Werk goed uitgevoerd
Goede service, snel en goedkoop
Ik kom al jaren bij garage Oldeman. Ze geven eerlijk advies. Word altijd vriendelijk en snel geholpen.
Altijd duidelijke en correcte communicatie en uitvoering.
Vlotte accurate afhandeling
Vanuit mijn vakgebied industrie weet ik heel goed hoe belangrijk onderhoud is. Daar staat Auto Oldeman voor. Deskundig onderhoud en zeer goede service. Ik maak veel kilometers voor mijn werk en ik heb nog nooit problemen met de wagen gehad. Heel betrouwbaar!
Ze overleggen alles wat er met de auto moet gebeuren enz..
Fijn om een vast garagebedrijf te hebben waar de auto met goede zorg wordt onderhouden.
Kon snel een afpraak maken. Werden vriendelijk geholpen en kregen advies wat belangrijk is om te herstellen en spraken af dat we dit gelijk met een kleine beurt zouden. Zeer tevreden.
Very good garage great staff.always help you with anything
Ik geef mijn auto (Justy) hier altijd graag af , omdat tie dan in beste handen is, en om samen oud te worden , de beste behandeling daarvoor krijgt. ik heb altijd het gevoel dat de auto ook lekkerder rijdt , na afhalen . Dus geen punten aftrek en rondom tevreden !
Duidelijk, klantvriendelijk en persoonlijk. Ervaar ik als prettiger dan bij grotere merkengarages.
Goede vakmensen, die je netjes vertellen, wat de diagnose is. Ook bij onvoorziene klussen doen ze hun best om deze direct uit te voeren.
Ik word altijd vakkundig en vriendelijk geholpen. Bovendien kan ik altijd op ze rekenen. Betrouwbaarheid is heel belangrijk.
Staan dicht bij de klant met eerlijke en goede adviezen.
Ongelooflijk klantgericht.
Prima service Alles volgens afspraak Auto ook nog gewassen.
Voor de jaarlijkse beurt en apk ga ik altijd naar Oldeman. Goede service, heldere communicatie en betrouwbaar.
Oprecht, eerlijk, open mensen. Super betrouwbaar en hebben verstand van zaken. Je hoeft niet groot te worden om groot te zijn!
mijn ervaring met autobedr oldeman is in 1 woord gezegd een super super fantastisch bedr.ik loop er nu ruim 25 jaar de service is buitengewoon geweldig zo ook het personeel zeer klantvriendelijk . heb je een probleem(tje)ze zijn direkt bereid om je te helpen. dus ben je van plan om een nieuwe of tweedehandsje te kopen dan is deze garage zeer aan te bevelen .
Ik kon snel terecht voor een schampschade, die door Oldeman door polijsten vlot en netjes is verholpen. Vriendelijke service, nette prijs. Prettig bedrijf!
geweldig
Ben al jaren bij deze garage Kundigheid en service staan bij deze garage voorop
zeer tevreden, vriendelijk personeel. kom er al jaren. Goed bedrijf.