Verstand van zaken. Denken mee in het proces van 'een nieuwe(2e hands) auto kopen' dan wel of bepaalde reparatie(s) aan je auto zinvol zijn of duurkoop. Goede en welkome service onder het genot van een bak koffie!
Deze garage zegt duidelijk wat er met je auto aan de hand is en geeft een realistische prijs en tijds opgaaf voor de grote beurt. Trekhaak onder de auto , wij zijn er blij mee.
Fijne ervaring
Onze auto moest voor APK en onderhoud hiervoor zeer makkelijk online een afspraak gemaakt. Bij vermeld dat een leenauto verreist is gezien onze twee kinderen. De volgende dag werd ik gebeld, een van de collega’s woont dichtbij ons en kan onze auto meenemen en thuisbrengen als zijn werkdag erop zit. Wat geweldig! Zo gezegd zo gedaan. Complimenten!
Zeer attent van de baliemedewerkster: ik was de afspraak vergeten,zij belde.
Kom nu al bij deze garage en ze komen altijd met een goed advies waarin ze de problemen en opties goed uitleggen. Ook qua prijs zijn ze zeker niet verkeerd waardoor het hier nooit tegen valt. Absoluut een aanrader! :)
Komen afspraken na.
Kom er privé en zakelijk al jaren en nog altijd naar volle tevredenheid.
Ze staan altijd voor je klaar!
Vriendelijke persoonlijke hulp. Men denkt met mij mee en geeft goede en snelle service.
Werk goed uitgevoerd
Goede service, snel en goedkoop
Ik kom al jaren bij garage Oldeman. Ze geven eerlijk advies. Word altijd vriendelijk en snel geholpen.
Altijd duidelijke en correcte communicatie en uitvoering.
Vlotte accurate afhandeling
Vanuit mijn vakgebied industrie weet ik heel goed hoe belangrijk onderhoud is. Daar staat Auto Oldeman voor. Deskundig onderhoud en zeer goede service. Ik maak veel kilometers voor mijn werk en ik heb nog nooit problemen met de wagen gehad. Heel betrouwbaar!
Ze overleggen alles wat er met de auto moet gebeuren enz..
Fijn om een vast garagebedrijf te hebben waar de auto met goede zorg wordt onderhouden.
Kon snel een afpraak maken. Werden vriendelijk geholpen en kregen advies wat belangrijk is om te herstellen en spraken af dat we dit gelijk met een kleine beurt zouden. Zeer tevreden.
Very good garage great staff.always help you with anything
Ik geef mijn auto (Justy) hier altijd graag af , omdat tie dan in beste handen is, en om samen oud te worden , de beste behandeling daarvoor krijgt. ik heb altijd het gevoel dat de auto ook lekkerder rijdt , na afhalen . Dus geen punten aftrek en rondom tevreden !
Duidelijk, klantvriendelijk en persoonlijk. Ervaar ik als prettiger dan bij grotere merkengarages.
Goede vakmensen, die je netjes vertellen, wat de diagnose is. Ook bij onvoorziene klussen doen ze hun best om deze direct uit te voeren.
Ik word altijd vakkundig en vriendelijk geholpen. Bovendien kan ik altijd op ze rekenen. Betrouwbaarheid is heel belangrijk.