fantastisch

Ik heb het lessen als zeer goed ervaren evenals de communicatie. een zeer goed bedrijf.

Uitstekende rijschool

Prima begeleiding en vakkundige instructeurs (rijbewijs C en CE gehaald met code 95) die de tijd voor je nemen en duidelijke uitleg geven. Meer dan tevreden.

Heel fijn persoonlijk contact.

Alle instructeurs zijn zeer betrokken.

Zeer content

Ondanks de problematiek rondom corona hebben Jellie en Harnt mij prima naar C1 gebracht.

Vak mensen

Super bedrijf! Alles goed voor elkaar. Vak mensen die je les geven. Zeker een aanrader:)

Dik tevreden

Door toeval (corona) heb ik voor 4 lessen 3 verschillende rijinstructeurs meegekregen. Bij de één leer en hoor je dit, bij de ander dat. Als ik Tilstra heette zou ik die variatie standaard toepassen.

Fijne rijschool

Ik heb daar als een wat oudere leerling goed les gehad voor C en CE. Rustige instructeurs die luisteren naar feedback en lessen aanpassen aan de leerling.

Duidelijk en snel geregeld.

Ivm werk had ik E achter B nodig. Ondanks de drukte bij het CBR kon ik vrij snel een dagcursus volgen dank hier voor! Tip voor de mensen die ook E achter B willen ga alleen door met een dagcursus als je al ervaring met een kar hebt!

Goede begeleiding

2 instructeurs gehad 2 verschillende stijlen. maar beiden geduldig en duidelijk, ben de 2e keer geslaagd!

Voor een goede prijs mijn E achter B rijbewijs

Top. Deskundig en met een vleugje humor.

Vriendelijke/ kundige mensen

Heel snel mijn C1 kunnen halen dankzij kundige instructeur! Bert Kamminga bedankt!

Heb een hele prettige tijd gedag

Ondanks het wegvallen van mijn eerste instructeur, heb ik een top tijd gehad tijdens mijn lessen. Ik hierbij daarom mijn beide instructeurs heel erg bedanken voor hun geduld met mij want makelijk ging het helaas niet.

Heel veel geleerd

Ik heb hier heel veel geleerd.

Subliem

Gewoon , zoals ik het graag zou willen, een serieuze, vrolijke, en humoristische instructeur had ik.

Grote tevredenheid

Motorrijlessen op maat. Geen overhaaste beslissingen, maar precies zoals bij mij paste. Van niks begonnen tot in 1x slagen voor AVD. Iets langer erover gedaan vanwege mijn spanningsboog, dus in het begin veel lessen van 1 uur bij AVB, maar op de weg kon ik gewoon de 2 uren rijden. Persoonlijke benadering.

Dikke prima

Ondanks de Corona toestand netjes ontvangen.

Goed begeleid naar m'n rij examen en in 1 keer geslaagd

Mijn ervaring beschrijf ik als volgt de lessen waren goed geregeld en goed begeleid met mijn faalangst. In 1 keer geslaagd.

Zeer goede begeleiding en gezellige instructeurs

Alles kundig en duidelijk

Klantgericht

Al mijn rijbewijzen en vaarbewijs bij Tilstra gehaald. Vakkundig, duidelijk, klantgericht en positieve club mensen.

Kleine voldoende.

Heb de indruk dat ik niet genoeg heb gereden om te slagen voor het be rijbewijs. Had al vroeg examen (en gezakt). Maar toch ruim een uur lunchpauze. GA binnenkort weer eens proberen maar zal dat waarschijnlijk bij een andere rijschool doen.

Zelf niet goed opgelet; perfecte coulance

Een cadeaubon besteld maar daarbij niet goed opgelet. Dit aangekaart waarna Verkeerschool Tilstra een perfecte oplossing bedacht waarbij ze alleen aan mijn belang dachten. Daar was ik erg blij mee. Complimenten voor de vriendelijkheid, de oplossing en de razendsnelle afwikkeling. Aanrader!

Zeer slecht

Niet communiceren, onbereikbaar, onjuiste info op de website. Erg slechte ervaringen mee.

Slechte communicatie

Na mijn proefles duurde het meer dan twee weken vóórdat er contact werd opgenomen. Verder zeer lastig om afspraken te maken over wanneer er gereden kon worden.

Kritisch maar nodig

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Rijbewijs? Tilstra!