Wat een aanfluiting

Als je een slipcursus zoekt in Assen kom je bij deze verkeersschool uit. Na het boeken en betalen krijg je bericht dat er helemaal geen cursus in Assen is maar in Leeuwarden. Dit stond tot op dat moment nergens vermeld. Reageren ook slecht op mail. Wel vlot ons geld terug gekregen dat wel maar we hadden liever vanaf het begin de echte informatie willen hebben!

Prima opleiding genoten voor motorrijbewijs.

Na in het begin verschillende instructeur vervolgens de vaardigheidlessen door dezelfde instructeur wat zeer prettig is. Na behalen van het examen de openbare weg op. Nu op verzoek dezelfde instructeur gehad en dat was weer prima. Enige nadeel is dat je met verschillende cursisten de praktijklessen volgt en die voor de één net begint met de praktijkles en de volgende keer iemand die de volgende dag examen heeft. De instructeur houdt wel zoveel mogelijk rekening met beide cursisten maar dit houdt wel in dat je soms iets meer wilt dan waar je mede cursist aan toe is.

Instructeurs met veel geduld!

Hetwas best wel lastig om het motorrijden onder de knie te krijgen. Super fijn om te ervaren dat de instructeurs steeds super positief je blijven motiveren.

Nu in totaal 4 rijbewijzen bij Tilstra gehaald en was er elke keer weer positief over

Super!

Hele leuke en leerzame lessen gehad bij Wybren! 😁

Goede instructeur waardoor in 1 keer geslaagd voor het praktijkexamen C1.

In korte tijd de kneepjes voor het praktijkexamen C1 bijgebracht door een goede rijinstructeur. De rijschool ademt een goede sfeer uit en alles gaat volgens een strakke planning. De ontvangst met koffie wordt gewaardeerd.

Goede begeleiding

Goede begeleiding, en als er iets is wordt er meteen naar een oplossing gezocht.

In één woord: TOP

Vakkundig, bekwaam en klantvriendelijk. Heb aan Harmen een bijzonder goede instructeur gehad, grote klasse!

Goede cursus en goede instructeur, top

Hele goede ervaring

Goede begeleiding.

Na de intake goed advies gekregen betreffende de rijlessen. Er word tijd voor je genomen daar waar nodig is. Top ervaring

Goede begeleiding door leuke instructeurs

Ik heb mijn motorrijlessen (spoedpakket 2weken) als heel leuk,leerzaam en gezellig ervaren.

Geweldig veel plezier gehad om mijn rijbewijs te halen bij jullie

Dat stukje rust wat bij de mannen was om het motorrijden mij goed te leren, was gewelding. Bij vragen alle tijd te nemen. Ook bij het maken van fouten alle tijd nemen voor je. Ik zou zeggen. Motoren goed onderhouden en zo door gaan. Pluim voor danny en ricardo

Het is een goede rijschool die jou alles wil leren en jou snel mogelijk wil laten slagen

Goede en leerzame lessen gehad en alles op tbt na in 1 keer gehaald💪

Een top rijschool waar ik in één keer ben geslaagd.

Ik ben altijd met goede zin naar mijn rijlessen toegegaan en ik kreeg daar zeer goede begeleiding bij het auto rijden. Hierdoor kreeg ik het steeds beter onder de knie en daardoor ben ik in één keer geslaagd. Verkeersschool Tilstra is zeker om aan te raden.

Echt een top rijschool veel geleerd en in 1x gehaald

Ik geef tilstra een 8 er kan wel wat aanpassingen gebeuren bijvoorbeeld nieuwe hesjes maar verder. Was het top

goed.

Je wordt goed voorbereid op het examen.

De mensen die ik aan de telefoon krijg zijn vriendelijk en helpen/denken mee.

De mensen die ik aan de telefoon krijg zijn vriendelijk en helpen/denken mee

Vlotte planning en goede instructeurs.

Vond alleen de kosten voor 3 lesuurtjes en herexamen erg hoog. Dat kost namelijk 1/3 van het totaal pakket.

Top!

Duidelijke, maar ook gezellige, ritjes gemaakt

Prettige sfeer, goede instructeurs en lessen afgestemd op persoonlijke behoefte.

Service gerichte rijschool met kwalitatief goed personeel. Wordt goed begeleid en niet als nummer behandeld.

Duidelijk correct en zeer gezellig

Top... netjes en duidelijk geen gedoe en alles is goed geregeld

Duidelijk en naar eigen tempo lesgeven.

Ik heb bijna een halfjaar rijles gehad, de instructeur was over het algemeen geduldig en erg duidelijk. Verder was het snel en makkelijk communiceren met het kantoor voor bijvoorbeeld het verzetten van een les of een theorieles aanvragen. Heel erg begripvol !

Leerzame tijd

Fijne instructeur

Hele fijne instructeurs. Redelijk prijzig vergeleken andere rijscholen, maar het is het geld uiteindelijk zeker waard. Je kan je lessen online plannen en bekijken, wat heel fijn werkt. Als je een vraag hebt kan je altijd bellen, vriendelijke service. Nooit problemen gehad.

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Verkeersschool Tilstra & Tilstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Fryslân met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kunnen hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding. Rijbewijzen - B rijbewijs - Brommer rijbewijs - Motor rijbewijs - BE rijbewijs - Taxi opleiding - Camper rijbewijs (C1) - Vrachtauto rijbewijs C1/C/CE/LZV - Code 95 - Nascholing code 95 - Cadeau bonnen - Vaarbewijs 1 & 2 - Slipcursus - Bedrijfsuitjes