Goede lessen met duidelijke uitleg

De lessen waren duidelijk en alles werd tot in de puntjes uitgelegd en ze zorgen voor een goede voorbereiding.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk N.v.t.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Mijn ervaring is zeer positief voor onze dochter Carmen voor haar scooter theorie en praktijkexamen over 6 maanden komen we dan ook zeker terug voor auto theorie en praktijkexamen groetjes fam Fontijn te ABCOUDE

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Goed
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Hele lieve mensen
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Zeer goed

Prima!

Hen hem gehaald nu op mijn 47ste. Kende Nelen al van vroeger. Nelen stond altijd voor kwaliteit.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Goed en duidelijk
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Prima bereikbaar

Fijne en goede lessen

Ik ben eind november in één keer geslaagd voor mijn rijexamen en ik kijk positief terug op de lessen die ik bij Nelen heb gehad. Mijn rijinstructrice was Sara. Sara legt duidelijk uit, is geduldig en gezellig, maar is ook eerlijk en kritisch als dat nodig is. Daarnaast heb ik aan de theorielessen van Bram veel gehad. De rijlessen waren gemakkelijk in te plannen via de app en het contact met de receptie verliep ook altijd prettig. Heel veel dank voor alles!

Geslaagd voor me e rijbewijs. Dus weinig te klagen.

Zeer rustige instructie waardoor goeie uitleg

Heel fijne instructeurs!

Heel goede, ontspannen en fijne rijlessen.

Goed Rijschol

Fijn en lief medewerkers achter de telefone, ik werd met goed geholpen!

Ik heb les gehad van mijn zus; Sharety Rack. Ik heb de lessen als heel fijn en leerzaam ervaren. Zij geeft uitstekend les en neemt de tijd voor elke leerling. Hoewel ik tot drie keer aan toe rijexamen heb moeten doen, vind ik dat er goed wordt gekeken naar je “min-punten” en deze punten worden goed en ruim behandeld. Ik raad iedereen verkeersschool Nelen aan en zeker de rij-instructrice; Sharety.

Super rij school

Super rijleraar mehmet, altijd gezellig in de auto

Goede ervaring en in 1x geslaagd

Leuke en goede instructeurs. Erg blij dat ik voor deze rijschool gekozen had!

Toppp

Heerlijk en relaxed gereden. Waardoor ik in 1 x geslaagd ben!

Een beetje rommelig

Ik heb alle instructeurs voor de vrachtwagen gehad en dat in 10 lessen

Fijne rijschool, niks op aan te merken!

Alles was snel en makkelijk geregeld, na een half jaar van instructeur gewisseld. Ook dat was geen probleem. Nieuwe instructrice Sara was gezellig, Aardig en heeft mij op een goede manier de fijne kneepjes van het autorijden aangeleerd.

Fijne ervaring!

Met een fijn gevoel elke keer de auto ingestapt en in 1 keer geslaagd!

Een ervaren en kundige instructeur met de juiste tips en tricks

De tips en tricks waren niet alleen handig om in één keer het praktijkexamen te behalen maar ook goede adviezen om uiteindelijk zelf in de praktijk goed mee overweg te kunnen

Erg fijne rijschool met professionele rij-instructeurs

Tijdens mijn rijlessen heb ik meerdere rij-instructeurs gehad, stuk voor stuk waren ze allemaal zeer vriendelijk en professioneel. Ik had een goed gevoel bij de rijschool. Ze hebben mij door de lessen en examen heen geloosd. Al met al raad ik deze rijschool aan.

Geweldig veel geleerd

Heel goed leren rijden en opletten in het verkeer.

Top ervaring

Veel geduld bij de uitleg

Heb met 2 verschillende rij instructeurs mogen lessen en heb ze beiden als heel rustige heren mogen ervaren die op een heel professionele manier jouw de kennis bijleren naar het examen toe. De eenvoud en geduld in combinatie met hun werk is heel goed.

Heel goed geholpen door Soltan!

Fijne rijschool!

Het was een goede maar ook leuke ervaring

De instructeurs weten goed waar ze het over hebben en hoe ze dit moeten overbrengen en zijn erg vriendelijk. Na de proefles gericht aandacht besteed aan de zwakkere punten. Een fijne ervaring dus en ik kom zeker terug voor mij auto rijbewijs!

Fijne rijschool met kundige en vriendelijke instructeurs

Hele goede ervaringen met rijschool Nelen voor het behalen van mijn motorrijbewijs. Ronnie en Guus zijn duidelijk echte motorrijders die het leuk vinden om mensen mee te nemen in hun passie. Verder werken er alleen maar toppers, ook bij de planning denken ze mee en doen ze hun uiterste best om alles goed ingepland (lessen, examens) te krijgen. Ik kan deze rijschool zeker aanbevelen!

leuke motorlessen gehad en in 1 keer geslaagd!

leuke motorlessen gehad en in 1 keer geslaagd!

Ik heb les gehad van Soltan, aardige en rustige instructeur die alles goed uitlegt. Ik heb mijn BE rijbewijs dan ook in één keer gehaald. Superblij mee! Bedankt verkeersschool Nelen.

H.J.E. Wenckebachweg 53 A

1096 AK Amsterdam