Communicatie tussen instructeur en de planning laat wel de wensen over.

Voor een beginnend bestuurden is 2 uur rij les te lang. Planning is niet flexibel. Inschatting aantal rij lessen is behoorlijk onderschat. Les tarief zijn te duur.

Professioneel en to the point.

Hulpvaardig. Niet van zo veel mogelijk verkopen, maar juist dit heb je nodig. Duidelijke communicatie van de instructeur, die graag wilt dat je het goed doet.

Instructeur was top!

Uiteindelijk geslaagd voor mijn motor rijbewijs. Super blij dat het gelukt is. Dankzij een enthousiaste rijinstructeur! Hij wist wat ik nodig had om gemotiveerd te blijven. Top!

Gezellige en leerzame dag!

Ondertoezichtstelling oog van Dhr Arentsen in 6 uurtjes de E achter de B op het rijbewijs kunnen zetten, dikke prima!

hele fijne rijschool

ik heb hier met veel plezier mijn motor en auto rijbewijs gehaald

Mooi in de pocket

Goed rustig mijn tijd kunnen nemen waardoor alles soepel verliep

Super tevreden lekker snel!

Ik kom snel terecht voor mijn praktijk voor de scooter. De lessen waren duidelijk en in 1x geslaagd!

Ik heb speelziek als zeer professioneel er ervaren

Ik heb deelgenomen aan het rijbewijs am en de 2 examinatoren waren zeer fijn ben nu ook succesvol geslaagt.

Uitstekend!

Leuke en leerzame dag gehad met Henk. Goede tips en advies. Eind van de dag mogen slagen voor mijn aanhangerrijbewijs.

Zeer tevreden.

Fijne ervaring gehad. Vriendelijke rijinstructeur. Ik zou het zeker aanraden.

Goeie rijschool

Goeie rij school zeker een aanrader

Duidelijk in een ontspannen sfeer

Vriendelijke ontvangst. Eerste blok gericht op speciale handelingen. Duidelijke instructies gekregen om de handelingen eenvoudiger te maken. Daarna naar Hengelo en daar de zaken nog eens herhaald. Met vertrouwen aan het examen begonnen. En na een half uurtje met een vriendelijke examinator is mijn doel bereikt. Henk bedankt.

Hartstikke mooi dat het zo kan 1 heledag

Mooi dat het zo kan want je bent er de hele dag mee bezig en dat vind ik wel fijn

Goed geholpen

Ik heb mijn praktijk in 1x gehaald via jaap speelziek, leuk personeel en goede rijleraar(essen)en!

Super goed

Helpt als het niet lukt en goede communicatie

brommercertivicaat

lekker in 1 dag je rijbewijs

Motor - Over het algemeen een goede rijschool

Een goede, maar grote rijschool. Over het algemeen kwamen we eruit met het inplannen van de lessen. hier werd waar kon zeker rekening mee gehouden door de afdeling planning aangezien ik alleen in de avonden en in het weekend tijd had. Helaas wel verschillende rij instructeurs gehad wat ik als minder prettig ervaarde. ik had liever 1 vaste rijinstructeur gehad. De rijinstructeur zelf gingen hier goed mee om. Oog voor persoonlijke begeleiding, wel een grote rijschool. De plekken die zij krijgen van het CBR voor de examens schaars zijn en je soms lang moet wachten op een herexamen. Deze plekken moeten natuurlijk verdeeld worden over de leerlingen. Wel word er moet je meegedacht door de planning. Tot slot heb ik mijn motorrijbewijs met plezier gehaald op goede en fijne motoren (kawasaki 650)

Prettig en capabel personeel.

Mijn rijinstructeur was zeer prettig en ook de mensen die ik vaak aan de telefoon had waren erg aardig en begripvol. Al met al een hele positieve ervaring!

Goede fijne rijschool

Er word super goed uitgelegd, geduldig en zeer vriendelijk mensen. Je wordt goed begeleid richting het examen. Bedankt Arjan.

Ze zijn heel flexibel en geduldig en ze hebben het beste leermeester.

Ik heb mooie ervaring met hun en voor het eerst exam werd ik geslacht. Ze zijn allemaal vooratwoordelijk en geduldig en flexibel en ze hebben goede leermeester. Ik bedank jullie allemaal.

Geweldig!

1x alles gehaald! Geweldige instructeur, kan het alleen maar aanbevelen!!

Goede rijschool met aardige, kundige instructeurs

Sinds februari 2024 leste ik met Arjan voor mijn rijbewijs B. Het was altijd gezellig en ik kreeg veel handige tips hoe ik moest rijden en hoe ik mijzelf kon verbeteren. Kortom, een top ervaring! Ik beveel Jaap Speelziek van harte aan.

Fijne rijschool

Hele fijne rijschool met fijne mensen. Korte lijntjes en denken erg met je mee. Alles van de motor in 1x gehaald

professioneel

Leuk, modern, klantvriendelijk bedrijf

Super!!

Een fijne rustige instructeur die de kneepjes van het vak kent, in 1 keer geslaagd Henk bedankt!

Frankeneng 104

6716AA Ede