Ze stellen lesmethode goed af per persoon

Er wordt goed meegedacht wat de beste manier van aanpak is en wat je fijn vindt. Ook omtrent dat het soms wat langer duurt om je theorie te halen en het inplannen van een examen.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Voordoen van een speciale manoeuvre. Situatie uittekenen op geplastificeerd voorbeeld. Op de weg leren.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen helemaal prima als je opgehaald wordt.

Dankzij Jeffrey rij ik nu vlot, veilig en met zelfvertrouwen!

Ik heb onwijs veel geleerd bij Jeffrey in de auto. Van het verkeer, de auto, en van Jeffrey zelf. Jeffrey geeft je persoonlijke aandacht waardoor je je gezien en gehoord voelt, hierdoor is de sfeer in de auto altijd goed! In een korte periode heb ik veel geleerd. In de auto was altijd ruimte voor een goed gesprek of een grapje, maar zeker ook momenten van feedback. Als er een lastige situatie was dan zette Jeffrey op een rustig moment de auto stil en keken we namen terug op de situatie. Zo kreeg ik hele concrete feedback waar ik de volgende les weer mee aan de slag kon. Mede dankzij het geduld en vertrouwen van Jeffrey ging alles voorspoedig en heb ik geleerd om een veilige weggebruiker te zijn.

Goeie ervaring en lieve Rijinstuctuur

Goeie ergvaring en lieve Rijinstuctuur

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Online en fysiek
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Goed!
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Wel ver maar prima want je word opgehaald en gebracht

Goeie ervaring en lieve Rijinstuctuur

Goeie ergvaring en lieve Rijinstuctuur

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Online en fysiek

Alles is goed geregeld

Alles is goed geregeld

Goede begeleiding

Instructeur had intake niet gedaan, maar wist mij in dagdeel klaar te stomen voor BE examen. Met succes

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk N.v.t.

Hele goede instructeur gehad en verder ook wel prima

In eerste instantie was het contact en de organisatie van de rijschool een beetje een chaos. Maar toen ik eenmaal aan het lessen was had ik een hele goede instructeur (Patrick) die mij heel goed les heeft gegeven. Het was voor kij de zevende keer in totaal maar de eerste keer bij patrick en nelen. Ik heb hier denk ik in korte tijd meer geleerd dan bij mijn andere rijscholen en insteucteurs

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Goede tips gehad waar ik veel aan gehad hebt en waar ik na het halen van mijn rijbewijs ook nig veel aan heb
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Ben altijd opgehaald waar ik wilde dus geen problemen gehad hiermee

Het was prima

Ik vond mijn instructeur echt de leukste alleen vond de service over de telefoon enzo niet zo fijn

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Theorietoppers
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Ik heb uitstekend les gehad van Patrick

Het inplannen en regelen van mijn examen en lessen ging in het begin wat chaotisch, maar is uiteindelijk allemaal gelukt. Daarna heb ik gelest bij Patrick, de lessen waren super goed en altijd gezellig heb veel geleerd en bij hem in een keer mn rijbewijs gehaald.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Goeie lessen en tips en trick over dingen die je nodig gaat hebben als je zelf gaat rijden.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Ben altijd opgehaald waar ik wilde en nooit echt problemen gehad met locaties

Ik heb uitstekend les gehad van Patrick

H.J.E. Wenckebachweg 53 A