Top service.
Ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad. Altijd opbouwende kritiek en positieve feedback.
De ervaring met nelen was perfect goede instructeur en goed materieel
Ik ben zeer tevreden over verkeerschool nelen Personeel is zeer vriendelijk en snel reactie. Mvg
Mijn instructeur was zeer kundig, rustig en erg vriendelijk. Hij heeft mij in korte tijd ontzettend veel geleerd, en ik ben hierdoor zelfverzekerd in mijn rijden. Door het kantoor van Nelen ben ik altijd goed en zorgvuldig geholpen. De theorielessen waren goed.
Prima bedrijf. Maar alles valt en staat met n goede instructeur waar t mee klikt en die je naar n hoger niveau kan brengen. Alle lof voor topper Rene vd Woude. B
Goede opleiders. Goede auto\'s. Goede communicatie. Prettige omgeving.
Heel fijne ervaring. Super instructeurs en topservice!!
Het bedrijf als geheel is betrokken en persoonlijk. Bij de receptie word je uitgebreid en goed geïnformeerd, de financiële afdeling is ook bereid uitvoerig eventuele vragen te beantwoorden en ik heb ook de directeur weleens aan de lijn gehad en die heeft me ook heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. De theorielesdag was heel leerzaam en werd goed gegeven door Tim. Maar ik ben nog het meest blij met de lessen van mijn rijinstructeur Jan die me met veel geduld en deskundigheid heeft lesgegeven.
Ik heb les gehad van Bram Schon. Hij is duidelijk in het geven van advies en bereid je goed voor voor het praktijk examen. Het belangrijkste wat je leert is kijken, kijken en nog eens kijken. Ik denk dat het ergens anders wel goedkoper kan, maar ik heb persoonlijk liever een grotere bekendere rijschool met meerdere instructeurs en een goede auto. In het begin hadden we een andere lesauto, ik vond het rijden daarin prettiger. Deze nieuwe auto vind ik minder geschikt als lesauto, vanwege de kleine schuine ramen en kleine smalle spiegels. Maar je went er wel aan.
Ik ben na twee keer niet slagen overgestapt naar rijschool Nelen. Ik heb door de goede begeleiding van Bjorn veel meer zelfvertrouwen gekregen achter het stuur! Ik ben bij rijschool Nelen in 1 keer geslaagd! Heel erg bedankt Bjorn ben heel blij met mijn rijbewijs!
Duidelijke afspraken Soltan was voor mij een zeer goede leraar
Duidelijk, vriendelijk, betrouwbaar.
Goede coaching door het hele traject heen. Fijne manier van tips geven en een goede communicatie tussen cursist en de informatiebalie. Ik heb mij erg op mijn gemak gevoelt!
H.J.E. Wenckebachweg 53 A
1096 AK Amsterdam