Geslaagd CE rijbewijs

Ik heb een prettige ervaring opgedaan bij rijschool de hoog. was heel snel geslaagd voor mijn CE rijbewijs. Nu kan ik eindelijk buitenlands gaan rijden. Willem, Andre, Michel allemaal bedankt voor de zeer prettige ervaring. Ik raad iedereen rijschool de hoog aan!!!! Afz: shannon

Goede en flexibele rijschool met vriendelijke, ervaren instructeurs.

Een spoedcursus gedaan voor mijn motor rijbewijs. Les gehad van Vanja en Willem. Had me geen betere instructeurs kunnen wensen. Heb het motor rijden snel opgepikt en ben met vlag en wimpel geslaagd. De instructeurs zijn flexibel in de uren en nemen de tijd voor je om na de les alles nog eens goed uit te leggen. Motorkleding ligt klaar, en de motoren waar we les op hadden waren alles behalve krakkemikkig. Kortom, uitstekende rijschool als je snel (of überhaupt) je motorrijbewijs wil halen.

goede locatie netjes vriendelijk ontvangen

Super gezellige lessen en nooit een straf.

Tijdens mijn lessen ben ik elke keer weer met veel zin de auto ingestapt. Lachen is voor mij belangrijk en dit heb ik met heel veel plezier gedaan bij Sabine!

Goede rijlessen, duidelijke afspraken, kortom Top!

Goede rijlessen, duidelijke afspraken, kortom Top!

Goede begeleiding naar mijn A-rijbewijs

Dankzij de goede begeleiding van Vanya heb ik spoedig en binnen mijn budget mijn rijbewijs kunnen halen! Alles in 1x!! Mocht je twijfelen over de Hoog? Dan niet meer twijfelen en maak een afspraak!

Goede instructie en leuke motoren

Gewoon een fijne rijsschool, Vanja weet je op een rustige manier de rijtechnieken aan te leren. En nu ervaring opdoen:-)

Vertrouwd

Ik had een heel vertrouwd gevoel tijdens mijn scooterlessen

Hele leuke tijd gehad.

Ik heb motorrijles gevolgd bij De Hoog. Super geïnstrueerd tijdens het volledige traject. Veel geduld, duidelijke terugkoppeling, praktische tips. Altijd tijd voor een praatje of even lachen tussendoor. Mooi om het enthousiasme en de passie voor het motorrijden terug te zien bij de instructeur. Kortom gewoon top !

Administratief zeer slecht

De rij lessen zijn heel goed. Ik ben zeer positief over de instructeurs. Kwa administratief vind ik het belachelijke slecht. Er raakt geld kwijt, ze zeggen dat je nog niet hebt betaald terwijl je aantoont dat er is betaald. Reminders blijven ze sturen dat je nog moet betalen terwijl je al 30x hebt gebeld en gemaild dat er gewoon is betaald. Vandaag hebben ze een mail gestuurd met een incasso en dat ik binnen 14 dagen moet betalen terwijl ik gewoon netjes heb betaald en dat aan kan tonen. Ik heb mijn rijbewijs op 2 augustus 2018 gehaald en betaald. Vanaf dat moment 2 maanden gezeur met betalen en daarna nooit meer wat gehoord van ze, en nu anderhalf jaar later sturen ze een incasso met deurwaarder. Heel bizar.

goede service, goed behandeld

Fijne instructeur(s) met veel motor ervaring.

goede service, goed behandeld

Vriendelijk, duidelijke informatie en deskundig.

goede service, goed behandeld

Fijne rijschool, duidelijke communicatie en snelle reacties op eventuele vragen. Alleen de stiptheid qua tijd zou beter kunnen. Super betrokken instructeur (Hans) erg kundig en vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

hele fijne lessen gehad en heel snel alles geleerd. herman bedankt !

goede service, goed behandeld

Ze staan graag en snel voor je klaar, goede en fijne instucteurs die net zo graag willen dat je slaagd als jij zelf.

goede service, goed behandeld

Ik heb een super leuke en leerzame tijd gehad bij Verkeerschool De Hoog! Ik ben super tevreden geweest over alles. De communicatie was goed en er werd echt naar me geluisterd.

goede service, goed behandeld

Netjes op tijd, vriendelijk, open en gezellig.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positief, voor zowel de voertuigbeheersing als de verkeersdeelname in 1 keer geslaagd. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Les gehad van Vanya, goed bereikbaar en zeer bereid om de helpen, aanrader!

goede service, goed behandeld

Ik heb motorles en krijg les van Vanya. Ik vind Vanya een fijne vent, hij geeft duidelijk instructie en weet de gewendste stof goed over te brengen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

PODIG Professioneel Objectief Deskundig Integer Geheimhouder