Ontzettend fijne rijschool, aanrader!

Hele relaxte instructeur en een goede opbouw in de lessen. Geen moment getwijfeld aan de begeleiding en voelde me veilig. Lessen inplannen via de app ging niet altijd even soepel maar dat is een technisch dingetje. Pakket iets aan de dure kant vond ik, maar het is de zekerheid van een goede rijopleiding wel waard! :)

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Netjes
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Top
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Top

Liefste rijinstructrice met goede tips en vertrouwen

Ik heb hele fijne lessen met Sellin gehad! Ze was heel rustig om mee te rijden, en hielp mij snel inzien wat mijn zwakkere punten waren met rijden en zijn hier heel hard aan gaan werken. Door corona en de sluiting van de rijscholen en cbr duurde het helaas was langer. Maar ik heb echt wel genoten van de lessen en de gezelligheid tijdens het rijden en zou Nelen iedereen aanraden!

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Lesboek, bordenapp, pen en papier met voorbeelden en op maps moeilijke kruispunten bekijken
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk N.v.t.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Top! Ik woon in amsterdam oost

Prettige intensieve dag met top resultaat!

Prettige manier van lesgeven, bedankt Soltan. Helaas door files wel te laat begonnen waardoor er minder tijd was om te lessen voorafgaand aan het examen. Het informatieboekje BE had ik niet per mail ontvangen ter voorbereiding. De map met documenten in de bus is wel aan vervanging toe. Bochtje rechtsachteruit mocht ik op mijn examen kiezen, maar is helemaal niet geoefend. Wel handig dit ook mee te nemen tijdens de les aangezien het in de praktijk toch ook voorkomt. Na een intensieve lesdag mooi afgerond met een top resultaat!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Bus, aanhanger, informatieboekje BE
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Bochtje rechtsachteruit zou een mooie toevoeging zijn in de les.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Nelen in Zuid-Oost en CBR bij Sloterdijk, beide prima locaties.

Hele goede rijschool!

Hele goede rijschool, Samantha is een top instructeur, ik ben heel snel vooruitgegaan en in 1x geslaagd!

Fantastisch

Zeer fijne lessen gehad, goede ondersteuning en werd goed voorbereid voor mijn examen.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Goed
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Prima

Waardeloos

Houding van personeel is om te janken. Stug en een houding alsof iedereen die er komt maar alles al moet weten. Je komt om te leren toch?

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Ok
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Ok
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Ok

Ik had een hele prettig rij-instructrice (Selin) die duidelijk, maar prettig aangaf hoe ik het beste kon rijden.

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Zeer goede rijopleiding voor beroepschauffeur

Rijlessen gehad en praktijkexamen gedaan voor rijbewijs-C. Goede rijlessen gehad, met duidelijke feedback en voorbereiding op het praktijkexamen. Wat verbetert kan worden: - app / website voor leerlingen waarin je de afspraken kan zien, de feedback over de les en communiceren met de leraar - betere afstemming onderling tussen de leraren over oa handmatig schakelen en speciale manoeuvres.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Uitstekend

Slagen doe je bij Nelen

Mijn ervaring heb ik als zeer positief ervaren. Ik ben ontzettend vriendelijk geholpen door Martin en heeft mij strak weten in te plannen waardoor ik snel aan het werk kon gaan. De lessen werden gegeven door hoofdzakelijk Ger en die weet van aanpakken. Je hoeft niet tegen te spreken want hij is de gene die het weet. Ik kan mij voorstellen dat sommige mensen daar moeite mee hebben maar ik ben blij dat ik begreep wat hij bedoelde en als je gewoon luistert naar wat hij zegt dan heb je 100% slagingskans.

Erg prettige ervaring!

Ik heb de begeleiding van Steven als rij-instructeur erg gewaardeerd. Het rijden viel me niet altijd mee, maar hij ging daar telkens erg goed mee om. Ook de overige medewerkers van de verkeersschool waren prettig. Bij vragen werd ik altijd adequaat geholpen. Alleen de theoriecursus voegde niet heel veel toe aan de theorie uit het boek.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Theorieboek was in orde.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk De praktijklessen waren zeer nuttig.

Fijne en professionele rijschool

Ik heb les gehad bij Nelen van Samantha en ben in één keer geslaagd. De sfeer in de auto was altijd fijn en rustig en ook was het bij Nelen altijd goed en professioneel geregeld.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Auto was nieuw en fijn
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Lessen zijn gericht op het écht kunnen rijden en niet alleen je rijbewijs kunnen halen en alleen in West rijden zoals sommige rijscholen doen
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed, je word thuis opgehaald en halverwege de 2 uursles kun je langs het Nelen kantoor om daar even naar de WC te gaan, dit werkt goed

Professionele opleiding

DE rijlessen waren voldoende Alleen de Planning die heeft wat steken laten liggen waardoor het niet zo goed georganiseerd leek. Door de lockdown werden alle lessen geannuleerd, alleen als je een les aanmeld als "intake" dan is dit verwarrend voor de kandidaats. Hierbij had de planning voortijdig deze moeten afmelden. Als de kandidaat verhaal gaat halen waarom er niemand is deze dan als antwoord krijgt dat hij zelf nog wel kon weten dat de les niet door ging is dit wel heel onprofessioneel van een planning.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Voldoende
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Voldoende

Goede begeleiding en duidelijk

Goede instructeur en doelbehaald

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Bus en aanhanger
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Prima te doen
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Ook prima te doen

Top bedrijf! Vooral Samantha en Lanka

Zo gemotiveerd door Samantha en Lanka. Zonder hun was het mij nooit gelukt. Erg bedankt Samantha en Lanka!!

Een hele prettige ervaring

De rijschool is flexibel met lessen inplannen. De instructeurs zijn ervaren en geven op een rustige en duidelijke manier les. Er hangt een hele fijne sfeer.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Motor en pak

Zeer prettig.

Ik heb mijn brommer rijlessen als prettig ervaren. Mijn rijleraar was vriendelijk en duidelijk.

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed

Met alle lof voor mijn rij instructeur Roy super geduldig. Elke rijles was een feestje hoe moeilijk ik het soms ook had. Hij mij heeft er helemaal doorheen gesleept

Heerlijk gereden

Hele fijne professionele rijschool

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Wat een aanrader; Nelen maakt leren leuk!

Nelen is gevestigd in een prachtig, goed bereikbaar, hagelnieuw pand langs de ring van Amsterdam. Heerlijk om hier les en gerichte instructie te krijgen, zowel theorie als praktijk. Stuk voor stuk vakmensen die op een hele prettige, positieve manier hun kennis overdragen! Aanrader!

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Alles up tot date!
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Moderne en eigentijdse wijze van lesgeven!
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Ideale en centrale ligging.

Erg goed!

Goeie instructeur flexibele tijden Fijne rijschool!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Erg goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Perfect

Heel goed en fijn!

Ik heb het afgelopen jaar van Chiel leren rijden. Hij was een ontzettend fijne instructeur. Ik kan alleen maar met veel lof over hem praten! Hij was geduldig, rustig, duidelijk en heel prettig om mee in de auto te zitten. Verder was mijn contact met de rijschool Nelen ook altijd heel goed. Er werkten altijd lieve en leuke mensen. Echt geen verdere op- of aanmerkingen

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Fantastische rijinstructeurs ze kunnen alles goed uitleggen tijdens het rijden

Professionele service

Rijschool Nelen heeft mij professioneel, persoonlijk en eerlijk begeleid bij het halen van zowel mijn theorie als praktijkexamen voor rijbewijs B. De communicatie was altijd duidelijk en de medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Lespakket rijbewijs B
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Rijbewijs B
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Amsterdam (ophalen op zelf te bepalen locatie dus zeer goede bereikbaarheid)

X

Sara was een topper!!

Fijne lessen, goede administratie

Het was heel fijn, en alles was netjes geregeld

H.J.E. Wenckebachweg 53 A

1096 AK Amsterdam