Ik heb lang les gehad en van drie verschillende leraren. Dat was prettig om mij verder te kunnen ontwikkelen. Leraren waren aardig en professioneel. Communicatie via de receptie is erg rechtlijnig en af en toe mis gegaan. Over het algemeen een goede rijschool.
Ik heb een goeie ervaring met joram als instructeur is heel vriendelijk en geeft goed les!
De eerste 6 maanden had ik een niet zo fijne rijles instructeur. Vervolgens ben ik overgestapt en ging het stukken beter. De theorie dag vond ik eerlijk gezegd tegenvallen. Daar heb ik weinig geleerd. De receptie was altijd heel aardig.
Gewoon een gezellige familie
Goed geregeld, prima les.
Ik heb de opleiding tot rij instructeur vandaag met succes afgerond. Ik ben goed begeleid door de opleiders, vond de sfeer heel gezellig en ontspannend. Ik heb veel geleerd.
Dankjewel Sam voor al je geduld, deskundigheid en tips! Je neemt echt de tijd om iemand iets aan te leren en geeft constructieve feedback. Dit heb ik als heel prettig ervaren. Ik heb hiervoor twee keer eerder een rijexamen gedaan bij een andere rijinstructeur. Door jou heb ik weer veel bij mogen leren, wat me gisteren heeft gebracht tot het behalen van mijn rijexamen ! Nogmaals 1000x dank !
Goede deskundige docenten. Stomen je goed klaar voor het examen.
Fijne instructeur en handige app om lessen te plannen.
Superfijne ervaring gehad bij Nelen. Ik raad het iedereen ten zeerste aan.
Ik heb het heel erg fijn gehad. Alles wordt goed uitgeleid en rustig opgebouwd, hierdoor zit je met veel meer zelfvertrouwen achter het stuur. Ik keek altijd uit naar de rijles. Hele leuke rij-instructrice :)))
Ik had voordat ik bij Nelen aankwam al bij een andere rijschool gezeten. Ik had bij die lang niet zo'n goede ervaring als bij Nelen. Echt een geweldige service met een personal experience. Ik ben helemaal blij met mijn rijinstructeur Hugo te Pas. Echt sprongen beter dan elke voorgaande rijleservaring.
In de zomer van 2023 heb ik mijn automaat rijbewijs gehaald en besloot nog even door te pakken en maar meteen voor mijn schakelrijbewijs te gaan. Een vriendin had een goede ervaring met Nelen en zo kwam ik terecht bij instructeur Sasja Prins. Aanvankelijk zag ik autorijden meer als een noodzaak om van A naar B te komen, maar hier heeft Sasja verandering in gebracht. Door samen met Sasja te rijden ben ik het echt leuk gaan vinden en hierdoor ontwikkelde ik snel. Sasja is persoonlijk betrokken en is 100% zichzelf, hij is er voor jou en denkt graag met je mee. Hij probeert je geen onnodige lessen aan te smeren, maar als hij denkt dat het nodig is hoor je het zeker. De Renault Clio rijdt trouwens heerlijk en wordt goed onderhouden. Al om al een hele fijne ervaring en in één keer geslaagd. Sasja bedankt!
Nu kan ik de weg op met rijbewijs in mijn pocket! Dankzij lessen van mijn rijinstructeur Sam, heb ik het kunnen halen. Hij is een geweldige en gezellige rijinstructeur, van hem heb ik veel geleerd.
Nadat ik bij mijn vorige rijschool 2x gezakt was heb ik via een vriendin Nelen aangeraden gekregen. Ik ben bij Sam gelijk begonnen met lessen. Hij heeft mij erg goed begeleid en is echt een aardige, rustige & deskundige gast. Gister heb ik bij Sam in 1x mijn rijbewijs gehaald. Bedankt Sam!
Top rijinstructeurs
Vincent 10/10
Ik heb een ontzettende fijne tijd gehad, nog in het speciaal Jeffrey en Eric bedanken voor de leuke en leerzame lessen. Contact met de planning was ook altijd fijn. Ga zo door Nelen!
I had an excellent experience at driving school Nelen. I am particularly grateful to my coach, Joram, who professionally provided me with effective advice that supported my progress throughout the entire driving training. I am very satisfied with the guidance I received, which significantly enhanced my learning process and allowed me to obtain my driving license in a relatively short time. Highly recommend!
Had een dagcursus BE met Rene. Hij heeft me hele dag goed geholpen. Wat een topper. Bedankt René
Geen gedoe gewoon uitrijden :-)
Ik heb mijn c rijbewijs gehaald binnen de aantal gestelde lessen. Zeer professioneel en goede rijschool.
Of het nu de balie medewerkers zijn of de instructeurs, ze zijn allemaal zeer gemotiveerd om je goed opgeleid je rijbewijs te laten halen. Met uitzondering van de benodigde boeken worden alle leermiddelen beschikbaar gesteld. Soms is er te weinig parkeerruimte om je auto te parkeren.
Meerdere praktijkinstructeurs gehad; ze zijn allemaal verschillend in benadering en beleving zodat de leermomenten tijdens de rijlessen gemaximaliseerd worden en dat is alleen maar goed.
Zeer proffesionele instructeurs.. die je goed begeleiden om veilig en verantwoord de weg op te kunnen gaan.
H.J.E. Wenckebachweg 53 A
1096 AK Amsterdam