Lanka van Nelen heeft me geleerd om erin te vertrouwen dat ik het kan

Na een korte minder positieve ervaring bij een andere rijschool ben ik bij Lanka van Nelen gaan rijden (nadat ze meerdere malen was aangeraden in de Facebookgroep Amsterdam Durft te Vragen). Ik heb veel last van faalangst en het kostte me tijd en moeite om echt het vertrouwen te krijgen dat ik het kan. Lanka heeft me daar ontzettend bij geholpen en voelde heel goed aan wat ik nodig had. Doordat ik de support en het vertrouwen voelde die ik nodig had heb ik langzamerhand steeds meer zelfvertrouwen opgebouwd in het rijden. Ik heb mijn rijbewijs inmiddels gehaald en weet nu dat ik echt goed en veilig kan rijden. Naast een ontzettend goede instructrice met een enorme mensenkennis is Lanka ook een heel erg leuk en lief mens, ik ga haar nog missen! Verder is er bij Nelen als geheel ook een hele goede sfeer en hebben ze echt hart voor de zaak. Dikke aanrader!

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Fijne auto!
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Supergoed leren autorijden, niet alleen gericht op halen examen (wat ik soms van vrienden hoor bij andere rijscholen)
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen perfect, goede afstemming met instructrice

Busrijbewijs gehaald bij Nelen!

Bedankt Eric en Ger voor de wijze woorden. Paul bedankt voor de extra les! En Romy voor een top rooster! Ik heb nu al mijn groot rijbewijzen gehaald bij Nelen! Goed bezig jongens!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk N.v.t.

Gewoon goed !

Kreeg bij de eerste les al het vertrouwen .dat kan hij wel !!

Super goede begeleiding

Ik vond het erg fijn om samen met Mehmet te leren rijden. Ik had altijd een veilig gevoel en ik heb door Mehmet geleerd hoe ik altijd veilig en goed moet rijden. Ook ben ik in één keer geslaagd wat natuurlijk niet had gekund zonder deze goede begeleiding.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Altijd goed bereikbaar en duidelijk waar ik zou worden opgehaald.

Super rijschool

Goede instructeurs voor de vrachtwagen. In 1 woord super!!!!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Goed
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Goed

Super goed

Heel fijn! De lessen waren altijd heel fijn

Goede rijlessen

Goede lessen en in 1x geslaagd! Was niet mogelijk geweest zonder deze rij school

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Makkelijk te bereiken

streng maar duidelijk les gegeven.

Ik ben van de bus naar de vrachtwagen gegaan en moest een hoop af leren en andere regels weer weer bij leren. Door het duidelijke lesgeven heb ik het in een keer gehaald, Heren en dame bedankt.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. schoon en heel
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk duidelijk
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen makkelijk te bereiken.

Leuk en leerzaam!

Lange tijd gereden bij Nelen door de lockdowns maar na al die tijd alles goed afgesloten en mijn praktijkexamen in 1 keer gehaald! De service van Nelen is erg goed en snel. Mijn rijinstructeur Bram bezit enorm veel kennis. Hij is behulpzaam, rustig, flexibel en vooral heel leuk om met hem te rijden! Ik raad deze rijschool en instructeur zeker aan.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Rijbewijs B
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Amsterdam

Fijne rijschool

Drie verschillende instructeurs en vijf examens later ben ik dan eindelijk ook geslaagd! Het was een hele stressvolle tijd (middenin een pandemie), maar ben altijd heel goed geholpen en heb veel tips gehad voor hoe ik mijn faalangst onder controle kan houden. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen. Erg snelle reacties qua organisatie en fijne instructeurs die rekening houden met allerlei soorten problemen waar leerlingen mee kunnen zitten. Bedankt, vooral Chiel en Sara!

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Ik ben erg goed opgeleid door mijn rijinstructeur en heb mijn praktijkexamen in een keer gehaald. Erg tevreden.

Gezellig en leerzaam

Ondanks de Corona onderbrekingen een soepele vooruitgang ondervonden en zeer tevreden over de manier van lessen.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Top
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Duidelijk, vertellen wat er van je verwacht wordt
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Door Corona even anders maar verder top

Sara was geweldig!

Ik heb veel geleerd van Sara Scheffer, ze voelde ook goed aan wat ik nodig had! Ze is heel rustig en gezellig, daarnaast weet ze altijd goed verkeerssituaties uit te leggen (mede dankzij haar kleine uitwisbare boordje!). Het was prettig met haar al die tijd in de auto door te brengen en ik ben in één keer geslaagd! Heel erg bedankt!!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Rijbewijs auto
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed!

Fantastische rijlessen met gezellige rij-instructrice

Ik heb snel en goed auto kunnen rijden bij rij-instructrice Sara. Super leuk persoon om veel tijd mee door te brengen in de auto en professioneel in haar lesgeven. Erg blij met met de lessen en mijn rijbewijs. Zeker een aanrader!!

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Leerboek en uitgetekende instructies van de bijzondere verrichtingen

Joram is great teacher!

I enjoyed learning to drive with Joram and appreciated the fact, that you get picked up at home.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. theorieexamen.nl

Succes vol

Ik heb mijn rijbewijs C gehaald via Nelen behaald. mijn ervaringen met de rijschool kan ik niet anders beschrijven dan TOP en professioneel. Ik heb de Theorie cursussen gevolgd eigenlijk onder Jan Douwes. De beste man weet heel goed een cursus te geven aandacht te geven waar nodig is en aandacht te behouden wanneer nodig is, en dingen uit te leggen op een dusdanige manier dat zelfs een leek de moeilijke vaktermen begrijpt. ( denk aan Technische en administratieve termen). En naast al het professionele ook hele leuke gesprekken gehad. Je zit er met een fijn gevoel. Met de praktijk had ik het zelf wat moeilijker. Toch een groot ding zoon vrachtwagen. Maar met behulp van Rij-instructeur Ger stobbe toch een voldoende op het examen weten te halen. De beste man Ger stobbe ziet heel gauw waar aan gesleuteld moet worden en hoe dat beter kan worden. Zit er heel professioneel bij, Verwacht geen thee kransjes maar waar voor je geld. kortom verstaat het vak heel erg goed. Ook rij-instructeurs Samantha van Londen en Vincent Stevens zijn onderdeel van mijn succes die vielen in waar Ger stobbe een vrije dag had. Merkte eigenlijk gelijk wat ik kon en waar aan gewerkt kon worden met een succesvolle aanpak! Ik heb alles in 1 keer gehaald, ik ben door het dolle heen van geluk. Rijschool NELEN BEDANKT :)

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. veiligheid schoen en handschoenen bij Besloten terein.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Leren rijden met een Vrachtwagen.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Het kunnen gratis pakeren bij de rijschool maakten het een stuk makkelijker allemaal.

Professionele en persoonlijke aanpak

De keus voor Nelen rijschool werd bepaald door de gevestigde naam en omvang. Het is prettig om te weten dat je bij een professionele organisatie wordt opgeleid en er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant.

Super leuke instructeur!

Goeie rijschool en leuke instructeur Robin, zeker aan te bevelen! Word echt de tijd voor je genomen

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Ja

Prettig en relaxt

Ondanks dat door corona het een en ander anders ging, heb ik toch m'n rijbewijs weten te behalen! Sam is als instructeur wel een topper want een fijne band met je instructeur is wel belangrijk, die hadden wij ook. Al met al geslaagd met een glimlach. Ook fijn dat je het een en ander met de app kunt regelen.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. In het begin de Seat gebruikt, maar overgrote deel met de Renault

Ik heb hier met plezier kunnen lessen en mijn rijbewijs C in 1 keer behaald

Ik heb genoten van de lessen en hoewel ik het erg spannend vond alles in 1 keer weten te behalen. Ik heb de bijna de hele opleiding als prettig ervaren. Er was 1 punt waar ik zelf graag verbetering zou zien en dat is de presentatie die je moet doornemen voor de code 95. In deze presentatie zitten teveel nietszeggende dia's, waardoor je er erg moeilijk doorheen komt en de belangrijkste informatie niet lekker opslaat. Verder een erg prettige ervaring gehad en ga zo door.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. De theorie cursus was erg fijn en hielp mij erg tot rust te komen voor mijn theorie examens.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen De opleiding is redelijk makkelijk te bereiken

Goede instructeur. Rijschool denkt actief mee voor juiste programma om zo snel mogelijk te slagen. En iedereen is supervriendelijk en hulpvaardig

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Rijbewijs BE
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Zeer goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Zeer goed

Uur te laat op dag van examen

De dag van de 1 daagse cursus was de instructeur 45 minuten te laat door een fout in de planning.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Was goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Foutje in communicatie tussen instructeur en mij

Professioneel en gedegen

Ik zocht een betrouwbare rijschool om mijn C1 (Camper) rijbewijs te halen. De optie van een proefles met een zeer ervaren instructeur, in mijn geval Ger Stobbe was heel nuttig. Op basis van deze proefles schatte Ger in hoeveel lessen nodig waren. Die werden vervolgens gepland in de 3 weken voorafgaand aan het examen. Alles verliep soepel. Goed materieel, fijne rustige instructeur Ger Stobbe en moeiteloos geslaagd. Dank Nelen en Ger.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Na de eerste les een nieuwe vrachtwagen
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Prima
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Prima

Prettige school om te leren rijden, met veel aaandacht voor veiligheid.

Krijg op een persoonlijke manier les in het motor rijden door gedegen instructeurs.

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Fijne rijschool, goede service en vriendelijke instructeurs

Goede lessen gehad bij rijschool Nelen, flexibel in het inplannen van lessen en er wordt met je meegedacht. Je krijgt een instructeur die goed bij je past wat erg fijn is.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Fijne lesauto

H.J.E. Wenckebachweg 53 A