Prima rijschool, goede service en sympathieke mensen.
Instructeur vriendelijk met pit en kundigheid, planners met verstand en die meedenken. Snel geregeld naar wens verlopen. Met andere woorden een aanrader!
Na een slechte start door mijzelf heeft Vincent mij erdoor heen getrokken. Alles wat hij mij leerde heb ik op het laatste moment toegepast met CE. Bedankt voor het mogen lessen en behalen van het CE rijbewijs.
Via mijn beste vriend kwam ik bij instructeur Sasja Prins terecht. Ik ben al wat “ouder” en wilde er toch een keer aan geloven. Mijn beste vriend was in 1 keer geslaagd en gaf aan dat Sasja mij wellicht ook kon helpen. Ik had al een aantal jaren eerder geprobeerd mijn rijbewijs te halen, maar was na 1x zakken gestopt. Ik was er daarom best gespannen over en zag erg tegen het examen aan te hikken. Sasja is een docent die je erg op je gemak laat voelen, en denkt empatisch mee over wat jou helpt om jouw rijbewijs te halen. Dit hielp mij enorm. Naast de gezellige diepgaande gesprekken die we altijd hadden, probeerde hij via een persoonlijke aanpak mij aan mijn zwakke punten te laten werken. Verder is hij erg flexibel, ruilen kan altijd ;) Het fijnste was dat als ik er even doorheen zat, hij mij altijd weer in de focusmodus kon krijgen. Hij is ook erg geduldig en heeft het beste met je voor. Dit zag ik duidelijk terug in de rijlessen. Ook dank aan de receptie van Nelen, de werknemers daar zijn ook altijd gezellig, flexibel en dachten gedurende mijn rijopleiding met mij mee. Al met al een superervaring.
Top instructeur en planners. Snel geregeld. Binnen maand mijn C rijbewijs gehaald
Vanaf de eerste les voelde ik me op mijn gemak in de auto. We hebben altijd kunnen lachen en leuk kunnen kletsen, wat de lessen niet alleen leerzaam, maar ook echt plezierig maakte. Zijn ontspannen houding zorgden ervoor dat ik me nooit gestrest voelde, zelfs niet op de moeilijkere momenten. Wat ik echt waardeer, is dat hij naast de gezellige gesprekken ook altijd waardevol advies en praktische tips gaf. Zijn geduld en toewijding hebben me enorm geholpen om mijn vaardigheden te verbeteren. Nogmaals, bedankt voor alles Sam. Dankzij zijn inzet en geduld heb ik nu mijn rijbewijs op zak. Ik zal de lessen missen, maar ik ben blij dat ik zo’n geweldige instructeur heb gehad. De rijschool zelf vond ik over het algemeen fijn. De lessen waren goed georganiseerd en de communicatie was meestal duidelijk. Echter, één aspect waar ik minder tevreden over was, is de snelheid waarmee rekeningen werden verstuurd. Vaak kreeg ik de factuur al voordat ik de les had gehad. Daarnaast was het proces van terugbetaling traag als een les niet doorging maar wel al betaald was.
Mijn theorie opleiding hier gehad en rijlessen voor vrachtwagen geweldige rijschool en mensen!
Snel geregeld, leuke en leerzame lessen en geslaagd!
Goede leerzame ervaring
Mijn lessen bij Nelen heb ik als heel prettig en ontspannen gevoeld. Uiteraard is er veel aandacht voor praktijk oefeningen maar ook plek om je eigen rijstijl te ontwikkelen alsook zelfvertrouwen, zodatat je na je examen heel ontspannen de auto instapt en van je vrijheid gaat genieten. Sasja is een hele fijne instructeur die je heerlijk op gemak stelt en super grappig bovendien.
Slechte band en communicatie met instructeur. Werd nooit gehoord om mijn gedachte gang en redenering uit te leggen. Moest gewoon (je mond houden en luisteren). Al met al geen fijne ervaring.
Hiervoor reed ik bij een andere rijschool en had ik mijn praktijk examen niet gehaald. Toen was ik overgestapt naar Nelen. Ik had Sam als mijn rij-instructeur. In een woord kan ik Sam en de rijschool beschrijven als “kwaliteit”. Administratief wordt er goed gewerkt in het kantoor van Nelen, daarnaast zijn de instructeurs ervaren en geduldig. Ik kon zelf inzien hoe mijn proces met de week verbeterde en hoe ik geduldig en zonder stress aan het verkeer kon deelnemen. Dit heeft ertoe geleid dat ik nu mijn rijbewijs heb! Zeker een aanrader!
In het begin prima maar daarna duurde het veel te lang en met het probleem met de auto’s maar door rijinstructeur Bram was het weer leuk om te rijden hij de het ook heel goed ik ben heel positief over hem
Ik ben bij Nelen uitgekomen, omdat zij redelijk snel een examenslot voor mij konden regelen. Eerst een proefles met assessment gedaan, waaruit bleek dat de dagopleiding voldoende zou moeten zijn. Erg fijn dat de dagopleiding in 2 delen was geknipt, zodat je niet helemaal moe op het einde van de dag aan het examen moet beginnen. De instructeur wist mij op een vriendelijke wijze duidelijk te maken wat ik nog moest verbeteren en waar ik op moest letten, Geslaagd in 1 keer!
Duidelijke uitleg en ervaren instructeurs
Ik heb bij Chiel Gieben gereden en wat een geduld en aandacht voor de persoon heeft hij. Het rijden ging met ups en downs maar Chiel was een stabiele factor. Hij paste de manier van uitleggen aan op mijn manier van leren. Met veel kennis over zijn vak en over mensen worden de lessen ingedeeld zoals je het zelf fijn vind, veel kletsen, grapjes, rustig, muziek, serieuze gesprekken en noem maar op. Hij denkt altijd met je mee en regelt wat binnen zijn macht ligt. Kortom; een hele fijne leeromgeving om te leren autorijden.
Helpen je super ondanks de drukte altijd de juiste oplossing ik ben voor me c rijbewijs gegaan en moet zeg dat eer een leuke zweer hangt en dat iedereen plezier heb
Na vele pogingen ben ik eindelijk geslaagd, op mijn 45-ste!!! Ik ben mij meerdere rijscholen geweest, maar Nelen is verreweg de beste. Docenten zijn goed en betrouwbaar, lessen worden niet zomaar afgezegd! Eerder bij andere rijschool werden mijn lessen vaak last minute afgezegd, bij Nelen niet! Administratie personeel denkt met je mee en is flexibel! Heel goed bereikbaar. Je wordt gewoon lekker thuis opgehaald!!! Al met al: TOP!!!
Ik had een geweldige instructeur, Michel Kuiper, met wie het gelijk klikte. De school biedt fijne lespakketten aan en vooral de blokuren zijn prettig, helemaal gezien je in de omgeving van Amsterdam rijdt. De organisatie is professioneel en de rijschool is bij vragen goed bereikbaar. Ze denken ook graag met je mee qua praktische zaken.
Goede communicatie en zeer vriendelijk personeel
Hulpvaardigheid van de mensen bij de rijschool is groot. Goede roosters en meteen naar de inhoud. Ze willen je echt verder helpen. De betrokkenheid komt oprecht over.
Na al meerdere jaren bezig geweest te zijn met het behalen van mijn rijbewijs was de moed me redelijk in de schoenen gezakt. Uiteindelijk besloten van rijschool te wisselen en met een ervaren instructeur te gaan rijden. Na maar een aantal lessen nu dan wel eindelijk geslaagd! Zo zie je maar weer dat het niet gaat om de hoeveelheid lessen die je neemt, maar de kwaliteit ervan.
Goed les gehad
Ondanks dat ik ADHD heb, heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Ik had Sam als instructeur die heel goed met mijn drukte en mijn afgeleide persoonlijkheid om kan gaan en Sam die het ook altijd heel gezellig maakt. Vaak krijg ik het gevoel dat ik mensen lastig val met mijn drukte maar Sam gaf mij het gevoel dat ik lekker mezelf kon zijn en dat ook moest zijn. Ik zag geen enkele keer op tegen mijn rijlessen. Ik heb tijdens mijn rijlessen heel veel goede tips gekregen waar ik erg veel aan had tijdens mijn tussentijdse- toets en rijexamen. Jammer dat ik nu mijn rijinstructeur niet meer ga zien maar enorm blij met mijn rijbewijs! Ik vond dit een erg prettige ervaring en ik ben nogmaals ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald en dat Sam mijn rijinstructeur was!
Zeer fijne collega's, behulpzaam en kundig
H.J.E. Wenckebachweg 53 A
1096 AK Amsterdam