Voor mijn C rijbewijs, heb ik 2 docenten gehad. Beide waren erg gedreven en hadden verstand van zaken. Fijne opleidingstijd gehad
Ik heb mijn lessen met heel veel tevredenheid gevolgd, veel dingen geleerd en goede begeleiding gekregen van mijn rij instructeurs! ik heb alles hier goed ervaren!
Het is een super fijne rijschool met leuke en gezellige rij-instructeuren. Die je leren veilig de weg op te kunnen.
Ik heb leuke lessen mogen volgen bij Hans, waarbij alles duidelijk werd uitgelegd en ik manoeuvres vaak mocht oefenen tot ik mij er zeker genoeg bij voelde. Erg fijn. Tussendoor veel humor waardoor je je erg op je gemak voelde.
Mn rijbewijs gehaald bij Oosterpoort. Prima rijschool. Soms wat lastig om lessen te plannen op gewenste moment ivm drukte rij instructeur. Les gehad van Cor Keurs. Over Cor niets dan goeds. Goede instructeur waar je ook mee kan lachen. Het gaat je goed Cor!
Superleuke ervaring en ook uitdagend want je start direct op de openbare weg. Er is veel om op te letten! De instructeur let ook goed op, stelt je op je gemak en kijkt wat je aankunt. Met twee uur heb je mooi de tijd om wat over de wagen te leren en verschillende bijzondere verrichtingen te proberen.
Na minder dan twee weken kon ik beginnen aan mijn eerste rijles. De planners verwerkten mij wensen en beschikbaarheid, en verplaatsen zonder gedoe op mijn verzoek rijlessen op momenten dat ik toch niet meer beschikbaar bleek te zijn. Zij dachten erg goed met mij mee! Mijn rij-instructeur Ronnie wist mijn spanning voor mijn eerste rijles snel weg te nemen. Ik reed in een Seat Ibiza, een fijne lesauto. Elke week heb ik met veel plezier mijn rijles van twee uur verreden. Ronnie gaf hierbij goede tips. De leermomenten werden vriendelijk aangehaald en Ronnie legde de situaties uitstekend uit! Na enkele lessen hadden wij alle bijzondere verrichtingen geoefend en zijn wij begonnen aan zogenaamde ‘proefexamens’. Het eerste uur reed ik zelfstandig een ‘examenroute’ waarna wij deze hierna gezamenlijk bespraken. In het tweede lesuur kon ik de bijzonderheden van het eerste uur nogmaals oefenen. Ik wilde in een zeer korte periode mijn rijbewijs halen, waardoor ik ook twee lessen heb gereden met Herman vanwege mijn beschikbaarheid in die twee weken. Een mooie aanvulling op de lessen van Ronnie. Het gaf mij extra veel vertrouwen in mijn rijden. Ik hoorde immers van twee rij-instructeurs dat ik klaar was voor het praktijkexamen. Het praktijkexamen vond ik erg spannend, Ronnie wist hierbij voorafgaand aan het examen de spanning weg te nemen. Ik slaagde dan ook in een keer met in totaal 30 lesuren! Ik wil mijn instructeur Ronnie, en uiteraard ook Herman enorm bedanken voor de uitstekende lessen! Daarnaast wil ik ook de planners nogmaals bedanken voor het meedenken! Dankzij jullie heb ik in 15 weken mijn B-rijbewijs mogen behalen!
Goede organisatie prettige mensen Geweldige rijlessen gehad zeer tevreden
De instructeurs waren vriendelijk en gaven duidelijke lessen. En het was erg fijn dat bij de administratie snel gereageerd werd.
De dagopleiding voor de aanhanger is intensief maar effectief. Instructeur Johan is rustig en deskundig. Geeft goede uitleg en tips die gelijk toegepast kunnen worden. Het feit dat de bus een automaat was leuke bonus, zo kan de focus volledig op de aanhanger. De lunch was tevens goed geregeld. Ik zou de opleiding aanraden.
Niet pushen om meer lessen dan nodig af te nemen. Op een ontspannende manier les geven. Ook wat betreft code 95. Doel is je te laten slagen door tips te geven Wat ik jammer vindt dat het dashboard van voortgang laat of helemaal niet meer werd ingevuld. Dit zou voor de leerling wel een mooi houvast zijn om te zien hoe de voortgang gaat.
Hele lieve werknemers met veel eigen ervaring! Erg behulpzaam en zijn altijd in voor een grapje. Topteam.
Gezellige rijinstructeurs die mij aan rijbewijs D1/D met code 95 geholpen om te slagen
De instructie is prima, maar de glazen bol van de planners moet eens gepoetst worden. En het wagenpark kan moderner
Uitstekende uitleg van oefeningen, had wellicht ook wel in een les minder gekund
Perfecte opvolging op mijn informatie verzoek. Na reservering direct een goed en strak les schema en examen ingepland. Door omstandigheden met diverse instructeurs te maken gehad, maar met allen een positieve ervaring gehad. Een ieder met een wat eigen touch. Verder ook code 95 gedaan. Heel gedegen en netjes gegeven en geregeld! Complimenten.
Goede lessen van Henk, bedankt
x
Door de strakke planning, uitstekende begeleiding en aanwijzingen van instructeur dhr Pieter Bakker afgelopen vrijdag 9 augustus succesvol in 1x voor mijn E rijbewijs achter C geslaagd. Om bovenstaande kan ik rijschool Oosterpoort en dhr Bakker van hartelijk aanbevelen.
Het is een vreselijk dooie stof om steeds weer te herhalen anders blijft het niet hangen, maar de manier waarop er les werd gegeven was prima!
Goede input, leuke instructeur, alles goed geregeld en weer met meer kennis naar huis.
Alles mooi geregeld en goede instructeurs
het was allemaal goed geregeld
Opleiding tot buschauffeur gehad,in een hele prettige omgeving. Zeer bekwame en vriendelijke docent gehad!! En de lunch was iedere dag weer fantastisch!!
De planning van oosterpoort was echt slecht waardoor ik meerdere malen moest overstappen van instructeur waardoor ik geen vooruitgang boekte
Hallo Quinty, Bedankt voor je feedback. Jammer om te lezen dat je het wisselen van instructeurs niet als prettig hebt ervaren. Ik ga het intern doorgeven. Gefeliciteerd met je rijbewijs! Veel plezier er van! Met vriendelijke groet, Ellen van Oosterpoort Opleidingen
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!