Super fijne rijinstructeur!

Ik ben in een keer geslaagd vooral door de rijinstructeur. Eerst heeft hij ons op papier voorbereid en daarna heel veel gereden! Wat grapjes tussendoor maakte het juist luchtig en hierdoor waren de zenuwen heel wat minder.

Super!

Eerste keer geslaagd! Erg goede ervaring. Goede uitleg!

Heel fijn mogen lessen bij Abdel!

Ik heb het lessen heel fijn ervaren. Overzichtelijk met het online platform om te zien wanneer je lessen gepland staan. Top!

Speelziek ia een goede, betrokken en geduldige rijschool. Heel tevreden mee!

Fijne tijd gehad bij speelziek, goede, geduldige rijschool met een hart voor hun klanten.

Een geweldige ervaring gehad waar de groei van mijn zelfvertrouwen centraal stond.

Een geweldige ervaring gehad dankzij mijn rijinstructeur Matthew. Ik heb een hele fijne tijd gehad en wil Matthew dan ook bedanken voor het laten inzien dat ik het op eigen kracht kan en zijn rust en vertrouwen die die uitstraalde richting mij. Bedankt!

Goede rijlessen

Leuke rijlessen gehad en een goede rijinstructeur!

Fijne rijschool met goede rijlessen! Je wordt precies goed opgeleid tot examen niveau.

Beste rijschool die er is.

Fijne instructeur goede uitleg rustig makkelijke stappen om tevolgen. Ben super blij dat ik het in één keer heb gehaald.bedankt Gr Frank

Een goeie rijschool en goed personeel

Duidelijke instructie

Goede instructeur leuke dag gehad

Netjes en duidelijke uitleg. Rustig uitgelegd en gecorrigeer.

Goede les gehad.

Fijne instructeur waar je veel van leert

Rijles bij Vincent gehad, zeer goed bevallen.

Soepel in de planning en geeft duidelijke lessen. Aanrader!

Goede rijschool vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel en duidelijk met uitleggen van bijzondere verrichtingen

Goede begeleiding en ervaring!

Fijne instructeur en goede uitleg. Hierdoor snel kunnen lessen en slagen!

Wat een geweldige rijschool!

Ik mag wel zeggen dat dit een geweldige rijschool is. Ben in 1 keer geslaagd met mijn rijexamen. Dit omdat ik tijdens mijn rijlessen erg veel heb mogen leren! Echt een aanrader!

Fijne lessen gehad en goede uitleg, Bianca bedankt voor de lessen!

GESLAAGD!!

Top geslaagde CE opleiding! Met een geslaagde leerling! Leuke en goede lessen gehad van Miranda! Bedankt voor de goeie service!

Goede instructeur prettige ervaring. Administratief kan beter paar problemen gehad met inplannen of betalingen, maar word aan gewerkt. Bedankt Vincent!

Vertrouwen gekregen.

Zenuwachtig voor de eerste les. Door Arjan groot vertrouwen gekregen.

Leuke leerzame les

Ondanks het Brabantse accent heb ik het mijn examen goed behaalt!

Goede, gezellige instructeurs gehad

Erg tevreden over de lessen

Prettige begeleiding. Duidelijk, rustig en met humor.

Aanrader voor iedereen.

Duidelijke les en een gemoedelijke sfeer

In een één dag cucus mijn aanhanger rijbewijs gehaald bij Speelziek. Vlotte les en goede begeleiding

Prima rijles voor BE

In t begin tikje lastig contact te krijgen. Paar X niet teruggebeld. Daarna, alles ok. Prima instructeur. Prima auto. Prima aanhanger. Koffie erbij, touren. Uitleg. Afgereden en klaar. Enige punt van aandacht is eigenlijk, stuur de theorie alvast op per mail. (Lengte aanhanger, wanneer verlichting, mm profiel banden, RDW papieren, weegbrug). Dan kun je dat thuis oefenen en hoef je niet op de dag zelf alles te onthouden.

Frankeneng 104

6716AA Ede