Uitleg en leertraject lekker duidelijk Heb niet het idee dat er te veel/ onnodig lessen wordt aangesmeerd ! Guus is een topper en de leuke meiden achter de balie zijn erg leuk! Klasse !!
Van Nelen is een van de meest professionele rijscholen. De receptie is altijd vriendelijk en antwoordt snel. Ja, de wachtlijst is lang maar als je eenmaal binnen bent ben je verzekerd van een goede instructeur. Met de app zijn lessen heel makkelijk in te plannen en kun je alles goed bijhouden. Al met al zeker een aanrader.
Auto gehaald bij nelen Motor gehaald bij nelen en aanhanger allemaal hele goeie instructeurs die weten waar je op moet leten. En alles mensen zijn super vriendelijke en gezellig om mee te lessen
Prettige ervaring met instructeurs die perfect les geven!!
Ben netjes geholpen en goed begeleid tijdens het opleiding voor men rijbewijs
In 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij verkeersschool Nelen. Ik heb gereden bij Sasja Prins en kreeg gelijk een leuke en gezellige sfeer in de auto. Je hebt een gezellige les en een leerzame les tegelijk als je rijd bij Sasja, hij gaf me veel zelfvertrouwen en leerde me goed omgaan met het voertuig en mede verkeersdeelnemer op de weg. Naast de instructeur was de zelfservice van Nelen ook top. Als ik een les wou verschuiven kon dat altijd en heb eigenlijk nooit problemen gehad met de verkeersschool.
Hele professionele school die alles goed voor elkaar heeft: goeie leraren, goed back Office personeel en ook met updates zijn ze heel goed.
Goede sfeer en hielp enorm met de lessen
Goeie instructeur! Gezellig
te lange wacht tijden
Ik heb mijn lessen bij Nelen goed ervaren. Voor mijn eerste praktijk examen ben ik gezakt deels doordat ik rijden erg spannend vond. Na mijn eerste examen heb ik bij een nieuwe instructeur Sasja Prins gereden, hij heeft mij zelfvertrouwen gegeven en hij kan heel goed op een rustige manier uitleggen. Zonder hem had ik het zeker niet gehaald.
Goede communicatie tussen de rijschool, vriendelijke mensen!
Ger heeft mij goed geholpen tijdens de lessen en super voorbereid voor het examen.
Fijne en geduldige rijinstructeuren met veel ervaring!
Ik ben van rijschool gewisseld en dat is een geweldige keuze geweest. Daardoor in 1x geslaagd!
Heel goed traject
Instructeur Sasja heeft mij in een rap tempo mijn rijbewijs helpen te behalen door elke rijles enthousiast te coachen. Hij motiveert en gaf mij zelfvertrouwen. Alles wat ik spannend vond hebben we extra behandeld in de lessen zodat je helemaal klaar bent voor het examen. Dankjewel Sasja en Nelen.
Ik heb een theoriecursus gevolgd bij Nelen voorafgaand aan het theorie examen. Dit was meer een 'one man show' van iemand die zichzelf heel graag hoorde praten aangevuld met wat theorie die je zelf online ook kon volgen. Maar dan door hem uitgelgd. Er was mijns inziens te weinig tijd om zelf te oefenen, voor onderlinge interactie tussen de mensen in de zaal en voor rustmomenten tussendoor om even zelf iets te lezen of even de benen te strekken. Ik heb het theorie examen uiteindelijk ook pas de vierde keer, na het doen van deze cursus, gehaald. Ik kan deze cursus niet aanraden en vond het eerlijk gezegd echt zonde van mijn tijd. De lessen die ik heb gevolgd bij mijn instructeur vond ik prima. Er zat een duidelijke opbouw in de lessen. Mijn instructeur was altijd op tijd, professioneel, goed georganiseerd en voorkomend. De website van Nelen is overzichtelijk en duidelijk, de online theoriecursus en bijbehorende vragen zijn ook duidelijk. Wel vreemd dat je steeds moet bijbetalen om de online toetsen te mogen maken. Ik vind persoonlijk dat dit gewoon beschikbaar moet zijn zo lang je ook lessen afneemt en dus klant bent bij Nelen. De receptie van Nelen vind ik goed bereikbaar. De mensen die ik gesproken heb waren altijd voorkomend en deden hun best om met je mee te denken.
Ik ben heel erg blij dat ik Lanka als mijn rij-instructice heb gehad. Ze geeft echt heel erg goed en op een fijne manier les.
Ik heb zo juist mij BE rijbewijs gehaald. 3x is scheepsrecht zeggen ze. Al die tijd hebben ze 100%achter me gestaan. Top rijschool.
heb fijne instructeurs gehad met het behalen van mijn rijbewijs C
Heb voornamelijk met Ger gereden en dit was een leerzame en zeer gezellige tijd. Ger bedankt voor alles!!
Fijn lesprogramma van ervaren instructeur !
Nelen neemt de tijd voor z’n leerlingen en denkt mee in oplossing. Hierdoor blijft het contact fijn
H.J.E. Wenckebachweg 53 A
1096 AK Amsterdam