We zijn tevreden met de lessen en de begeleiding. Daarom komt onze andere zoon ook al snel bij jullie beginnen.
Een rijschool met gevoel. Zo zou ik Nelen omschrijven. Er wordt met aandacht gekeken en geluisterd. Wat wil jij en hoe kan Nelen dit het beste vertalen. In het half jaar dat ik les kreeg van Kiki, heb ik natuurlijk veel geleerd maar des al niet te min, ook enorm genoten. Nelen was altijd goed bereikbaar en ook met veranderingen in planningen etc goed op tijd. Nelen is een rijschool die ik dan ook zeker zou willen aanbevelen. Helemaal als jij straks net zoals ik veilig en zelfverzekerd de weg op wilt!
Ik ben bij Nelen terecht gekomen door een vriendin die goede ervaringen had. Mijn rijinstructrice was heel aardig en ik voelde me op me gemak bij haar. Nelen heeft goed meegedacht toen ik even moest stoppen met rijden i.v.m. de lockdown en ik ben goed voorbereid het examen ingegaan.
1e instructeur was geen perfecte match maar verder prima. Buiten om dat ik te horen kreeg dat ik blijkbaar adhd had volgends meneer instructeur. Wat niet zo is maar goed. Instructrice lanka nam het over. Met haar enorm veel geleerd en lol gehad. Ze is enorm goed in begeleiden en als t even niet lukt of je er gefrustreerd van raakt zegt ze ja. Maakt niet uit. Komop door. Dat hielp mij enorm waardoor ik een stuk vooruit ging sinds ik bij haar leste. Met haar mijn rijbewijs gehaald en dat ben ik haar enorm dankbaar.
Goede begeleiding
je leert het echt goed(vooral Sarah)
je mocht maar een keer les per week moest 2x wisselen van rijinstructeur door dat ze allebei teveel leerlingen hadden. Kopen geen examens in dus super lang w8ten voor je mag afrijden. Kreeg uiteindelijk een hele goeie instructeur selin met haar expertise heb ik gelukkig mijn rijbewijs wel kunnen halen.
Helemaal goed geleerd, in een keer geslaagd door rijinstructrice Sara!
Streng doch rechtvaardig, zo wil ik Richard omschrijven. Nogmaals veel dank voor de rijlessen!
Ik raad rijschool Nelen echt aan. Ik had nog nooit op een scooter gezeten, en met 2 goede lessen heb ik super veel geleerd en mijn praktijk examen met gemak gehaald .
Motorrijbewijs in 1x behaald, fijne instructeurs die elkaar mooi aanvullen. Mooie nieuwe locatie!
Frans is geduldig, geeft de beste tips en advies. Zonder hem had ik waarschijnlijk mijn rijbewijs niet gehaald. Dankjewel Frans!!!!
Het heeft bij mij nogal een tijd geduurd voordat ik mijn rijbewijs heb mogen halen. Door veel gedoe met persoonlijke zaken en vanwege het feit dat ik een halfjaar weg ben geweest, waren er nogal wat obstakels voor het halen van mijn rijbewijs. Ook heb ik uiteindelijk met twee verschillende rijdocenten gereden. En beide hebben mij door al die moeilijke obstakels getakeld. Door perspectief en echt goede begrijpbare feedback te bieden. En ik kan nu met volle zelfvertrouwen zelfstandig de weg op. Een top rijschool!
Na zowel de C als CE te hebben gehaald ben ik zeer tevreden met Nelen, in het bijzonder over Richard Hellemons. Zeer professioneel, aardig en duidelijk.
Deze Verkeersschool is zeer service gericht, alle vragen worden keurig en ook zeer vriendelijk beantwoord. Heel belangrijk: je krijgt hier een persoon aan de telefoon, geen bandje waar je eerst minuten naar moet luisteren. Je bent hier geen nummer maar klant! Top; heel tevreden met verkeersschool Nelen
Perfecte rijschool
Ik was door corona minder gaan rijden en daardoor reed ik slechter dan voor corona. Gelukkig zorgde nelen ervoor dat ik genoeg rijlessen ingepland kreeg om mijn rijbewijs in 1 keer te halen!
De lessen zijn goed in elkaar gezet, de rij-instructuur legt goed uit, en heeft veel geduld. Alles is bij mij perfect gegaan.
Was altijd gezellig met Sam. Veel geleerd en veel goede tips gehad. Aanvragingen bij de rijschool ging gemakkelijk en snel.
Door Corona was werd mijn examen drie keer verplaatst. Nelen heeft mij hiervan goed op de hoogte gehouden en heeft meteen contact met mij opgenomen wanneer ik weer aan de slag kon. Instructeurs zijn ook super duidelijk en vriendelijk.
Voordat ik bij Nelen begon te rijden, reed ik eerst bij een andere rijschool. Hier vond ik zelf dat ik niet genoeg aandacht kreeg tijdens de lessen waardoor ik op mijn examen(s) aan mezelf begon te twijfelen. Dit was bij Nelen echter niet het geval en met behulp van mijn rijinstructeur ‘Mehmet’ heb ik aan mijn zelfvertrouwen kunnen werken, om uiteindelijk toch mijn rijbewijs te halen.
Alles op orde, flexibel inspelend op de steeds veranderende omstandigheden (corona regels, lockdown enz). Fijne instructeur.
Een fantastisch team die je er door heen sleurt , goede uitleg en duidelijk .
Zijn allemaal vriendelijke mensen. Geduldig en staan open voor vragen. Gewoon erg gezellig en leerzaam...
H.J.E. Wenckebachweg 53 A
1096 AK Amsterdam