Erg fijne instructeurs, die naar oprecht naar je luisteren

Ik heb met Chiel gereden. Dat was heel erg fijn. Hij luistert namelijk echt naar wat je van hem wil. Ook probeert hij de achterliggende redenen te achterhalen waar je mee bezig bent op de achtergrond, waardoor je op een bepaalde manier rijdt. Dit vooral was voor mij de doorslag gevende reden dat ik het rijden met Chiel erg fijn vond. Daarnaast was het ook gemakkelijk om een keer met andere instructeurs binnen Nelen te rijden, dit was telkens elke keer ool makkelijk te doen en niet ongemakkelijk.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Theorie, psychologie en visueel beeldmateriaal
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Ja in het rijden natuurlijk
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Ophalen was het fijndst, maar met corona is er goed gedealed dat het nog steeds leuk bleef.

Ik was heel blij met mijn instructeur (Paul) en met de soepele service van Nelen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet denk dat elke instructeur bij Nelen zo goed is als Paul, maarja dat kan ik ook niet legitiem beoordelen. Ik wijs zelf gewoon heel veel waarde toe aan de energie die een instructeur stopt in het uitleggen (écht uitleggen) van hoe iets werkt of hoe iets moet. Alleen maar stilte of geen gevoel hebben dat je dingen kan vragen of vrijuit kan spreken vind ik zonde in een rijles. Maar het verschilt allemaal ook van persoon tot persoon.

• Medewerkers N.v.t.
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. De Rijbewijsapp is erg handig.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Tja, het is rijles...
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Fijn dat ik thuis opgehaald werd!

Persoonlijke benadering, effectieve rijlessen

Ik wilde graag mijn BE rijbewijs halen, maar ik had veel moeite met achteruit rijden met de aanhanger. Dankzij de persoonlijke en effectieve begeleiding van mijn instructeur heb ik alsnog in 1x mijn BE examen gehaald. Heel blij mee.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk N.v.t.

Prima Rijschool

Prima Rijschool, aardige instructeur. Komen hun afspraken na. Ik ben in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!!!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Prima Voertuig
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Uitstekend, professioneel en goed georganiseerd.

Heb hier mijn C rijbewijs gehaald en dat is me zeer goed bevallen. Fijne instructeurs met veel ervaring en op kantoor wordt alles snel en flexibel voor je geregeld. Locatie is prima, gratis parkeren, en je zit met de leswagen in No time op allerlei verschillende wegtypen. En ze hebben het materieel voor alle rijbewijzen, dus CE ga ik hier ook halen.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Uitstekend
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Uitstekend
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Uitstekend

Top!

De afgelopen maanden heb ik mijn rijlessen gevolgd bij Samantha. Zij heeft mij op een fijne manier leren autorijden en mij zelfverzekerd laten voelen achter het stuur!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Ja

Hoogwaardige rijschool in Amsterdam

Dit is een top rijschool. Ik heb met veel plezier gereden bij Nelen. Zij hebben kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Er zitten goede instructeurs, die op een leuke manier de leerling wegwijs maakt.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Praktijklessen, theorie avondcursus.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Rijbewijs B
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Amsterdam

Iedereen, naar Nelen!

Mijn ervaring met Nelen; super! Na mij online te hebben aangemeld werd er al snel contact opgenomen, er was wel een wachtlijst maar we houden u op de hoogte. En ja hoor, na een aantal weken werd ik ingedeeld bij Samantha. En wat een top-instructrice! Vriendelijk, kalm, oplettend en gezellig. Ze kan onwijs goed en rustig uitleggen zodat je de technische kant snel begrijpt en daar ook direct naar kan handelen. Ze denkt met je mee, probeert te kijken naar wie jij bent en daarop in te spelen. Ik heb alleen maar goede woorden over haar. Dankzij Samantha ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Waar ik heel blij mee ben maar ik ga haar wel missen :) De collega's bij Nelen zijn ook super. Communiceren goed met je en denken met je mee. Echt een hele fijne en goede rijschool.

Goeie ervaring

Ondanks Corona en al het uitstellen heb ik een goeie ervaring gehad bij Nelen. Kon ze altijd bereiken als er iets was en ze waren altijd flexibel met dingen regelen. Enige tip misschien: het was af en toe lastig om rijlessen in te plannen omdat het dan al erg vol zat en je dit dan al ver van te voren geregeld moest hebben

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Goed
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed

to the point, vriendelijk, professioneel

goede combinatie van het leren van de vaardigheden in de praktijk met voorbereiding op examen.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. goed
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk helder, praktisch
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen prima

Super rijschool

Was top,dankzij Richard hellemons en Martin kuiper heb ik mij CE gehaald.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Heelgoed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Heelgoed

Erg fijn en goede kwaliteit van de lessen

Ik heb met veel plezier bij Nelen gereden en vond de lessen van goede kwaliteit. De instructeur was deskundig en gaf op een erg fijne en rustige manier les. Verder ben ik erg tevreden over de communicatie en ging dat goed met de instructeur en met de secretaresse. Er werd goed gecommuniceerd over veranderingen en betalingen en hierdoor was je goed op de hoogte.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk De inhoud was erg toepasbaar
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen De ophaalpunten waren goed bereikbaar

Zeer goede rijschool

Hele goede rijschool met aardige en goed opgeleide instructeurs. In 1 keer geslaagd voor theorie en praktijk.

Goed.

Ervaren instructeurs.

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Ik heb een hele goede ervaring gehad bij Nelen, door hun goede service en jarenlange ervaring.

Ik merk dat Nelen een grote, doorgewinterde rijschool is, doordat ze bijvoorbeeld altijd een vervangende instructeur hadden en omdat alles goed geregeld is. Ik heb uiteindelijk met verschillende instructeurs gereden en over allemaal ben ik positief. Iedereen heeft een hele andere manier van lesgeven en is wel goed om een keer te ervaren. Mijn vaste instructrice was heel relaxed en erg flexibel, wat erg fijn was tijdens dit - door corona - lange avontuur.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Auto was altijd in orde.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Inhoud van de opleiding was goed. Ik heb leren rijden en ben in 1 keer geslaagd, waar ik heel blij mee ben.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Tijdens de coronapandemie hebben we vaak op een centraal punt steeds afgesproken, wat voor mij altijd wel goed uit kwam. De opleiding in het algemeen voldeed aan mijn verwachtingen.

Een hele goede rijschool!

Mijn leraar fatih had geduld, en heeft mij goed begeleid richting mijn rijbewijs. Hij was eerlijk, en gaf ook eerlijk aan wanneer ik er klaar voor was om mijn rijbewijs te halen. Ik had soms nog een beetje last van faalangst, maar fatih was geduldig en rustig en hielp mij hierdoor heen! Bedankt team Nelen!

Superfijn!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Sara in de auto! Ze heeft mij heel comfortabel laten voelen tijdens het rijden, en we hebben het ook nog heel gezellig gehad! Ik kijk ernaar uit om zelf te gaan rijden.

Slecht

Mijn ervaring ik heb een hele pakket besteld en afgemaakt zonder een tussentijd toets te doen dus de comunicatie tussen mij en nelen over het vooruit plannen richting mijn examen is slordig. Vier dagen voor mijn examen werd mijn rijintructrise ziek en ik werd vervangen door Hugo die pas een jaar werkt, en ik moest ineens wennen aan een nieuwe auto met een out to date navigatie. Ik heb nelen gebeld om te vragen ,om af te rijden met de les auto waar ik mee hebt geoefend maar helaas kon dat niet geregeld worden. Hugo heeft mij in de afgelopen twee dagen voor mijn examen de puntjes op de I gezet en mijn zwakke punt met vooruit kijken opgelost , dat heb ik te danken aan hem Ik ben wel tevreden dat alles uiteindelijk goed is afgelopen mijn complimenten naar nelen service desk hugo en selin voor de les

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Goede ervaring en rijbewijs in één keer gehaald!

Ik ben erg goed geholpen bij het halen van mijn rijbewijs. Nergens het gevoel gehad dat ik meer lessen heb gehad dan nodig oid. Bij verschillende instructeurs lessen gevolgd en eigenlijk over allemaal erg tevreden. Chiel heeft er ook nog eens voor gezorgd dat ik vertrouwen genoeg in mezelf had om het examen in één keer te halen. Ook administratief gezien alles in orde, altijd goed geholpen door de medewerk(st)ers in het kantoor! Al met al een zeer positieve ervaring!

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Theorieboek, Theorie cursus, tussentijdse toets
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Prima, ivm lockdown vaak opgehaald bij Amstel, goed te doen.

Top geregeld vanaf het 1e contact tot aan het behalen van mijn praktijkexamen

Met Nelen heb ik een zeer goede ervaring opgedaan. De planning voor zowel theorie leren en daarbijhorende examens goed met elkaar afgestemd. Dit geldt ook voor de praktijklessen die daarop volgde. Leuke en leerzame praktijklessen, waarbij er door goede begeleiding naar het praktijkexamen wordt toegewerkt. Echt een aanrader!

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. online theorie (oefen)examens en theorie leerboeken
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk uitstekend
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen uitstekend

Hele goede school.

Hele goede school met heel uitgebreid aanbod van opleidingen. Vriendelijke en professionele personeel vanaf receptie tot leidinggevenden met Martin Kuiper voorop. Ik raad deze school iedereen aan.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Heel goed

Perfecte ervaring, precies wat je mag verwachten van een goede verkeersschool

Ik heb via Nelen mijn C-Rijbewijs behaald. Grotendeels bij Richard les gehad, maar ook bij Vincent en Samantha. Stuk voor stuk goede instructeurs met veel ervaring. Het niveau van de rijlessen lag vrij hoog waardoor het examen vrij easy verliep. Richard weet precies wat nodig is om, naast het behalen van het rijexamen, jou ook een goede en vooral veilige chauffeur te laten zijn. Richard kan wat streng overkomen, maar dit is dé manier om een goede chauffeur te worden. Veiligheid en concentratie staat voorop. Daarnaast is het contact met Nelen altijd erg prettig geweest. Er wordt snel gereageerd op vragen via de mail en de planning wordt altijd goed aangepast op jouw wensen en agenda. Kortom, echt een top ervaring gehad met Nelen en ik kan het alleen maar van harte aanbevelen om hier je rijbewijs te halen.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Uitstekend
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Voor mij perfecte bereikbaarheid. Je kan ook makkelijk je auto kwijt.

Heel goede rijschool

Mijn ervaring omtrent rijschool nelen, heb ik als positief ervaren. De werknemers zijn heel vriendelijk, professioneel, geduldig ,en deskundig.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Boeken. Verkeer, techniek, Vrachtauto goederen vervoer.Theorie leren.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk positief
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Heel goed te bereiken.

Lanka van Nelen heeft me geleerd om erin te vertrouwen dat ik het kan

Na een korte minder positieve ervaring bij een andere rijschool ben ik bij Lanka van Nelen gaan rijden (nadat ze meerdere malen was aangeraden in de Facebookgroep Amsterdam Durft te Vragen). Ik heb veel last van faalangst en het kostte me tijd en moeite om echt het vertrouwen te krijgen dat ik het kan. Lanka heeft me daar ontzettend bij geholpen en voelde heel goed aan wat ik nodig had. Doordat ik de support en het vertrouwen voelde die ik nodig had heb ik langzamerhand steeds meer zelfvertrouwen opgebouwd in het rijden. Ik heb mijn rijbewijs inmiddels gehaald en weet nu dat ik echt goed en veilig kan rijden. Naast een ontzettend goede instructrice met een enorme mensenkennis is Lanka ook een heel erg leuk en lief mens, ik ga haar nog missen! Verder is er bij Nelen als geheel ook een hele goede sfeer en hebben ze echt hart voor de zaak. Dikke aanrader!

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Fijne auto!
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Supergoed leren autorijden, niet alleen gericht op halen examen (wat ik soms van vrienden hoor bij andere rijscholen)
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen perfect, goede afstemming met instructrice

Busrijbewijs gehaald bij Nelen!

Bedankt Eric en Ger voor de wijze woorden. Paul bedankt voor de extra les! En Romy voor een top rooster! Ik heb nu al mijn groot rijbewijzen gehaald bij Nelen! Goed bezig jongens!

H.J.E. Wenckebachweg 53 A

1096 AK Amsterdam