Super gezzelig met Remco Veel schik gehad en veel geleerd

Goede en duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg en goede tips

Top begeleiding

Leerzame en gezellige rijlessen gehad. Goede voorbereiding op het examen ook.

Goede duidelijk dagcurus

Het was een goede en fijne dagcursus. Alles duidelijk uitgelegd en je werd goed voorbereid op het examen!

Een erg ontspannen en leerzame dag.

Bij aanvang van de dag,rustig de theorie doornemen met een bak koffie. Naderhand een stukje in de omgeving rijden, bijzondere verrichtingen oefenen, waarna we alweer toe waren aan een koffiepauze. Toen op weg naar Enschede om daar de rest van de ochtend rond te rijden, omgeving leren kennen en de bijzondere verrichtingen nog een aantal keer Doornemen. Toen tijd voor een lekker broodje,en op weg naar het CBR. Hier de theorie nog een keer Doornemen,waarna het examen begon. Dit vervolgens met goed resultaat afgelegd, en weer terug naar Varsseveld. Al met al een mooie, leerzame en gezellige dag met de instructeur!

Top dag

Ondanks alles nieuw was toch goede uitleg en duidelijk. Veel info in een korte periode maar door veel herhalingen toch makkelijk onder de knie te krijgen.

Super instructeur, super ervaring

Hele fijne instructeur die alles heel goed en rustig uitlegd, wijst op de fouten, hoe het anders kan, echt top ervaring Kan niks anders zeggen dan top rijschool, super bedankt

Een aanrader

mijn rij instructeur was Willy en ze legt alles rustig en goed uit.

Geweldige rijschool

Een rijschool die zeker aan te raden is! Zeer flexibel met de planning en goede rij instructeurs! Voor de vrachtwagen is Remco mijn topper van de rij instructeurs! Hij leert je het op de beste manier en is erg gezellig tijdens het lessen!

Betrokken

Erg betrokken en gezellige rij instructeur Goede tips

Top Begeleiding!!

Betrokken instructeur Remco die de lat hoog legt maar je ook erg goed meeneemt in het leerproces.

Een geslaagde dag!

Vandaag mijn aanhanger rijbewijs gehaald in 1 dag! Het was een gezellige maar leerzame dag veel geleerd maar ook veel gelachen met instructeur Henk Arentsen! Smidags een broodje gehaald en weer door. Ik heb deze dag als zeer prettig en relax ervaren! Ik begon goed voorbereid aan mijn examen die ik gelukkig meteen haalde! Een geslaagde dag!

Professionele en persoonlijke manier van lesgeven

Super tevreden van de rijopleiding bij Jaap Speelziek. Professionele en gedreven lesgevers. Geven je op een persoonlijke manier les, waardoor jij het beste resultaat kan behalen. Alles wordt heel goed uitgelegd. Het materiaal is modern en in orde, dat is ook erg fijn om me te lessen. Top rijschool!!

Goede rijschool

Goed goede uitleg en leerzame ritten

Hartstikke gezellig en een duidelijke leermeester

Super fijn en duidelijk, ook vooral kalm

Gewoon perfect

Alles was super

Een rustige en vertrouwde uitleg door Henk!

Super geholpen en voor alles rustig de tijd genomen bedankt speelziek! Nu

Prettig, rustig en leerzaam

Door deze cursus voel ik me zekerder tijdens het camper rijden. Ik heb verschillende tips en trucs die absoluut bijblijven en mij veel gaan helpen.

Goed en gezellig, en meedenkend

Super volk

Vakkundig en zorgzaam

Bij Jaap Speelziek Opleidingen zetten ze echt alles op alles om mensen op te leiden tot goede bestuurders. Leerlingen krijgen de tijd die ze nodig hebben en worden begeleid door ervaren instructeurs. Ook is er veel keuze qua voertuigen. Zo is er bij het lessen in een personenauto naast een reguliere handgeschakelde auto ook de mogelijkheid om te lessen in een automaat. Als iemand het in zich heeft om een goede bestuurder te worden zal dat er ook echt uitgehaald worden!

Snel, veilig en vertrouwd

In oktober ben ik gestart voor mijn C rijbewijs bij Jaap Speelziek. Ik heb mijn lessen met plezier gevolgd, waarbij er veel ruimte was voor persoonlijke begeleiding. Ook bij onzekerheden en spanning was er veel begrip en hulp. Ik kan iedereen aanraden zijn of haar rijlesses te gaan volgen bij Jaap Speelziek!

Super fijne relaxte opleiding

De instructeurs zijn relax en rustig. Geven alle ruimte om te leren en zijn geduldig. Ik heb enorm veel geleerd en dankzij jullie heb ik extra zelfvertrouwen gekregen met het manoeuvreren en rijden met aanhanger.

Fijne begeleiding!

Ik vond de rijlessen van Berni heel fijn. Hij bleef altijd rustig, ook als hij iets vaker opnieuw moest uitleggen. Hij adviseerde mij een theorieboek over de praktijk aan te schaffen. Voor elke volgende rijles gaf hij aan wat ik moest lezen, zodat ik goed voorbereid was op de volgende rijles. Hier heb ik veel aan gehad. Ook vond ik het erg fijn dat ik steeds dezelfde rij-instructeur had. Ook de mensen op het kantoor waren erg vriendelijk. Kortom, ik zou deze rijschool aanbevelen!

De beste rijschool van ede

Je word goed begeleid en je word eerlijk beordeeld en nemen alle tijd voor je die je nodig hebt een super rijschool en rijinstructuur en is fijn dat ze je helpenmet de dingendie je lastig vind en exstra aandacht word gegeven 1 woord top

Fijne instructeurs en goede manier van lesgeven

Ik ben gekomen met weinig ervaring maar bij deze rijschool kunnen ze daar goed mee omgaan.

Frankeneng 104

6716AA Ede