leuke rijschool heb er alleen wel 4 keer over gedaan om mijn rijbewijs te halen

Veel lessen en tijd, maar wel altijd gezellig

Vriendelijk en duidelijke lessen.

Heb een fijne ervaring gehad, lessen waren duidelijk en goed. Vriendelijke werknemers en een fijne auto om mee te rijden.

Een aanrader

Mijn rijlessen bij De Hoog waren altijd heel gezellig en ook heel leerzaam! Goede communicatie ivm eventuele wijzigingen, rustige en duidelijke uitleg van de instructrice... en tussendoor ook nog tijd voor een lolletje. Dankjewel Sabine voor alle leuke en leerzame lessen! Sharon

Goed lesgegeven, flexibel met lessen inplannen. En een fijne omgang.

Niks op aan te merken alles loopt zoals het moet gaan. Met een goeie prijs en kwaliteit verhouding. Top rijschool.

Leuke les tijd gehad

Ontspannen sfeer. Les materiaal is goed. Niet duur. Personeel is relaxed. Hier mijn motorrijbewijs gehaald. Kijk terug op een leuke tijd.

Prima ervaring gehad

Bij deze rijschool kon ik wel vlot van start. Binnen enkele dagen begon ik met de try-out voor de motorfiets. Hierna heb ik de turbo cursus gevolgd, en binnen 1 maand heb ik mijn motorrijbewijs behaald!. Ook met de theorie hebben ze mij, tegen een prima tarief, goed geholpen door middel van proefexamens en een boek dat voor mij beschikbaar was. Mede doordat de examens door de rijschool vooral af ingekocht worden kon ik zo snel alle examens doorlopen. Veel plezier heb ik al gehad op diverse toerritten in de nazomer. Nogmaals heel erg bedankt Vanya! En de rest van het personeel natuurlijk ook! Groeten, Kaspar

Hele leuke lessen

Ik had een hele leuke instructrice waarbij ik hele gezellige en leuke lessen heb gehad mis zelfs de lessen zal haar en de rijschool zeker aanbevelen

Goede rijschool met zeer ervaren en geduldige instructeus

Na een hele vervelende ervaring door rijschool aalberg waar al onze centen in gestoken waren en drie lessen van gehad hebben was het even omschakelen..maar wat een fijne rijinstructeur die vanya..legt alles goed en geduldig uit ..toffe gast..nou alleen nog slagen

Rijbewijs in 1 week!

Super snel en goed geregeld. Goede uitleg van de instructeurs. Helemaal top!

meer dan goed

geweldige rijschool die met je meedenkt

Goed veel geduld en zeer leerzaam

Goeie lessen gehad van mr perez nam de tijd en de rust met zn leerling waarneer het nodig is

Goede, ervaren instructeurs die zowel duidelijke als leuke lessen geven.

De lessen waren niet alleen erg leerzaam, ik keek er ook altijd naar uit. Er ging geen les voorbij waar ik niet iets nieuws leerde.

Super begeleiding goeie les instructies

Heb zowel mijn auto als motor bij me zelfde rij instructeur behaald bij Vanya super goeie uitleg relax en op gemak

Top rijschool !

Motor rijbewijs gehaald. Zijn erg flexibel met de tijden en hoef niet lang te wachten op de examens ! Relaxte instructeur !

Super goed!

Geduldige instructeur, legde alles duidelijk uit.

Goed en een vertrouwd gevoel.

Ik had al snel een vertrouwd gevoel waardoor ik met een goed gevoel de we op ging.

Super fijne begeleiding

Er werdt goed geholpen en ondersteund en je bent helemaal klaar voor je examen na de hulp

Scooterles voor mijn zoon geregeld. Was net als vorige keer bij oudste zoon ook nu weer prima geregeld.

Was heel leuk met de hoog en Willem rijlessen

Beste cursus lijn voor het rijbewijs CE

Uitstekend !

De persoonlijk begeleiding, aandacht voor details en vriendelijkheid die ik bij de Hoog rijschool heb ervaren zijn de reden dat ik de rijschool zeer aanbeveel. Willem Bedankt !

Ontspannen leren met genoeg aandacht

Ontspannen manier van rijlessen, waar je genoeg aandacht krijgt om zowel je foutjes als goede punten te horen krijgt. Rustige benadering van de instructeur met persoonlijk advies.

Leerzame en gezellige lesse

Ik keek uit om te lessen. Om nieuwe dingen te leren , te kunnen lachen en een praatje te maken. Dankjewel voor de leuke lessen!

Geslaagd CE rijbewijs

Ik heb een prettige ervaring opgedaan bij rijschool de hoog. was heel snel geslaagd voor mijn CE rijbewijs. Nu kan ik eindelijk buitenlands gaan rijden. Willem, Andre, Michel allemaal bedankt voor de zeer prettige ervaring. Ik raad iedereen rijschool de hoog aan!!!! Afz: shannon

George Stephensonweg 21

3133 KJ Vlaardingen