Goede lessen, goede tips, Altijd naar me zin gehad. Zeer vriendelijke instructeurs.

Top rijschool en top instructeur!

Makkelijk in de omgang en duidelijke instructies. Denkt mee en goeie adviezen

Heel erg tevreden

Heb een leuke leerzame lesdag en examen gehad

Ontspannen mijn rijbewijs halen.

Door de ontspannen en persoonsgerichte Aanpak van de instructeurs heb ik het eerste gedeelte van mijn rijbewijs A gehaald. Ik verwacht dat we op deze voet verder gaan En ik straks de A kan bijschrijven op mijn rijbewijs.

Goed en leerzaam rij-school

Eerlijk goed en leerzaam rij-school

Super enthousiast over de motorrijlessen bij Verkeersschool De Hoog!

Er wordt echt individueel en op een heel positieve en effectieve manier aandacht gegeven bij de motorrijlessen. De manier waarop Vanya mij heeft begeleid bij het AVB examen is echt geweldig. Motorlessen bij De Hoog kan ik echt 100% aanbevelen!!

Fantastisch

Door Willem jr is het mij gelukt om mijn rijbewijs te halen ik ben hem voor eeuwig dankbaar

Heb mijn motor/ be en nu mijn c. En allemaal goed opgeleid

Een hele fijne rijschool

Leuke tijd gehad en alles in een keer gehaald.

Helemaal top

Alles word netjes uitgelegd en je word goed begeleid

Geweldige rijschool en een hele leuke instructeur

Ik ga met positief zin naar de rijschool toe om het motorrijden te leren.

Hans is een vriendelijke en goede instructeur

Intensieve dag, super veel praktische handvatten. Omgeving goed uitgekozen en uitdagend genoeg om alles mee te maken en te oefenen. Hans is een goede instructeur. Rust en vertrouwen.

Goede begeleiding

De instructeurs geven goede begeleiding met het lessen en zijn zeer vriendelijk.

Goede instreucteur

Het ging alles goed

Super fijne rijschool met aardige instructeurs

Ik heb hele fijne lessen gehad bij Vanya en bij Hans! Super goed geholpen.

In 1 dag geslaagd

Gezellige, vriendelijke, vakkundige rij instructeur gehd voor het scooter praktijk. Raad het aan!

Persoonlijke, vriendelijke en goede begeleiding van aardige instructeurs die meedenken

Bij rijschool De Hoog werd gekeken naar mij als persoon en geluisterd naar mijn verhaal, hierna hebben we een pakket op maat samengesteld waarna ik met vlag en wimpel ben geslaagd voor het rijbewijs AM. Rijschool De Hoog heeft vriendelijke meedenkende en goede instructeurs waardoor je je op je gemak voelt wanneer je hier lest. 10/10

Praktijk scooter voor me zoon bij rijschool De Hoog gepland. Paar rijlessen ervoor aansluitend examen. Me zoon is in 1 keer geslaagd voor zijn praktijk scooter met dank aan de goede begeleiding van de instructeur en de leerzame momenten van de uurtjes vooraf aan het examen. Me zoon is superblij en ik ook! Bedankt rijschool De Hoog!

Altijd op tijd en snel examens gereden

Zeer uitstekende rijschool en supper gezellige rij intructeur zeker veel van hem geleerd jullie zijn toppers ga vooral zo door

Fijne instructeur voor m'n BE, daarbij ook in 1x geslaagd

Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd, dingen werden ook meerdere keren herhaald. Je word binnen 6 uur goed voorbereid op je examen.

Super goede begeleiding

Heel snel mijn rijbewijs gehaald met hele geduldige en goede instrecteur! Neemt de tijd om je dingen te leren.

Heel erg goed

Mijn instructrice was erg goed en erg gezellig. Elke keer keek ik met plezier uit naar mijn rijlessen.

Helemaal goed!!

erg vriendelijke leraar, die rustig opbouwend les gaf en constant tips gaf waar opgelet moest worden.

Een top rijschool!

Miquel was een hele fijne rijinstructeur. Hij zorgt dat je rustig blijft en realiseert dat je het echt kan.

George Stephensonweg 21

3133 KJ Vlaardingen