Heb bij nelen een uitstekende ervaring opgedaan Namens lex en giel die mij erdoor heen heb ben geholpen
Nauwkeurig, zorgvuldig, leerzaam & succes !
Een professionele en fijn leerzamen verkeerschool met de beste rij instructeurs van Nederland.
Fijn, goeie uitleg en aardig personeel
Verkeersschool Nelen is de juiste plek als je je rijbewijs wil halen. Ik was begonnen met de theorie dagopleiding en daardoor heb ik in 1 keer mijn theorie gehaald. Ze leggen duidelijk uit wat je van te voren moet doen en bereiden je de dag zelf helemaal voor voor je examen. Daarna ben ik verder gegaan voor mijn praktijk. Zonder enige ervaring voor m\'n rijlessen deed ik na 3 lessen + een praktijk dag al examen en heb ik die ook in 1 keer gehaald. Nelen is best een beetje prijzig maar zoals je ziet krijg je wel waar voor je geld.
Erg vriendelijke instructeur en professionele aanpak.
Ik vind Nelen professioneel en prettig in de communicatie. Mijn instructeur is geduldig ;), vriendelijk, gedisciplineerd en heel goed in het aanleren van autorijden. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen.
Prima, processen goed op orde! Klantgericht.
Superbedrijf! Aardige mensen en proffesioneel.
Super Vriendelijk en professioneel
Super aardige en fijne mensen!!! Ik ben heel blij met mijn keuze voor deze rijschool.
Ik heb zeker een goeie begeleiding gehad. Streng maar helder. Alle reden om in 1 keer te slagen
Tot nu toe alles goed geregeld, ook heel vriendelijk
GOED
H.J.E. Wenckebachweg 53 A