Vanaf de eerste telefonisch contact had ik al het gevoel dat ik welkom was.Ik werd vriendelijk en met een warm gevoel behandeld en zij hadden gelijk een oplossing gevonden voor mijn verzoek,ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen.
Top rijschool!
Super fijne rijlessen gehad! Vriendelijk, geduldig, en professioneel!
Ik heb het behalen van mijn autorijbewijs bij verkeersschool Nelen ervaren als een hele vlotte, leerzame en persoonlijke cursus om te leren rijden. De begeleiding van mijn rijinstructeur was erg goed, met veel aandacht en persoonlijke benadering van het leren rijden en deelnemen aan het verkeer. Ik kreeg een volledige behandeling van alles wat bij het leren rijden komt kijken. Ik heb dan ook echt het gevoel dat ik niet beter had kunnen leren rijden dan hier bij Nelen, vanwege de deskundige instructeur en daarnaast de vlotte afhandeling van alle financiële en administratieve zaken door het bedrijf Nelen zelf.
Opleiding voor C-rijbewijs
Vond het wel vreemd dat ik nooit de facturen heb ontvangen en dat ik dan van nelen krijg te horen bij uitblijven betaling gaat de les niet door. Het is de fout van Nelen dat ik geen facturen heb ontvangen. Eerst zelf dingen checken voor je zo bij de klant aan komt! Verder heb ik super fijn bij Rene gelest en in 1x mijn rijbewijs gehaald!
Wil je 100% zeker weten dat je gaat slagen? Ga dan naar Nelen, Kwaliteit staat bij hun bovenaan, dus let niet op de prijs.
Helemaal top! Top instructeur !
Heel goed werkende rijschool. De rijlesapp werkt bijzonder prettig en de pakketten zijn overzichtelijk. Mijn rijinstructeur was altijd perfect op tijd en reed ook nog een half uurtje extra omdat dat roostertechnisch beter uit kwam. Heel leuke lessen vond ik het.
Heb met verkeersschool Nelen een prettige professionele samenwerking ervaren. Goede rijlessen met goed op de man gericht advies.
Duidelijke communicatie, flexibel en deskundig. Mijn instructeur, Frans, was ook top!
Goede rijschool met goede instructeurs. Ook altijd vervanging als een van de instructeurs uitvalt.
Zeer flexibel en aardige werknemers!
Perfect!
Prettig om mee te communiceren. Persoonlijke, doch professionele omgang.
Ik vond dat het toewerken naar mijn eerste examen gestructureerder ging dan naar mijn herexamen. Dat lag mede aan omstandigheden, en onmogelijkheden in de planning. Maar juist bij een grote organisatie als Nelen kun je dat goed opvangen, zou je zeggen. Ik vond het een groot probleem dat je na zakken voor examen meer dan een maand moet wachten. Dat soort wachtlijsten maakt mijn leerproces een stuk minder efficiënt en duurder.
I had a very positive experience with my instructeur Sara. She is precise, organized, patiente and understanding...thanks again ;0)
Bus lessen gehad. Goede service, leuke sfeer, toffe instructeur.
Goede instructeur goede uitleg
Door m\'n eerdere ervaring met een andere rijschool kan ik m\'n ervaringen met beide, goed vergelijken. Hoewel de locatie van Nelen wat achteraf is en dus weinig imposant, was het contact met de medewerkers i.h.a. heel plezierig. Er was aandacht voor m\'n persoonlijke situatie en ik voelde me daardoor niet als een nummer behandeld. Ook werd ik op belangrijke momenten gestimuleerd in doorgaan met de rij-opleiding en het me eigen maken van een verantwoorde rijstijl.
H.J.E. Wenckebachweg 53 A
1096 AK Amsterdam