Ik heb voor mijn C rijbewijs rijles gehad en in één keer geslaagd. Super ervaring en uiteraard perfect les gehad
Een gezellige rijschool waar ja alles kunt leren wat je wilt op gebied van rijbewijzen
Rijlessen waren altijd gezellig en elke les werd goed benut om aan de verbeterpunten te werken. Aardige instructeurs en duidelijke uitleg. Je wordt goed voorbereid op het examen, in 1 keer geslaagd!
Ik wil graag door met de praktijk opleiding maar hoor niets. Ook niet na meerdere keren contact. Inmiddels begrijp ik dat er een erg lange wachttijd is maar daarover is met mij niet gecommuniceerd.
Goedemorgen Gert, Dank je wel voor je feedback en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat ik kan zien is dat je wel op de lijst stond om gepland te worden, maar dat dit door drukte langer duurde dan we normaal hanteren. Ons excuses hiervoor!
Instructeurs zijn gezellig en beschikken over de juiste kennis om je goed verder te helpen. Na een motorrijbewijs weer teruggekomen voor het E achter B rijbewijs. Met goede ondersteuning en juiste handvaten altijd de examens direct kunnen halen. Ga zo door!
Oosterpoort heeft mij ondersteund om mijn theorie examen te halen, door persoonlijke aandacht en no nonsens opleidingen te verzorgen.
Geweldige leerzame lessen Top instructeur
Goede uitleg gehad en mooi duidelijk. Ook de catering was goed verzorgd.
Zie bovenstaande zin. Sfeer en ontvangst is prima. De ruimte waarin de lunch werd genoten vroren mijn benen er bijna af als de buitendeur open ging (echt koude tocht). Leslokaal vond ik te koud en erg ongezellig. Heb de hele dag tegen de ruggen van mijn collega's aangekeken. Zou prettiger zijn om in een U-vorm te zitten dan kun je elkaar tenminste aankijken, als er gesproken wordt.
Ik heb de opleiding als zeer positief ervaren. Duidelijk lesmateriaal. Fijne leraar met duidelijk uitleg zowel mondeling als met voorbeelden. Verzorging van de inwendige mens zeer fijn en goed geregeld. Fijne en gezellige groep.
Mooie cursus met pieken en dalen . De instructeur Jens ( schrijf ik dat zo goed?) heeft ons hier goed door heen gesleept. Ik ben tenslotte geen 20 jaar meer dus de hele dag in de klas kan vermoeiend zijn Lekker gegeten en veel geleerd . Veel meer dan dat ik zelfstandig door de boeken was gegaan. Alvast bedankt maar ik moet nog examen doen haha
Het is altijd goed om even weer de regels en de situaties en de borden even bij langs te gaan .
Goeie uitleg
Goeie truck, mooi landschap, goed gezelschap.
Ja
Ik heb de LZV cursus met veel plezier gevolgd Gezellige sfeer en 2 goeie instructeurs gehad En de lunch tijdens de dagcursus was ook super Mijn complimenten voor jullie
Ik vond het jammer dat er meerdere afzender waren. En verschillende rijinstructeur.
Heb de opleiding LZV gedaan. Beide instructeurs zijn zeer goed bevallen.
Deze keer heb ik een cursus Lifestyle gevolgd. We hadden een leuke groep, die goed mee deed. Van te voren had ik niet verwacht dat ik er veel aan zou hebben, maar het was echt interessant. Ik heb er veel opgestoken en probeer dat nu ook in de praktijk te brengen. Kortom: een aanrader.
Goede en rustige instructeurs
Altijd goede en leuke code 95 trainingen met goede instructeurs.
De complete cursus was goed geregeld.
Na een week opleiding theorie d te hebben gehad kan ik alleen maar lof spreken over de manier hoe les is gegeven. De opleider was duidelijk in de uitleg. Daarnaast hadden we elke dag een zeer uitgebreide lunch met elke dag weer heerlijke broodjes en een warme snack. Top geregeld.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!