Professionele rijschool met goede voertuigen

Hier geweest om mijn E achter B rijbewijs te halen. Je leert gelijk rijden in een bus met een flinke aanhangwagen erachter. Dit is prettig zodat je niet onzeker bent als je zelf met een lange en zware combinatie gaat rijden. Heel veel informatie gekregen, uiteindelijk meer dan voldoende om het examen met succes af te leggen. Het examen viel hierdoor erg mee t.o.v. de lessen.

Super vriendelijk en snel met alles regelen. En ook nog in 1 keer geslaagd!!

Top! Aardige en vakkundige instructeurs!

Helemaal top!

Zeer goed qua lessen, afspraken, en afwikkeling.

Top lessen!

Goede lessen en goede instructeurs!

Ik heb genoten

Sabine is een fijne rijinstructrice :)

Vriendelijk, flexibel en zeer ervaren

De Hoog gekozen omdat zij grote/hoge BMW motoren gebruiken. Met mijn 2.02m is dit prettig rijden. Fijne instructeur (Vanya) maar ook vriendelijke mensen op kantoor. Lekker ongedwongen allemaal.

Goede uitleg en weten wat ze doen.

Goede uitleg en weten wat ze doen.

Top rijschool!

Dankzij Vanya heb ik mijn AVB en AVD allebei in een keer gehaald!

Ik ben super begeleid door Tugba. Ze gaf goede feedback en tips.

Goed maar kan beter

Op zich waren de lessen vrij voor zichzelf sprekend. Echter wordt er geen terug koppeling gemaakt na het examen. Ook wordt dit niet in de lessen behandeld om eventuele fouten te oefenen

veel deskundigheid en aandacht

Voor iemand zoals ik, met weinig aanleg voor het verkeer, was de aandacht en flexibiliteit met het maken van afspraken echt geweldig. Ook de theoriecursus heeft mij enorm geholpen. De Hoog wil echt dat je slaagt en dat werkt heel motiverend!

Goede rijschool , duidelijke afspraken

Fijne rijschool, auto en motor rijbewijs hier gehaald

Is echte prima rijlessen vrachtwagen.

Jullie zijn beste bedrijven geen zeer over geld.

Goede instructeurs kan je lekker mee babbelen en helpen je tijdens het rijden

Goede sfeer

Goede instructeurs duidelijke uitleg en veel begrip

Ben voor mijn motor rijbewijs gegaan en heb lessen gekregen van Miquel en Vanya. Kreeg altijd duidelijke instructies, goede uitleg en vooral ook gezellige lessen. Bij het kantoor is ook alles goed geregeld en werd ik ook altijd goed geholpen! Kom zeker nog terug voor m'n auto rijbewijs!

Een goede rijschool

Ben in een keer geslaagd dus de rijschool en instructeurs hebben mij zeker goed geholpen. Behalve dat ik soms moest wisselen van automaat naar handbak was naar mijn mening alles helemaal goed.

Ik ben zeer te vreden over deze rijschool. De rijinstructeurs man of vrouw allemaal goed. Ik ben bij Luuk gekomen en bij Luuk geslaagd dus dan zeg ik thnx voor jouw lessen aan mij. Kantoor personeel geweldige gezellige mensen je kan alles vragen aan ze. Ze kijken goed wat er bij je past kwa pakket. Zeker een aanrader De Hoog !!!

Goede leraren en grote keuze uit motoren om op te rijden

Mij ervaringen bij De Hoog waren erg fijn. Heb met meerdere rijinstructeuren gereden en stuk voor stuk erg goed in het les geven. Verder is ook het administratieve gedeelte fijn geregeld erg makkelijk om telefonisch afspraken te maken en je krijgt met iedere update een in je lessen rooster direct een email in je inbox. Woon zelf in Rotterdam maar was op aanraden van vrienden hier gaan lessen. Zeker een aanrader.

Zeer fijne rijschool

Goede begeleiding tijdens de rijlessen

Goede instucteurs met duidelijke uitleg, fijne motoren en examens zijn snel geregeld

Uit de praktijk gesmede organisatie met grote flexibiliteit

Prettig, menselijk, humorvol.

Goede rijlessen en zeer flexibel in de planning

Veel mogelijkheden om een programma van lessen en examens in te plannen op korte termijn. Zeer behulpzaam

Ik ben altijd met een prettig gevoel de lesauto ingestapt

In de tijd dat ik heb gelest heb ik meerdere instructeurs mogen ontmoeten die mij allemaal op een vriendelijke manier hebben begeleid. Ook op momenten dat er iets mis ging heeft de Hoog altijd voor een passende oplossing gezorgd, zodat ik gewoon door kon gaan met een les of examen.

George Stephensonweg 21

3133 KJ Vlaardingen