goede en professionelen begeleiding
De ervaring met rijschool Nelen was goed, maar met de rij-instructeur niet.
Heel goede ervaring
Hele fijne ervaringen met Nelen gehad, zeer betrokken rijinstructeur met veel know-how. Alles in 1 keer kunnen halen dus dat zegt genoeg!
Ik heb erg goede ervaringen met dit bedrijf. Ik kwam van een andere instructeur waar het lessen ivm rij-faalangst niet soepel verliep. Bij Chiel was ik op mijn gemak en ging het rijden dus ook een stuk beter. Ik heb in twee keer mijn rijbewijs gehaald! Hartstikke aardige mensen hier.
Prima bedrijf, zelf heb ik super instructeurs gehad als Ronnie en Guus. Zeer tevreden met het bedrijf. Alleen was ik zelf een keer erg ziek on op de motor te stappen en 48 uur van te voren voelde ik me nog prima. Maar ik mocht geen nieuwe afspraak maken en mijn rijles van die dag was ik verloren. Maar door de leraren heb ik mijn AVB examen toch weten te behalen.
Super veel geleerd, hele chille auto. En een top rij-instructrice! Thanks! Gr. Teun
Met veel plezier deelgenomen aan de opleiding van Beroepsgoederen Chauffeur. (C-rijbewijs)
Mijn ervaring met deze rijschool is enkel positief. Ik kreeg het idee dat ze eerlijk waren met de hoeveelheid lessen die ze aanboden.
Uitstekend. Ik zou iedereen aanbevelen om rijles te nemen bij Nelen
Goede dagcursus BE. Duidelijke uitleg en daarna in 1x geslaagd
Fijne en goede instructeurs. Het enige nadeel is dat Nelen slecht telefonisch te bereiken is.
Een fijne rijschool en met veel plezier rijles gevolgd bij Bram!
Heel fijn!
Ik ben heel tevreden, geen klachten.
Tot nu toe erg positief. Zeker aan te raden om hier je rijbewijs te halen👍
Mijn ervaring met Nelen was erg goed. De service was altijd goed en de lessen ook.
Een goede rijschool, wel wat aan de prijzige kant maar daar krijg je wat voor terug. Door rijleraar Werner Smith ben ik geslaagd. Hij weet goed de ontwikkelpunten aan te kaarten en bij te spijkeren waar nodig.
Ik ben zeer tevreden over de opleiding D1 bus de mensen van verkeerschool nelen geven goede materiaal en ondersteuning! Iets waar elders er het soms aan ontbreekt Mvg robert gunters
H.J.E. Wenckebachweg 53 A
1096 AK Amsterdam