Ik heb mijn rijlessen als erg fijn en gezellig ervaren. De mensen bij Rijschool Nelen zijn erg lief en behulpzaam. Ik zou iedereen aanraden hier te gaan Lessen!
Toch maar aan mijn rijbewijs begonnen op mij 41e en had geen betere instructeur kunnen treffen met Sasha Prins. Hij legt het goed uit, laat je van je fouten leren maar geeft je ook het vertrouwen om weer door te gaan door ook te benoemen wat er wel goed gaat. Kortom veel geleerd maar ook heel veel gelachen, keek elke week weer naar mijn rijles uit! Verkeerschool Nelen, van theorie tot eindexamen was prima geregeld.
Fijne communicatie, goede lessen
Goede en ervaren instructeurs die op prettige en en doeltreffende wijze motorrijles geven. Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen.
Ik ben bezig voor mijn motorrijbewijs bij Nelen. Dat bevalt prima. Er is veel persoonlijke aandacht, goeie communicatie via de mail met overzichten les planning, en duidelijke planning mbt examens. Theorie en AVB inmiddels gehaald, en met name de voorbereiding op het AVB examen was super. Dat heeft wel echt het verschil gemaakt. Je hebt veel eigen keuze. Er zijn meerdere instructeurs, maar je mag ook kiezen om met 1 van je keuze ingepland te worden, en er is goed overleg over de inhoud van de lessen. Ik zou vrienden of familie met een gerust hart naar Nelen sturen.
Instructeurs waren erg aanvliegend en zeer agressief. Ik voelde mij niet op mijn gemak tijdens rijlessen en moest ook zeer mijn best doen om mijn emoties in bedwang te houden.
Goed geregeld, goede instructeur. Veel geleerd, geen gedoe. :)
De rijschool is goed heb het altijd naar mijn zin gehad tijdens de rijlessen het enige wat mij teleurstelde is dat als de docent niet kon dat het pas kort van te voren werd aangeven
Michel is een strijder. Had het altijd naar mijn zin om te rijden met hem en er was altijd een leuke sfeer in de auto.
Goed!
Goed en vriendelijke geholpen door iedereen op kantoor. Mijn toegewezen instructeur was helaas ziek geworden maar gelukkig had ik aan Erik een goeie als vervanger! Veel geleerd en een leuke dag cursus afgerond.(BE)
Zeer prettig ervaren!!!
Met dank aan verkeersschool Nelen en mijn rijinstructeur Richard ben ik in 1x vandaag geslaagd! Er was altijd een fijne sfeer in de auto, lekker rustig en goede verbeter tips gekregen. De communicatie betreft het inplannen van de theorie en praktijk gingen allemaal makkelijk en goed! Kortom verkeersschool Nelen was een fijne kundige rijschool! Bedankt Richard en Samantha!
Ik reed bij Sasja Prins en ik heb me altijd op me gemak gevoelt in de auto ook al had ik een dag waarop ik me minder voelde kon ik bij Sasja terecht. Alles werd heel duidelijk en simpel uitgelegd en tegelijk ook op een leuke manier. De telefoon medewerkers waren altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Kort samengevat: echt een top school en en geweldige instructeur
Fatih was een topper legt goed uit
Ik ben erg tevreden over rijschool Nelen. Dankzij Mehmet heb ik in één keer mijn praktijkexamen (auto) gehaald. Ondanks dat ik erg zenuwachtig was, wist hij mij goed te coachen!
Ik ben hartstikke tevreden over mijn rij-instructeur Joram. Hij legt alles goed uit en heeft mij top voorbereid op mijn praktijkexamen. Ik raad Nelen aan bij iedereen die een rijbewijs wilt behalen. Dankjewel voor alles Joram! Ik zal zeker mensen aanmoedigen om bij Nelen te gaan rijden en in het bijzonder lessen te volgen bij Joram.
De instructeurs waren erg behulpzaam, af en toe een streng maar ik begrijp dat dat ook nodig is.
Altijd leuke lessen met Hans gehad, duidelijke uitleg en goede instructies. Alles word je goed verteld in een vlot tempo waardoor je snel veel leert. Ik raad Nelen aan voor iedereen die zijn rijbewijs snel en op een goede manier wilt halen. Door Hans ben ik in 1 keer geslaagd!
Super aardige mensen geven Goed uitleg en advies
Ik ben in oktober 2023 begonnen met lessen bij Nelen. Helemaal geen problemen gehad alles was altijd duidelijk. Rijlessen had ik met instructeur Chiel. Top gozer, hartstikke lief en weet goed hoe hij les moet geven. Geeft duidelijke uitleg en doet dingen ook voor waardoor het makkelijker is om te begrijpen wat er van je verwacht wordt. Vrijwel gelijk ook samen praktijk examen aangevraagd ook vanwege de wachttijd en gister gewoon in 1x geslaagd. Ik raad Nelen echt aan om daar te gaan lessen, top rijschool met top instructeurs.
Ik begon bij Nelen te rijden nadat ik al een aantal lessen ergens anders had gereden. Ik had wat vragen en moest snel mijn praktijk inplannen omdat ik anders in de knoop zou komen met mijn theorie die binnenkort zou aflopen. Ze pakten dit super goed op en wilde me gelijk helpen. Ik heb toen ook super snel mijn praktijk kunnen inplannen. Ik heb toen les gehad bij Bram. Een beter instructeur had ik mij niet kunnen wensen. Bram is heel duidelijk en je merkt aan alles dat hij heel veel ervaring heeft. Ik heb echt met plezier al mijn lessen gereden bij Bram. Ook was Bram heel erg motiverend en wist altijd wat ik nodig had. Alles bij elkaar is het echt een top ervaring geweest. Ook wil ik nog even de mensen aan de telefoon bedanken omdat zij altijd heel empathisch reageerden en altijd gelijk het beste voor mij wilden. Al met al super fijn!
Top ervaring gehad
Ik heb het genot gehad om de afgelopen tijd les te hebben gekregen van Sasja Prins. Om te beginnen, Sasja is perfect voor de mensen die willen leren, die niet bang zijn om fouten te maken en hier op aan gesproken kunnen worden. Sasja zei altijd wat ik fout deed en spaarde me niet, zelf vind ik dit de beste manier om te leren rijen. Sasja pushed je naar je beste zelf. Los daarvan had ik nooit verwacht dat rij instructeurs zo leuk konden zijn. Wat heb ik toch gelachen met deze man. Verhalen vertellen aan elkaar en adviezen te geven. Alle lessen heb ik genoten. Zoals eerder benoemd vind ik het eerlijk om te zeggen dat Sasja niet voor zachtste is, ook al heb ik wel gezien dat hij andere leerlingen anders behandeld, gebaseerd op hoe die leerlingen zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn voor Sasja. Wel is het belangrijk om te weten dat je het heel snel heb geleerd als je open staat voor zijn advies. Hij is een verzorgde man in een altijd verzorgde auto. Al met al, een top instructeur, het is ook een vriend geworden. Een man die duidelijk is en gedreven is om je iets te leren. Bedankt Sasja voor alles!
Ik ben van rijschool veranderd nadat ik 1 keer ben gezakt. Toen ik bij Verkeersschool Nelen aankwam, werd ik al gelijk geholpen. Toen heb ik Rij-instructreur Bram gekregen waardoor hij me op alle fouten corrigeerde. Ik ben hierdoor op al mijn kleine fouten verbeterd voor mijn examen en meteen geslaagd. Bram is een top intstructeur die precies ziet hoe jij rijd en weet wat hij moet verbeteren. Vooral met zijn grapjes waardoor je niet zenuwachtig bent tijdens het rijden, Hij is ook duidelijk met wat je moet veranderen en draait er niet omheen wat ik zelf heel fijn vind. Verkeersschool Nelen 10/10
H.J.E. Wenckebachweg 53 A
1096 AK Amsterdam