Vakkundige rijinstructeurs

Goede en vakkundige rijinstructeurs, fijn om bij te lessen.

Goede lesmethode

In 1 keer geslaagd. Kan niet beter..

Gewoon goed

Super goed geregeld! Goed mailcontact! Vriendelijke instructeur!

Nette school en komt de afspraken na

NEtjes op tijd met alle afslpraken. Goede instructeur

Fijne rijschool. Meedenkend

Fijne rijschool, veel mogelijkheden en zijn erg flexibel Zeker een aanrader

Mijn lessen waren erg leerzaam. Goede begeleiding en je voelt je direct op je gemak! Ik ben erg blij dat ik via jullie mijn rijbewijs heb behaald! Vanya heel erg bedankt voor alles!

Echt heel goed begeleid

Ik heb mijn scooter praktijk gehaald en heb hele goede lessen al van te voren gehad

Top !

Ik kreeg les van Herman en ik had binnen 4 maanden mijn rijbewijs !

Effectief

Ik heb mijn lestijd bij de Hoog als positief ervaren. Ontzettend fijne rijschool.

Top motorrijles bij Vanya van de Hoog

Ik heb op aanraden van een bekende van mij motorrijles genomen bij Vanya, een instructeur van de Hoog in Vlaardingen. Ik ben zeer tevreden over de leuke, deskundige en relaxte begeleiding van Vanya. Hij bereidt je heel goed voor op het rijden van een motor in het verkeer en daarmee ook op het succesvol doen van de examens. Enthousiaste medewerkers op kantoor, kortom: prima ervaring bij de Hoog

Met zelfvertrouwen en goed voorbereid de weg op.

Vorig jaar heb ik mijn C-rijbewijs gehaald via de Hoog. Dit is zo goed bevallen dat ik ook voor mijn A-rijbewijs voor de Hoog heb gekozen. Miquel is een superfijne instructeur, hij geeft je vertrouwen en geeft goede tips wanneer het even niet lukt. Het AVB examen heb ik inmiddels behaald, Miquel heeft me hiervoor meer dan goed voorbereid en ik ga met veel zelfvertrouwen verder met lessen. Ik heb zin in de verkeersdeelname en heb veel vertrouwen in een goede afloop van de komende examens.

In één zin goed

Professionele begeleiding en fijne rijles

Ik was al bekend met het rijden met aanhangwagens, maar niet volgens de officiële manier van rijden. Tijdens het rijden kreeg ik prettige en nuttige feedback van Hans mijn rijinstructeur over mijn rijstijl op dit moment en hoe ik dit moest aanpassen naar de officiële manier van rijden. Dit resulteerde in het in één keer halen van mijn aanhangrijbewijs

Super goede lessen gehad!

In een zeer korte tijd mijn rijbewijs gehaald op een super prettige manier! De lessen waren altijd erg gezellig, leerzaam en alle uitleg was erg duidelijk en op een rustige manier!

Geeft je zelfvertrouwen

Ik kreeg de rust en het zelf vertrouwen in het auto rijden

Altijd afspraken nagekomen , en nooit problemen gehad.

Ik heb met Wim, Henk , en Michel gereden. Alle drie De beste instructeurs !!!! Met ervaring !!! Die weten van les geven !!!

Nette en professionele rijschool.

Professioneel en goede instructeur

Toppers

Leuke rijschool, leuke instructeurs, halen het beste in je naar boven en begeleiden waar nodig.

Top goed geregeld

Gewoon goed voor een goede prijs

Professioneel

Michel en Willem zijn top-instructeurs. Ze beoordelen de cursist snel, en passen hun lesmethode daarop aan. Hierdoor behalen zij een hogere slagingspercentage voor de cursist. Ik had een moeilijke examen op de vrachtwagen, ondanks dat toch geslaagd.

Flexibel met de tijden

Ik heb goede ervaringen meegehad en als ik voor aanhangwagen ga, ga ik bij de hoog lessen nemen. Groetjes

Fijne rijschool

Vanya is een top gozer, flexibel en geeft goed advies.

Alle aandacht

perfect

Super!

Hele fijne lessen! Super aardige instructeur!!!

Fijn personeel

Goede begeleiding