Prettig bedrijf, aardige mensen.

Goede service, betrouwbaar personeel

Top garage! Best of Groningen

Altijd behulpzaam, vriendelijk en snel met service. Daarnaast ook nette prijzen! Staan altijd klaar!

• Prijs/Kwaliteit

Wat gedaan moet worden wordt gedaan en zelfs meer. Liefde voor auto's is bij alle medewerkers een standaard !

• Prijs/Kwaliteit

Service en afspraken perfect en onderhoud perfect

Prima en goede service

uitstekend

Ik kwam 's middags om 15.00uur aan de balie. Melding in mijn display: motorolie spoedig vervangen. Ik kon mijn auto gelijk achterlaten, er was nog ruimte voor een kleine beurt. Tegen 16.45uur al weer gebeld, uw auto staat weer klaar. Betere service kan je niet krijgen. Nog bedankt daarvoor.

• Prijs/Kwaliteit

Deskundig en prima mensen.

Zeer prettige mensen waar je met je vragen over de auto terecht kunt. En deskundig natuurlijk.

Top service

Met groot vertrouwen breng ik elke keer de auto, nog nooit teleurgesteld

• Prijs/Kwaliteit

Altijd zeer tevreden over de onderhoudsbeurt en service!!

Altijd zeer tevreden en vriendelijk behandeld! Ook de service van auto halen en terugbrengen stel ik zeer op prijs. Dus een 10 met een griffel!!

perfect !!

Het adres voor uitstekend onderhoud van het voertuig (in mijn geval een bestelauto) tegen een zeer nette prijs.

Aanrader

Al jaren bij deze garage en altijd erg tevreden. Heel klantvriendelijk, prima service en vakkundige hulp. Snel een leenauto indien nodig, denken mee en nemen rustig de tijd bij vragen. Voordelig in reparatie. Aanrader.

Vriendelijke gastvrijheid

Vanwege garantie uit Almere voor onderhoudsbeurt. Erg vriendelijk en gastvrij ontvangen. Tijdens onderhoudsbeurt prima kunnen werken. Draagbare rubber onder garantie vervangen. Enig minpuntje is dat monteur boordcomputer niet heeft gereset waardoor ik steeds meldingen krijg om naar de garage te gaan voor onderhoud.

Goede service, snel geregeld

Na een telefonische afspraak voor een APK en onderhoudsbeurt kon mijn auto op een voor mij gunstig tijdstip gebracht worden en stond er een leenauto klaar. Een paar uur later werd ik weer gebeld dat ie weer klaar stond. Gekeurd en onderhouden. Gewoon netjes en correct. Enige waar ik van schrok was het uurtarief wat voor een monteur betaald moet worden €72,50 excl. BTW, das wel wat pittig.

Top garage

Ik ben er al 10jaar klant heb er al 2x een auto gekocht en ook in onderhoud kan niet anders zeggen dan een top garage.

Topgarage

Altijd vriendelijke behandeling door medewerkers, er wordt meegedacht en de reparaties worden snel en vakkundig gedaan!

Goede service en kwaliteit

Bij garage Oldeman leveren ze altijd goede service en kwaliteit. De werknemers zijn oprecht en leveren goed werk.

Super service !

Iedereen bedankt voor de inzet en medewerking die ik bij garage Oldeman ondervonden heb. En de oplossing die bedacht is om mijn Subaru Justy weer fit te krijgen. Dat was een grotere klus, maar het is gelukt. De motor loopt weer prachtig, schakelt heerlijk. In vol vertrouwen , de volle punten , dik verdiend !

• Prijs/Kwaliteit

Er wordt altijd met je meegedacht. Alleen de reparatie/vervanging die nodig is wordt gedaan. Mijn auto, nieuw gekocht bij Oldeman is al meer dan 12 jaar oud. De reparatiekosten zijn tot nu toe nihil.

plezierig en duidelijk

We worden steeds goed geholpen met een duidelijk advies.

Zeer goed !!

Leuk ontvangen, geen poespas en flexibel. Geven een eerlijke mening en denken mee. Komen de afspraken goed na bij aflevering. Daarom nu ook voor de oudste zoon daar een auto gekocht. Ik kan Oldeman zeker aanbevelen.

eerlijk zakendoen

uiterst betrouwbaar

Altijd geweldig geholpen

Zeer prettig geholpen. Tot volle tevredenheid. Leuk en deskundig personeel. Alle contacten als zeer prettig ervaren

Prima!

Valt niks aan toe te voegen. Aanbevelen doe ik nooit, nergens mee.

• Prijs/Kwaliteit

Goede service met duidelijk afspraken.

Wij hebben onze auto niet alleen in onderhoud, maar we hebben deze ook hier gekocht (de 2de inmiddels ook). Zowel bij aankoop en onderhoud zijn er duidelijke afspraken en leveren ze goede service. Ga zo door!

Top garage

Deskundigheid, redelijke tarieven ennmeedenkend.

Akeleiweg 115

9731JC Groningen