Prettig en goed vakmanschap.
Inmiddels 3 auto\'s gekocht bij auto oldeman. Derhalve al een aantal jaren vaste klant. Auto\'s ook altijd in onderhoud bij oldeman. Zeer tevreden over service en prijs.
Zeer tevreden klant. De service is uitmuntend,
Tot dusver goed en tot tevredenheid. Dichtbij en al jaren mee bekend en enigszins vertrouwd.
Fijne, duidelijke garage waar ook wordt gecommuniceerd wat er gerepareerd moet gaan worden in de toekomst.
Zeer goede ervaring
Gewoon prima
Zeer goede ervaringen. Ik kan altijd terecht en ben heel tevreden over de service en de kwaliteit
Geweldige service met halen en brengen van de auto door de baas zelf. Uitstekende informatie over wat er aan de auto mankeert, wat er vervangen moet worden en wat de kosten zullen zijn. Bijzonder tevreden over Auto Oldeman en het personeel.
Snelle en vriendelijke afhandeling
Eerlijk, kundig en communicatief bedrijf. Een echte aanrader!
Een paar keer een auto gekocht en we laten altijd de auto\'s bij Auto Oldeman APK keuren.
uitstekend, goede service