Alles goed
Prima!
Staan gelijk en optijd klaar. Goed overleg met klant qat er aan de auto moet gebeuren en wat de kosten zijn
Goed.
Problemen met accu door goed advies op basis van ervaring heb ik nu een betere accu top!
Vriendelijk personeel. Had kortingsbon op mijn naam van de garage ontvangen maar die had ik niet meer .Ondanks dat de garage hiervan niet van op de hoogte was heb ik toch de korting gekregen. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling hiervan.
Klantvriendelijk, verder kijken dan alleen de gemakkelijkste oplossing, in het voordeel van de klant. Prettige toelichting achteraf
Baliemedewerkers zijn erg gastvrij, vragen altijd of je koffie of thee wilt nuttigen. Verkopers zijn aardig en oprecht. Denken ook vooral in oplossingen.
Deskundige en vakbekwame mensen
Een garage die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Dat wil toch iedereen!
Vriendelijke ontvangst. Geweldige service!
heel goed
Erg handig om een garage in de buurt te hebben die bovendien prima werk en erg goede service levert.
Goede service Deskundig personeel Prettig geholpen
Auto Oldeman levert professionele service en geeft betrouwbaar advies. Mijn volgende auto zal ik om die reden wederom bij Auto Oldeman aankopen.
Goede service, betrouwbaar personeel
Altijd behulpzaam, vriendelijk en snel met service. Daarnaast ook nette prijzen! Staan altijd klaar!
Wat gedaan moet worden wordt gedaan en zelfs meer. Liefde voor auto's is bij alle medewerkers een standaard !
Prima en goede service
Ik kwam 's middags om 15.00uur aan de balie. Melding in mijn display: motorolie spoedig vervangen. Ik kon mijn auto gelijk achterlaten, er was nog ruimte voor een kleine beurt. Tegen 16.45uur al weer gebeld, uw auto staat weer klaar. Betere service kan je niet krijgen. Nog bedankt daarvoor.
Zeer prettige mensen waar je met je vragen over de auto terecht kunt. En deskundig natuurlijk.
Met groot vertrouwen breng ik elke keer de auto, nog nooit teleurgesteld
Altijd zeer tevreden en vriendelijk behandeld! Ook de service van auto halen en terugbrengen stel ik zeer op prijs. Dus een 10 met een griffel!!
Het adres voor uitstekend onderhoud van het voertuig (in mijn geval een bestelauto) tegen een zeer nette prijs.
Al jaren bij deze garage en altijd erg tevreden. Heel klantvriendelijk, prima service en vakkundige hulp. Snel een leenauto indien nodig, denken mee en nemen rustig de tijd bij vragen. Voordelig in reparatie. Aanrader.