Prima.
Goede en persoonlijke manier van werken. Goede lessen en begeleiding op maat.
Hans is een super instricteur en kantoor heeft me goed geholpen met het verhaal van t CBR TOP !
Fijn bedrijf die goede deskundigheid overbrengt naar de leerlingen! Er is nauw contact met de instructeurs waardoor wijzigingen/vragen snel beantwoord worden. Verder zijn de voertuigen ook in goede staat en kan er fijn gelesd worden.
Erg goede ervaring en gedegen instructeurs, mensen die echt van hun vak houden en dat op je over willen brengen
Als instructeur heb ik Hans gehad, hij was altijd duidelijk en legde alles rustig uit. Het werken met de kaart vind ik een goed punt zodat je kan kijken wat je kan verbeteren. Heb altijd elke week een les kunnen hebben soms 2. Aanrader!
Bezig met motorrijbewijs A. Turbo cursus is voor mij iets te hoog gegrepen. Vanya is een super goede rij instructeur! (Aanrader) met engelen geduld. TOP!
Ervaring met het bedrijf is goed.
Goede en duidelijke rijlessen. Positieve instelling waardoor je je op je gemak voelt tijdens de lessen A2 en A rijbewijs gehaald.
Zeer klantgericht, flexibel en deskundig!
Leuke mensen
Fijn
Betrokken instructeurs die weten waar ze het over hebben, heb alles in 1 keer gehaald. Ik heb wel wat extra lessen moeten nemen omdat het turbopakket net iets te turbo is. De enige minpunten die ik heb ervaren is best veel afgesnoepte lestijd die ik wel gewoon betaald heb, gemiddeld iedere keer wel 10 minuten en voorrijden voor examen zelfs 20 hele kostbare minuten doordat medeleerling te laat was. Dat is bij elkaar best veel verloren tijd, had me wat extra les kunnen besparen denk ik.
Fijne en flexibele instructeurs. Ook mogelijk te wisselen tussen de instructeurs wanneer er bijv geen klik is. In 1 keer geslaagd voor mijn motorrijexamen!
De ervaring met deze rijschool is erg positief, alles liep soepel en in ongeveer 7 maanden heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik heb twee instructeurs gehad Herman en Vanya. Allebei erg fijn en alles word goed uitgelegd op een rustige manier en daardoor ben ik dus in 1x geslaagd voor praktijk.
Het inplannen was soms lastig,een van de rijinstructeur was erg ongeduldig en wordt niet graag tegen gesproken.Zij naam is Michael maar ik heb ook van hem veel geleerd.Bedankt voor alles
Zeer goed en vriendelijk
Pretig, goede en duidelijke uitleg. Afspraken worden ook via de mail bevestigd.
Dit zijn echte vakmensen met ervaring. Tegenwoordig is het moeilijk om nog mensen te vinden die passie hebben voor het werk wat ze doen. Tips voor de vrachtwagen lessen. Neem de tijd voor je lessen, probeer het rustig aan te doen. Beter met extra rijlessen in 1 keer halen dan 2 of misschien wel 3 examens doen. Als ik moest kiezen tussen de rijinstructeurs voor vrachtwagen, dan zou ik zeggen neem bij elk één les. Toppers! Heren nog maals jullie zijn de beste
Ik ben in 1 keer geslaagd! Perfecte rijschool!
Fijn bedrijf, goede leerschool en vakmensen.
Prima, correct bedrijf!
George Stephensonweg 21