Goede en duidelijke instructeur, goede lestijden, routes en service!
Zeer professioneel en plezierige mensen. Goed materiaal.
Positief, goede rij-instructeur. De theoriecursus was ook goed, alleen heeft de docent niet goed aangegeven dat er tijdens het theorie-examen (niet de gevarenherkenning) ook per vraag een beperkte tijd was.
Heel goed
Ik ben zeer tevreden over de rijschool en met name mijn instructeur Alex. Hij zag snel waar ik aan moest werken en hielp mij ook om juist die dingen aan te pakken waar ik moeite mee had of spannend vond. Een onstpannen sfeer en heel duidelijke instructies.
Leuke instructeur, soepele aanmelding, in een keer goed
Super leuke en leerzame lessen gehad van. Paul is de beste!!!
Ik heb ontzettend goed rijles gehad en heb mij heel erg welkom en op mijn gemak gevoeld
Uitstekend!
Soltan is een heel prettige instructeur
Ik ben erg tevreden met Verkeersschool Nelen en haar instructeurs. Ik vol momenteel motorles bij hen.
Ik ben kortom heel tevreden
Leuke ervaring om les te krijgen van Guus! Genoeg humor tussendoor maar ook erg heldere communicatie over je voortgang en waar je aan moet werken. Met behulp van Guus mijn AM rijbewijs in één keer gehaald! Hopelijk tot snel met motor lessen.
Hele goede rijschool. Heb veel geluk gehad met Tim als instructeur. Een goede ondersteunende aanpak maar op de goede momenten ook een iets strengere aanpak. Hierdoor heb ik mijn rijbewijs in 1keer kunnen halen.
H.J.E. Wenckebachweg 53 A
1096 AK Amsterdam