Ik had me geen betere ervaring kunnen voorstellen.

Ik heb bij Nelen gereden met Lanka als instructeur. Ze is een top leraar met veel geduld en kent verschillende manieren van aanpakken. Ze zorgt voor een gezellige, veilige maar leerzame sfeer in de auto.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Nelen theorieboek
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk N.v.t.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed, dichtbij voor mij

Goede instructrice en prettige communicatie over alles

Goede lessen en voorbereiding op het examen. Bij vragen altijd bij instructeur of de rijschool terecht gekund. Super!

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Goede lessen en goede service bij Nelen!

Ik heb 1 jaar bij Nelen gereden en ik heb met veel plezier gereden. De mensen bij Nelen waren altijd vriendelijk en mijn instructrice wist precies wat ik nodig had om mijn rijbewijs te halen en ik kon haar altijd makkelijk bereiken. Het inplannen van de examens ging heel makkelijk met de goede klantenservice van Nelen.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. De auto was altijd schoon en er waren nooit problemen.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk De manier van lesgeven was heel fijn, doordat ik gewoon in het diepe werd gegooid leerde ik het best om te rijden.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Ik werd steeds thuis opgehaald en afgezet, dus de locatie was perfect.

Prettige rijschool met goede instructeurs

Goede ervaringen met alle instructeurs. Ze waren relaxed en duidelijk.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Goed

Helemaal top

Als je gaat rijden bij nelen moet je zeker naar Lanka vragen. Hele goeie instructrice waarmee je zeker je rijbewijs haaks!

Goede rij instructeur.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Auto
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Top
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed

Zeer goede rijschool voor ADHD en faalangst

Ik heb ADHD en heb erg veel moeite gehad met leren autorijden. Na een paar minder goede ervaringen met andere rijscholen besloot ik voor kwaliteit ipv prijs te gaan en kwam ik bij Nelen terecht. Daar ben ik voor zowel mijn automaat als mijn schakelbewijs in één keer geslaagd. De instructeurs (Joram en Chiel) hadden onuitputtelijk geduld en ik mocht zoveel fouten maken als ik wilde. Ze hebben mijn zorgen geminimaliseerd en gezorgd dat ik helemaal klaar was voor mijn faalangstexamens. Ook ben ik aan de telefoon iedere keer enorm goed geholpen. Gouden tip: wat duurdere lessen bij een kwaliteitsrijschool kosten je uiteindelijk een stuk minder dan veel lessen en meerdere examens bij een budgetrijschool!

Goede professionele rij instructeurs

Goede rijlessen. Duidelijk en vriendelijk personeel.

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Super geregeld erg naar mijn zin gehad

Heel blij met het halen van mijn C-E! Goed begeleid en voorbereid op het examen.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Volvo bakwagen met wipkar
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Ja

Probleemoplossende onderneming!

De klantenservice staat altijd voor je klaar! Rijinstructeur ziek? Geen probleem -> er wordt vervanging geregeld. Verder is mehmet een echte strijder!

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Ik ben zeer tevreden, ze zijn vriendelijk en positief, zeer goede ervaring.

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Ervaren instructeurs en prettige sfeer.

Fijne goede school met vriendelijke en professionele instructeurs mede hierdoor in 1 keer geslaagd, echt een aanrader dus!

Leerzaam én leuk

Van twee verschillende docenten les gehad wegens vertrek van de eerste. Daarna (ondanks dat mijn eerste uren-pakket bijna op was) alsnog ontzettend veel geleerd en me echt comfortabel gaan voelen achter het stuur. Ik rij nu vol zelfvertrouwen (en plezier!!) Dank Sara, voor alle kennis en gezellige uren! Receptionisten ook altijd even behulpzaam en vriendelijk! De theorieles (1 hele dag) ook als erg nuttig ervaren voorafgaand aan de het theorie-examen.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Theorieboek + map met visuele verkeerssituaties
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Voorbeeldsituaties, erg herkenbaar en nuttig
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Rijschool (voor theorieles) relatief goed te bereiken zonder auto, wel in de buurt van bedrijventerrein dus eventjes lopen vanaf dichtstbijzijnde metrohalte

Mijn ervaring met Nelen is prima verlopen, misschien als tip: De dagcursus voor theorie vond ik niet goed, zeer onduidelijk. Verder vind ik alles prima.

Leuke instructeur

Leuke instructeur, legde alles duidelijk uit. In 1x geslaagd voor scooterrijbewijs.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Elektrische scootertjes rijden lekker
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Duidelijke uitleg en proefondervindelijk zie je gelijk de valkuilen
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Makkelijk bereikbaar met ov en fiets

Deskundig

De focus van de rijlessen lag heel erg op zelfstandig en veilig kunnen rijden, wat mij zelfvertrouwen gaf achter het stuur (in plaats van op zo snel mogelijk het rijbewijs halen). Ik heb dit erg prettig ervaren. Mijn rijinstructrice was vriendelijk en geduldig.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Theorieboek vond ik slecht: didactisch niet goed ingedeeld en op sommige plekken warrig qua indeling.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Kundige instructeurs die lessen tot een groot plezier maken

gt

• Gebruikte leermiddelen/materieel.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen

Goed georganiseerde rijschool

Hele prettige ervaring om bij Rijschool Nelen mijn lessen te hebben mogen volgen. Ok, Amsterdam en omstreken is niet de makkelijkste omgeving maar daardoor zoveel situaties leren kennen die van nut komen. Ben heel goed voorbereid naar het examen gegaan. Kan het absoluut aanbevelen. En, zoals bij alles: streng en rechtvaardig levert meer op dan halfbakken en zakken. Dus laat je niet van de wij brengen door opbouwende kritieken, je krijgt er geen spijt van. Het maakt je alleen maar beter.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. De verstrekte boeken
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Zelfstudie gedaan
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Prima!

Alles naar wens

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Goeie ervaring en elke les was nuttig

Ik heb 2 rij instructeurs gehad sinds het beginnen van mijn rijopleiding (plus nog 1 les Met een andere instructeur) en met allemaal een prettige ervaring en heel leerzaam. Goeie examentijden ook.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Heel nuttig
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Ik had goede ervaring bij NELEN.

Ik had Sam en hij was een goede instructeur die mij goed heeft geholpen om mij veilig te maken en laten voelen op de weg.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed

In 1x geslaagd door de goede lessen!

Ik heb altijd fijne lessen gehad en heel veel geleerd, hierdoor ben ik in 1x geslaagd!

Helemaal top.

Ik vond de lessen erg prettig. Ik kon goed op weg met Mehmet het was altijd gezellig en elke les was erg leerzaam.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Boekjes tekeningen schetsen
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Helemaal goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Helemaal goed amstel was goed bereikbaar

Goed geregeld !

Bij Sam Mehra heb ik de rijlessen heel fijn gevolgd. Er was altijd een hele relaxte sfeer en alles wordt netjes en duidelijk uitgelegd. Qua rijlessen inplannen gaat alles ook heel makkelijk. Met rekeningen wordt wel verwacht dat je het binnen 5 dagen hebt betaald, wat meestal 14 dagen is. Fijne ervaring bij Nelen gehad.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed bereikbaar

Een echte aanrader.

Goede professionele rijschool met goed en gemotiveerd personeel. Ben bij Nelen gekomen voor mijn D rijbewijs. Als ik eerder wist dat het zo fijne rijschool was. Had ik er zeker ook C en CE gedaan twee jaar geleden. Een eerlijke rijschool waar de cursist op 1 staat en niet het verdien model. Eric, Sultan. Martin en Ger Bedankt jullie zijn toppers.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Jong materieel
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk 100%

H.J.E. Wenckebachweg 53 A

1096 AK Amsterdam