het examen lag. Hierdoor was het examen slechts nog een formaliteit. De beide heren waren kritisch en scherp op een positieve manier. Hierdoor een opleiding op een hoge kwaliteit. Top!!

Echt een top rijschool

Top rijschool, alles word goed geregeld en de lessen zijn top.

Instructeur legde alles rustig uit en gaf op de juiste manier opmerkingen en aandachtspunten. Voorbereiding op examen was ook goed, alles werd doorgenomen. Zeker aanrader voor o.a. E achter B rijbewijs.

Hele goeie les gehad

Ze geven goeie les en ben zeer tevreden met hans hans bedankt voor alles

Leuke en nuttige cursus dag

Leerzame en prettige dag gehad met hans

Zeer goede rijschool!

Voor mijn motorrijbewijs zat ik hier meer dan goed. De instructeurs zijn gemotiveerd en vriendelijk en leren je graag alles bij. Lukt iets niet ook daarbij proberen ze je op verschillende manier te helpen/te laten zien.

super relaxed en fijne lessen

In 1 x geslaagd dankzij Herman, bedankt!

Perfecte begeleiding tijdens lessen en in 1x het aanhanger rijbewijs!

Alles was top geregeld! 1 dag lessen met examen. Vriendelijke en erg goede begeleiding en voorbereiding op het examen met als resultaat: in 1x geslaag! Bedankt!

Top zeker een aanrader

Instructeurs zijn zeer vriendelijk en echte vakmensen met ervaring

SUPER SERVICE

Super Service met relaxte mensen die jou willen doen slagen.

Snelle communicatie en planning.

Rijbewijs BE lessen gevolgd. Aanmelden als cursist gaat digitaal en snel, zo ook inzage in lesplanning en Examen planning. Nota's zijn ook digitaal en overzichtelijk. Instructeur Hans heeft veel rijervaring en brengt zijn kennis mondeling en ondersteund met tekeningen over om meer inzicht te krijgen in bijzondere situaties. Een min puntje; 10 minuten vóór het examen bleek dat ik geen bijlage had gekregen van de administratie met theorie over het rijbewijs BE. Deze vragen kunnen wel gesteld worden door de examinator. Hans kon mij snel wat tips geven om zaken te onthouden. Dit met succes, ik ben in een keer geslaagd!

Heeeeel goed

Ben Herman zeer dankbaar voor zijn advies en les geven. Een betere rijinstructeur dan hij vindt men niet. De Hoog rijschool bedankt voor alles. Zal jullie zeker overal aanbieden en jullie naam doorgeven. Echt goede les kreeg ik.

Mijn ervaring is goed

Was heel goed en leuk instractors

Een top rijschool

Ondanks meerdere rijscholen gehad maar dit is het meest fijne/positieve die ik gehad hebt. Je kan merken dat de personeel hart voor de zaak heeft. Ik heb ze bijna allemaal al gehad tijdens het rijden. Als iets beter kan dan vertellen ze je het ook, dit heb ik helaas moeten ondervinden door de boeven (CBR). Ik kon hierdoor vrij snel terecht voor een herexamen. Inmiddels geslaagd maar kom zeker terug.

Geweldigen ervaring

Sabine topper om mee in de auto te zitten

goed geregeld

goed geregeld en snelle service 1 dag rijden en aanhangerrijbewijs gehaald met ervaren instructeur en tegen scherpe prijs

Super fijne rijschool

Ik heb een goeie ervaring gehad met deze rijschool. Ik ben in 1 keer voor mijn AVB en AVD geslaagd! Ik zou de hoog, Iedereen aanraden.

Herman, als je dit leest, je bent top!! Soms mag je wat meer oefenen met speciale verrichtingen, maar voor de rest top!

Ik kreeg goede uitleg en de instructeur was vriendelijk!

De lessen waren heel nuttig. eerst een beetje kennis maken met de scooter etc. alles werd goed en duidelijk uitgelegd en er werden goede tips gegeven.

Perfecte instructeurs

Top!!!