Gewoon een goed en betrouwbaar adres. Goed service en altijd vriendelijk.
Oke
Prima klantencontact, goede service, oplossingsgericht bedrijf.
mijn ervaringen bij auto Oldeman zijn altijd positief. Ik ben er ook altijd welkom.
Prima service en resultaat!
Hartelijk en vriendelijk proberen klanten het echt naar de zin te maken.voor de auto het beste.
Alles is zoals gebruikelijk goed geregeld
Ik heb de Range Rover gekocht en een prachtige Mercedes V klasse ingeruild. Heel vriendelijk ontvangen , heel behulpzaam en ze doen zich alle moeite. ook bij vragen achteraf na de koop blijven ze echt behulpzaam en vriendelijk. Een top bedrijf. Zeker aan te bevelen.
What else do you need :)
Snelle service en goede prijs
Ik kon snel terecht voor een APK afspraak. Duidelijke communicatie over wat er moet gebeuren en de prijs hiervan. Er wordt meegedacht om de kosten laag te houden en mijn auto rijdt weer als een zonnetje. Alles is binnen één dag geregeld. Heel tevreden!
Wordt snel geholpen nette service
service gericht, en goed voorgelicht wat betreft de vermoedelijke kosten, en uiteraard goed gereapeerd .
APK + grote beurt Forester diesel (2016) + nieuwe banden. Alles lijkt het goed te doen. Ik heb speciaal voor een Subaru garage gekozen vanwege de juiste afstellingen van alle "elektronica".
Kon binnen een week na aanvraag terecht voor APK. Wat ook meewerkt is dat de APK binnen een dag, zonder extra kosten was geregeld.
Zeer tevreden auto rijd weer super peugeot 308 na koppeling vervanging en versnellingsbak en grotebeurt Hier kom ik zeker weer terug als ik weer wat heb
Prima service, altijd netjes op de hoogte gesteld betreffende kosten.
Na jarenlange afwezigheid , nu weer terug bij deze garage. Top!!
Heb mijn bestelwagen iedere dag nodig voor mijn werk en kan hem dus gewoon niet missen. Achterdeur was besteld na aanrijding. Vandaag gemonteerd terwijl ik er op kon wachten met kop koffie. Echt heel fijn. Geen dag verlies met omruilen van een leenauto. Alles perfect geregeld.
Heel aardig en behulpzaam personeel!
N.a.v een lekke band bleek dat de banden aan vervanging toe waren. Vanuit een goed advies zijn alle banden direct vervangen voor een goed, maar goedkoper alternatief. Weer veilig op weg zonder zorgen.
Had na aankoop auto paar kleine dingetjes. Werden meteen opgelost. En het fijne was dat er in overleg geen rekening voor werd gemaakt. Super bedrijf. Leuk personeel en altijd bereid om mee te denken. Leen auto was ook fijn.
Geweldig goede dienstverlening!!
Al jaren naar volle tevredenheid vaste klant bij Auto Oldeman. Koop, verkoop en onderhoud van mijn auto’s altijd zeer gedegen, vriendelijk en gemakkelijk. Heel fijn om een vaste betrouwbare garage te hebben zodat je zeker weet dat je auto in goede handen is en je veilig op de weg rijdt.
Ik moest eerder dan gepland mijn winterbanden laten monteren. Mijn dealer (waar ik mijn auto gekocht heeft en banden in opslag ligt) heb tijd midden januari. Ik heb meer dan 10 andere bedrijven gebeld en zommige fysiek bezocht. Helaas, niemand had tijd of wou meedenken om me te helpen. Oldeman had eigenlijk pas tijd een week later maar was toch bereid de ekstra mijl te lopen om me te helpen. Banden opgehaald bij dealer en auto neergezet bij Oldeman. Paar uur later werd ik gebeld dat ik de auto kan ophalen! Jaren geleden ook een auto bij Oldeman gekocht....en net als vroeger, ben ik onder de indruk van hun service, vriendelijkheid en expertise