Zeer goede ervaring. Vriendelijke en deskundige instructeur en afgesloten met een goed resultaat rijbewijs bromfiets gehaald.
Leuke mensen, van de receptioniste tot de instructeurs. Het is miss prijziger dan een andere school, maar daar krijg je wel wat voor terug.
goed wel een beetje vlug met het zenden van een aanmaning om betaling . Niet iedereen kan met I-deal betalen.
Guus is een top instructeur! Dank jullie wel voor de prettige scooterrijlessen die mijn zoon bij jullie heeft gekregen.
Proberen hun klanten oprecht zo snel mogelijk en op een verantwoordelijke manier te laten slagen!
Ik heb zeer goede ervaringen met Nelen. deskundig en goede begeleiding gehad in mijn rijlessen
Goede rijschool! Veel geleerd en heel goed les gehad. Er is ook een goede pakketkeuze.
Zeer deskundige en aardige instructeurs. Enkel goede ervaringen!
Ik heb het lessen bij Nelen als top ervaren! Communicatie en planning is zeer goed en ook flexibel. Ik ga de lessen met Jordy missen, top instructeur om in relatief korte tijd te leren rijden en altijd gezellig om samen te toeren door Amsterdam! Absolute aanrader! Thanks!
Goede docenten die je geduldig helpen bij de punten waar je minder goed in bent.
Ik het het erg aangenaam ervaren. De administratie is altijd bereikbaar en alles wordt gelijk geregeld.
Als ik het kan, iedereen kan het! Echt waar! Belangrijk is dat je rijinstructeur je match is, net als je levenspartner. Paul Neyndorff was mijn derde rijinstructeur bij Nelen (bij mij duurde alles 14 maanden in totaal). Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb geleerd bij Nelen, maar ik moet eerlijk zeggen dat Paul de persoon was die mij het meest heeft geholpen. Hij heeft passie voor z\'n werk en hij doet z\'n best voor z\'n leerlingen. Hij zag aan me dat ik zo nervous was, mijn zelfvertrouwen was heel laag en ik voelde me helemaal niet goed achter het stuur. Ik zat te lachen en huilen bij Paul in de auto, met tijd durfde ik meer en meer. Hj heeft alles gedaan om mijn zelfvertrouwen terug te krijgen en het is hem gelukt! Paul zegt altijd: rij met je hart, hou van jezelf, doe mee met alle visjes in het verkeer en kijk uit voor de gekke krokodillen ;) Zo is het!
Instructeur is extreem geduldig! Gebruikt soms net iets teveel woorden om iets uit te leggen, maar al met al heel veel geleerd. Hij kon ook wel laggen, iets wat niet elke rijschool kan zeggen.
👍
Super fijne rijleraar! Twee keer verkeerde rekeningen doorgekregen maar was altijd snel opgelost.
Goed rij school top
H.J.E. Wenckebachweg 53 A