Ik heb een prima ervaring met deze rijschool. Veel nuttige tips gekregen tijdens de rijles. Vlak voor het examen nog een effectieve pep-talk gekregen waardoor je toch wat zelfverzekerder kan beginnen aan je examen. Geslaagd voor mijn rijbewijs BE
Alles rustig opgebouwd, praktische tips gekregen om bepaalde dingen die ik eng vond zo simpel en veilig mogelijk te kunnen doen. Altijd het vertrouwen gehad dat ze op het juiste moment zou ingrijpen en wat mij betreft precies het juiste aantal lessen gehad om in één keer te kunnen slagen.
Mijn ervaring met Soltan Sarbland en Frank Korlas is geweldig. Heel veel geleerd van ze. Met Frank heb ik veel praktische dingen geleerd van de omgeving. Van Soltan geleerd geduldig te zijn. Ze hebben beide genoeg informatie over rijbewijs E achter B. Dankzij beide heb ik meer zelfvertrouwen gekregen daar zal ik hun beide dankbaar voor zijn.
Beste fijne allemaal, Vanaf dag 1 heb ik Nelen ervaren als een top bedrijf voelde me er direct echt thuis. * Theorie lessen verkeer klassikaal Erik Nooij geweldig en zeer duidelijk. * Theorie lessen Techniek klassikaal ex-verkeerspolitieman geweldig boeiende lessen. *Contact met Planner Martin en Yvonne over verloop van het hele proces top support geleverd, netjes en duidelijk geholpen. *Praktijk lessen met Eric Nooij en Ger Stobbe, beide topgasten ieder heeft zijn absolute kwaliteiten heb van beide mensen heel veel geleerd en ben super goed begeleid, mijn waardering voor deze weliswaar totaal verschillende zeer ervaren mensen, maar beide absolute toppers op hun eigen gebied ik heb hier veel van opgepakt en erg veel aan gehad mijn complimenten aan beide toppers. Ikzelf als iemand die alles uit het leven weet te halen, weet hoe je met 2 totaal verschillende mensen moet omgaan om het beste voor mezelf en ook het beste uit deze mensen te halen. Ik kan echt zeggen dat ik het beste uit alle instructeurs naar boven heb gehaald wat doorwerkt in mijn prestatie. Dit betekend dat we dus een top team zijn en daar houd ik van in alles. Ik ben voor alle onderdelen in 1 keer geslaagd dus dat zegt wel iets over de inzet en de begeleiding van deze mensen die onderdeel zijn van een top bedrijf. Ik zal dit bedrijf idgv aan iedereen aanraden. Lieve mensen ik heb genoten van jullie en door mijn inzet, geniet ik verder op de plek waar ik uiteindelijk met groot plezier ga werken! Bedankt voor jullie support en graag tot ziens! Fijne groet, Edward Soria
zowel de theorie lessen als de praktijklessen waren erg goed en zorgvuldig Kundige instructeurs met een visie en een plan (maatwerk) Ook vanuit de planning werd er erg meegedacht en naar oplossingen gezocht daar waar nodig
Erg vriendelijk en gaven goed les
Prima rijlessen! Erg fijne instructeurs. Bedankt!
Bedankt Sharety voor de gezellige en leerzame rijlessen!
Zeer professinele verkeersschool in een mooi goed bereikbaar pand en goed modern materiaal. Mensen en praktijk vieren hier de boventoon, iets dat bij veel opleiders helaas ontbreekt.
Ik heb tijdens mijn rijopleiding een hele fijne instructeur gehad waar ik als leerling een goede band mee op had gebouwd. Mijn instructeur wist precies hoe hij mij het beste kon helpen en gaf aanwijzingen op de juiste tijd en manier. Over het algemeen was het contact met de rijschool prettig, op wat misverstanden/miscommunicaties na. Dit kon overigens altijd wel weer opgelost worden. Ik raad Nelen zeker weten aan voor mensen die een prettige rijschool zoeken.
Vriendelijke mensen die weten waar ze over praten
Duidelijke uitleg, intructeurs hebben geduld. Aangename sfeer.
Ik heb zeker goede lessen gehad, en heb hierdoor in 2x mijn rijbewijs gehaald. Ik vind ook dat ze goede pakketten aanbieden. Mijn rijinstructrice was ook heel duidelijk en direct daardoor leerden ik snel en wist ik ook gelijk wat voor fouten ik maakten en waarin ik mij moest verbeteren.
Gewoon goede rijschool.
Hele fijne rijschool! Complimenten aan Paul!
Goede rijschool, met een heel goede begeleiding.
Zo blij dat ik voor Nelen heb gekozen! In verband met corona en de lange wachttijden had ik veel gedoe met het behalen van mijn rijbewijs, maar Nelen heeft me supergoed geholpen waardoor ik uiteindelijk een aantal weken eerder terecht kon. Daarnaast had ik ook een heel goede instructeur. Heel erg fijn!
Goedemiddag,Vrijdag 30Sept 2023 heb ik mijn be rijbewijs gehaald ik ben zeer te vreden met de rijschool en raad dat iedereen aan om hier te lessen. Ik had een goeede vakbekwaamde rij instructeur die me alle verzetten heeft geleerd had helemaal geen ervaring met aanhanger en in een keer geslaagd dus bij deze wil ik mijn rij instructeur bedanken Sultan bedankt voor het geduld .vriendelijke gr Jeroen Rijnsburger p.s mischien tot me volgende c rijbewijs.
Dag cursus BE gevolgd. Goede en persoonlijke begeleiding gehad van Sultan, zeker een aanrader!
Top, alleen theorie cursus beetje overbodig
Super vriendelijke medewerkers, kundige instructeurs. Niet bang om je te wijzen op verbeterpunten maar overall heel vriendelijk en behulpzaam. Ik raad Nelen 100% aan voor motorrijles! Trap niet in de prijsvechters die zeggen dat je heel goedkoop je rijbewijs kunt halen. Belangrijker dat je vertrouwen hebt en na het behalen van je rijbewijs veilig de weg op kunt. Kleding kun je altijd lenen wat ook heel fijn is.
Hele goeie lessen van ervaren instructeurs. Een online afspraken systeem zou handig zijn, verder geen verbeterpunten, kan iedereen Nelen aanraden
Ik heb van Nelen als een fijne rijschool ervaren, waar ik tijdens de lessen veel heb geleerd. Daardoor ben ik ook in één keer geslaagd!
I had a pleasure to be a student in Nelen, and I canot imagine a better experience on my way to get the driving licence. I felt supported all the time and would recommend to everybody.
Heb hier mijn C gehaald. Zo' n beetje alle instructeurs gehad die voor Nelen werkzaam zijn, wat in eerste instantie irritatie opwekte. Van dwangneuroot tot Go with the Flow. Gaandeweg pak je van iedere instructeur wel iets specifieks op wat je in je voordeel kunt gebruiken. Nelen was erg flexibel met het plannen en verzetten van lessen en examen.
H.J.E. Wenckebachweg 53 A
1096 AK Amsterdam