goede service, goed behandeld

Geweldige instructeur die meedenkt en wanneer nodig ook met zijn lesrooster schuift. Vanya warnaar is een super motorinstructeur. Prijs is marktconform. Helaas blijft het duur om je rijbewijs te halen.

goede service, goed behandeld

Rijschool De Hoog is mij erg goed bevallen. Zeer goede en vriendelijke rijinstructeuren.

goede service, goed behandeld

Fijn, flexibel en gezellig lessen gehad!

goede service, goed behandeld

Heb met erg veel plezier kennis opgedaan bij autorijschool de Hoog. De rijlessen en theorie waren zeer leerzaam en kreeg enorm veel goede tips mee. Stefan Hoogerdijk is een vakbekwame rijinstructeur en is tevens ook nog zeer sociaal! Het nakomen van afspraken verliep altijd erg goed. Had ook erg goede communicatie met Bianca van Vliet, alles werd tot in de puntjes geregeld zoals aanvragen theorie/praktijk examen. Kortom, de medewerkers van autorijschool De Hoog zijn zeer service verlenend. Ik zou vrienden/kennissen aanraden rijlessen te nemen bij autorijschool De Hoog.

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is zeer goed. Een relaxte manier van lesgeving waarin je zelf het tempo bepaald.

goede service, goed behandeld

Goede instuctie, jammer alleen dat het neuswiel achterstallig onderhoud had en niet werkte tijdens het examen

perfect, zeker aan te bevelen

Prima bedrijf goede uitleg en geduld. Fijn om met deze mensen samen te werken. Brommer rijbewijs is binnen. En binnenkort voor het auto rijbewijs. Bij de Hoog.

goede service, goed behandeld

Erg fijn tijdens de rijlessen. En een fijne instructeur.

perfect, zeker aan te bevelen

Netjes, Goede instructie, kan alles opnoemen maar gewoon een goede rijschool

goede service, goed behandeld

Ik vond het met herman heel leuk in de auto en hij heeft me het autorijden snel en goed geleerd

perfect, zeker aan te bevelen

Na ruim 40 jaar besloten om mijn motor rijbewijs A (3) te gaan halen. Bij de Hoog zit je goed in een keer theorie, voertuigbeheersing en verkeersdeelnamen. En dat allemaal dankzij de prima instructeur Vanja

goede service, goed behandeld

Top tijd gehad bij jullie! Rijbewijs in 1 keer gehaald en mijn rijkinstructeur deed het super goed! Was leuk om met hem samen te werken.

goede service, goed behandeld

De theorie cursus is een echte aanrader, in een keer geslaagd met 1 fout bij kennis en inzicht, en 6 bij gevaarherkenning

goede service, goed behandeld

Ik kan lessen er prima volgen! Succes gegarandeerd op theorie en praktijkexamen. Goeie communicatie en altijd op tijd voor de deur. Gedn gezeue, ze komen je gewoon op tijd ophalen. (Auto) Prima lesauto ( Volkswagen Polo )

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Echt een super ervaring! Vanya als instructeur die alles goed uitlegt en echt de tijd neemt om alles goed uit te leggen. Gewoon een top rijschool! Super blij dat ik ook zo snel mijn examen kon doen echt goed geregeld!

George Stephensonweg 21

3133 KJ Vlaardingen