We zijn tevreden met de lessen en de begeleiding. Daarom komt onze andere zoon ook al snel bij jullie beginnen.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. goed leerboek
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk goede combinatie tussen theorie en praktijk
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen prima

Excellent

Een rijschool met gevoel. Zo zou ik Nelen omschrijven. Er wordt met aandacht gekeken en geluisterd. Wat wil jij en hoe kan Nelen dit het beste vertalen. In het half jaar dat ik les kreeg van Kiki, heb ik natuurlijk veel geleerd maar des al niet te min, ook enorm genoten. Nelen was altijd goed bereikbaar en ook met veranderingen in planningen etc goed op tijd. Nelen is een rijschool die ik dan ook zeker zou willen aanbevelen. Helemaal als jij straks net zoals ik veilig en zelfverzekerd de weg op wilt!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Kundig en goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Altijd goed bereikbaar en persoonlijk contact en interesse!

Ik werd goed begeleid

Ik ben bij Nelen terecht gekomen door een vriendin die goede ervaringen had. Mijn rijinstructrice was heel aardig en ik voelde me op me gemak bij haar. Nelen heeft goed meegedacht toen ik even moest stoppen met rijden i.v.m. de lockdown en ik ben goed voorbereid het examen ingegaan.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Fijne en moderne auto
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk N.v.t.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

1e instructeur was geen perfecte match maar verder prima. Buiten om dat ik te horen kreeg dat ik blijkbaar adhd had volgends meneer instructeur. Wat niet zo is maar goed. Instructrice lanka nam het over. Met haar enorm veel geleerd en lol gehad. Ze is enorm goed in begeleiden en als t even niet lukt of je er gefrustreerd van raakt zegt ze ja. Maakt niet uit. Komop door. Dat hielp mij enorm waardoor ik een stuk vooruit ging sinds ik bij haar leste. Met haar mijn rijbewijs gehaald en dat ben ik haar enorm dankbaar.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Fotos met voorbeelden. Schrift voor noties

Goede begeleiding

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Auto
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Top
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Top

je leert het echt goed(vooral Sarah)

matig

je mocht maar een keer les per week moest 2x wisselen van rijinstructeur door dat ze allebei teveel leerlingen hadden. Kopen geen examens in dus super lang w8ten voor je mag afrijden. Kreeg uiteindelijk een hele goeie instructeur selin met haar expertise heb ik gelukkig mijn rijbewijs wel kunnen halen.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. auto, instructeur, boekje
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk veel
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen je werd opgehaald dat is wel nice

Helemaal goed geleerd, in een keer geslaagd door rijinstructrice Sara!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Auto / aantekeningen
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Uitstekend

Top rijschool!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Rijbewijs auto

Goed opgeleid!

Streng doch rechtvaardig, zo wil ik Richard omschrijven. Nogmaals veel dank voor de rijlessen!

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Schitterende Volvo FH, wat wil je nog meer?!

Super goed

Ik raad rijschool Nelen echt aan. Ik had nog nooit op een scooter gezeten, en met 2 goede lessen heb ik super veel geleerd en mijn praktijk examen met gemak gehaald .

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Scooter
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Goed!
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Top

Fijne professionele rijschool

Motorrijbewijs in 1x behaald, fijne instructeurs die elkaar mooi aanvullen. Mooie nieuwe locatie!

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Goede motoren, windscherm zou niet verkeerd zijn
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed

Frans is de beste rijinstructeur!

Frans is geduldig, geeft de beste tips en advies. Zonder hem had ik waarschijnlijk mijn rijbewijs niet gehaald. Dankjewel Frans!!!!

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Vriendelijke, behulpzame, leerzame en doelgerichte rij docenten

Het heeft bij mij nogal een tijd geduurd voordat ik mijn rijbewijs heb mogen halen. Door veel gedoe met persoonlijke zaken en vanwege het feit dat ik een halfjaar weg ben geweest, waren er nogal wat obstakels voor het halen van mijn rijbewijs. Ook heb ik uiteindelijk met twee verschillende rijdocenten gereden. En beide hebben mij door al die moeilijke obstakels getakeld. Door perspectief en echt goede begrijpbare feedback te bieden. En ik kan nu met volle zelfvertrouwen zelfstandig de weg op. Een top rijschool!

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Erg fijne auto. Zou top zijn als ik dezelfde auto zou mogen hebben.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Ze sturen je de weg op met makkelijk te onthouden stappen om veilig te kunnen rijden. Ook dus erg makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven.

Fijne instructeurs

Na zowel de C als CE te hebben gehaald ben ik zeer tevreden met Nelen, in het bijzonder over Richard Hellemons. Zeer professioneel, aardig en duidelijk.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Redelijk

Een super verkeersschool!

Deze Verkeersschool is zeer service gericht, alle vragen worden keurig en ook zeer vriendelijk beantwoord. Heel belangrijk: je krijgt hier een persoon aan de telefoon, geen bandje waar je eerst minuten naar moet luisteren. Je bent hier geen nummer maar klant! Top; heel tevreden met verkeersschool Nelen

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Prima

Ze leren je veel

Perfecte rijschool

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Scooter
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Gied

Geweldig!

Ik was door corona minder gaan rijden en daardoor reed ik slechter dan voor corona. Gelukkig zorgde nelen ervoor dat ik genoeg rijlessen ingepland kreeg om mijn rijbewijs in 1 keer te halen!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Erg goed en van hoge kwaliteit
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Erg goed bereikbaar! Mooi groot gebouw

Een hele fijne ervaring

De lessen zijn goed in elkaar gezet, de rij-instructuur legt goed uit, en heeft veel geduld. Alles is bij mij perfect gegaan.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Theorie cursus
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed

Veilig gevoel en een gezellige sfeer.

Was altijd gezellig met Sam. Veel geleerd en veel goede tips gehad. Aanvragingen bij de rijschool ging gemakkelijk en snel.

Vriendelijk en goede service

Door Corona was werd mijn examen drie keer verplaatst. Nelen heeft mij hiervan goed op de hoogte gehouden en heeft meteen contact met mij opgenomen wanneer ik weer aan de slag kon. Instructeurs zijn ook super duidelijk en vriendelijk.

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Amsterdam

Ik vond het erg fijn om bij Nelen te lessen.

Voordat ik bij Nelen begon te rijden, reed ik eerst bij een andere rijschool. Hier vond ik zelf dat ik niet genoeg aandacht kreeg tijdens de lessen waardoor ik op mijn examen(s) aan mezelf begon te twijfelen. Dit was bij Nelen echter niet het geval en met behulp van mijn rijinstructeur ‘Mehmet’ heb ik aan mijn zelfvertrouwen kunnen werken, om uiteindelijk toch mijn rijbewijs te halen.

Vertrouwd in alle opzichten

Alles op orde, flexibel inspelend op de steeds veranderende omstandigheden (corona regels, lockdown enz). Fijne instructeur.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Taalkundig kan de BE-instructie beslist beter!

Leerzaam

Een fantastisch team die je er door heen sleurt , goede uitleg en duidelijk .

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed

Fijne en geduldige instructeur...

Zijn allemaal vriendelijke mensen. Geduldig en staan open voor vragen. Gewoon erg gezellig en leerzaam...

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Lesboeken D Rijbewijs.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Steek er veel van op. Goed voor dagelijks werk.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed te bereiken. Mooie nieuwe locatie. Genoeg parkeergelegenheid.

H.J.E. Wenckebachweg 53 A

1096 AK Amsterdam