Slechte communicatie

Na mijn proefles duurde het meer dan twee weken vóórdat er contact werd opgenomen. Verder zeer lastig om afspraken te maken over wanneer er gereden kon worden.

Kritisch maar nodig

Aardige instructeur en de rijschool was altijd goed te bereiken.

Positief

Goede rijschool!

Ik heb een goede ervaring gehad bij Tilstra. De instructeur was duidelijk en legde alles goed uit. Het waren erg leerzame lessen. De roostermakers waren ook top.

Super fijne lessen!

Ik heb mijn rijbewijs in 20 lessen gehaald, de begeleiding was super goed en ik had een hele fijne instructeur.

Prima rijschool

Persoonlijk en Professioneel

Fijne communicatie met zowel de medewerkers als met de rijinstructeur. Ze denken mee, zijn altijd vriendelijk, geduldig en zijn goed bereikbaar. De rijlessen zijn op maat, dus passend bij jou mogelijkheden. Aanrader!

Een geslaagde ervaring.

Een goeie autorijschool die de tijd neemt voor zijn of haar leerlingen.

Leuke rij-instructeur

Fijne gezellige rijlessen met veel duidelijkheid. Ook de planners zijn top, denken met je mee. Top!

Goede begeleiding

Er wordt goed rekening gehouden met mijn beperking. Ik voel mij daarom op mijn gemak tijdens de rijles

Uitstekend lespakket met top instructeur

Voor mijn CE rijbewijs mocht ik een aantal dagen met Bert op pad, een geweldige instructeur. Hele heldere en eerlijke instructies, blijft kritisch maar kan gerust meebewegen bij andere oplossingen. Verder is alles prima verlopen, de communicatie vooraf en het maken van afspraken plus het materieel is goed. Ik ben in een keer geslaagd en kan vol vertrouwen met 18.75 meter de weg op.

Slechtste rijschool ooit

Ik heb hier rijlessen gevolgd van 2018-2019. De rijleraar heeft me ontzettend onzeker gemaakt en in dezelfde week als mijn rijexamen wilde hij me zelfs uit de auto zetten omdat ik slecht reed. Ik raad dus ook NIEMAND deze rijschool aan. Hierna overgestapt naar Albert De Boer, zonder problemen in 1x bij hem geslaagd.

Goed en vriendelijk geholpen

Top service

Mijn ervaring, de instructeurs waren vriendelijk en legde je goed uit wat er gedaan moest worden. Het waren leerzame lessen en natuurlijk de mensen achter de balie waren ook altijd vriendelijk en hielpen je meteen als je wat vroeg. Ga zo door!!

Ik heb een goeie ervaring gehad bij Tilstra. Goede begeleiding tijdens de lessen. Er werd duidelijk uitgelegd wat goed was en punten die minder waren, werden goed en duidelijk uitgelegd en hoe ze verbeterd konden worden.

Leerzaam, leuk, gezellig, én geslaagd!

De rijschool beschikt over vriendelijke en gezellige instructeurs en medewerkers. Mijn instructeur heeft mij in één keer door mijn avb en avd geloodst. Er werd professioneel met mijn onzekerheid omgegaan, zodat ik me nu zeker op de weg kan verplaatsen. Voor het avb was het erg fijn dat er een oefenterrein aanwezig is. Wat ook heel fijn is, is de verlaagde lesmotor. Zo kon ik met mijn 1.63 toch met mijn voeten bij de grond :)

Goede begeleiding

De instructeur had geod door hoe ik inelkaar zat en zorgde ervoor dat ik op mijn gemak voelde in de auto.

Uitstekende rijinstructeur duidelijke uitleg geslaagd zonder probleem

De instructeur was duidelijk en legde goed uit. Naam was danny volgens mij. In 4 uur heeft i me klaar gemaakt voor t rijexamen. Dat ging zonder problemen.

Professioneel en je voelt je snel op hé gemak

Goede rijschool

Fijne rijschool met aandacht voor de cursist

Goede rijschool, fijne ervaring

De roostermakers waren heel soepel in het verzetten van lessen en een planning aanpassen als er iets tussendoor kwam. Mijn instructeur Sijtze was ook heel goed, duidelijke uitleg met onderbouwende kritiek waar nodig

Goede en duidelijke lessen.

De lessen waren heel leerzaam, goede instructeur. Enige minpunt is: beetje onduidelijkheid over wat het nou echt gaat kosten.

Top rijschool!

Goede begeleiding van de instructeur. Er is voldoende ruimte en tijd voor extra uitleg en oefeningen.

Prima rijschool

Goede begeleiding, eerste keer gezakt C1 daarna nog wat gelest en geslaagd. Fijne instructeurs en medewerkers.

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Verkeersschool Tilstra & Tilstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Fryslân met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kunnen hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding. Rijbewijzen - B rijbewijs - Brommer rijbewijs - Motor rijbewijs - BE rijbewijs - Taxi opleiding - Camper rijbewijs (C1) - Vrachtauto rijbewijs C1/C/CE/LZV - Code 95 - Nascholing code 95 - Cadeau bonnen - Vaarbewijs 1 & 2 - Slipcursus - Bedrijfsuitjes