Betrouwbare en gedegen rijschool. De instructeur is bekwaam, vriendelijk, en straalt rust en vertrouwen uit.
Vriendelijk en accuraat
Heel prettig, altijd goed georganiseerd en duidelijk. Echt top!
Prima geregeld...Mijn zoon heeft programma bijna afgerond in de daarvoor opgegeven tijd
Erg goede ervaring! Vooral mijn instructrice (Sara) was erg behulpzaam, professioneel maar vooral erg fijn en gezellig om mee te rijden terwijl ik erg snel leerde en vooruit ging! Ik zou Nelen, en vooral Sara, aan iedereen aanbevelen. Snelle service en feedback, persoonlijk advies en fijne samenwerking. Heb het niet in 1 keer gehaald, door spanning eerste keer, maar Sara heeft me toen erg goed geholpen om me hier overheen te zetten en voor te bereiden voor het tweede examen.
Nelen is een goede en deskundige rijschool , ik heb via Nelen mijn Rijbewijs C gehaald. Met Ger als instructeur weet je meteen waar je aan toe bent , hij is soms keihard maar weet precies waar hij het over heeft, en zorgt ervoor dat je goed voorbereid op examen gaat. Zelf ben ik in het dagelijks leven rij instructeur voor categorieën A, B en BE dus het was makkelijk te herkennen dat rijschool Nelen en Ger professionele toppers zijn. Ook het inplannen van lessen en het ontvangen/betalen van facturen verliep erg soepel Volgend jaar kom ik weer terug voor mijn rijbewijs CE
Super! Hele prettige rijinstructeur gehad (Tim).
Helemaal top! In 1 keer geslaagd en ben super blij.
Super tijd gehad! Veel geleerd en gelachen!! il zeg.. Zeker DOEN!!
Als een warm bad, ook ervaringen gehad met andere rijscholen maar deze was veruit de beste
Hele fijne verkeersschool met veel ruimte om het zelf uit te vinden. Ik heb mijn rijbewijs gehaald en heb het idee dat ik goed kan autorijden!
Top!..snel en duidelijk..aardige mensen ad telefoon!..
Prima rijschool!
Plezierig