Alles prima: enorm goede instructeur!

Ik ben erg tevreden over Speelziek als rijschool. Veel aandacht en klantgericht. Vlotte administratie maar bovenal een prima instructeur gehad. Arjan Houtman was erg geduldig en heeft alles zeer goed uitgelegd. Na ervaringen bij een andere rijschool was dit verademing! Dank aan deze rijschool en de prima instructeur!!!

Mijn droom is uitgekomen!

Na een lang gekoesterde wens om mijn motorrijbewijs te halen, eindelijk de perfecte rijschool gevonden om dit te realiseren. Dankzij de rustige en enthousiaste manier van lesgeven door Berry en het geven van veel vertrouwen, is dit gelukt. Super blij mee en nu genieten! Heel erg bedankt.

Fijne en leerzame tijd met Arjan gehad!

Arjan heeft mij veel geleerd en de lessen waren altjjd erg gezellig ! Arjan bedankt!

Dagcursus gehad en rijbewijs gehaald! Dikke prima

Vincent top vent, zijn rust kalmte en geduld. Had mij geen betere instructeur kunnen wensen. Geeft vertrouwen wanneer het moet, is open en eerlijk. In voor dolletje en humor. Dat ik het oprecht ga missen. Enige minpuntje de koffie is niet te pruimen uit eigen bevinding, en zover ik hoorde waren meerdere het er mee eens.

Zeer fijne rijschool met veel geduld voor jou als leerling.

Zeer ontspannen lessen

Na gelest te hebben bij een andere rijschool ben ik overgestapt op rijlessen voor automaat. Mijn rij instructeur Arjan leerde me kalm te zijn in het verkeer en ontspannen te rijden. Hierdoor heb ik plezier leren krijgen in het rijden en heb ik de rust gevonden om me het rijden eigen te maken. Daarnaast was het altijd ontzettend gezellig met Arjan!

Top!

De duo-dagopleiding voor het BE-rijbewijs is een aanrader, zelfs voor iemand zonder ervaring met een aanhanger. We werden goed begeleid en er werd vaak genoeg afgewisseld. 's Ochtends lessen en daarna direct examen. Vincent was een top instructeur!

beste uitleg die je kunt hebben met een duidelijke taal dankjewel Lana

het was een veine uitleg ze vertelde het duidelijke ze tekende er ook wat bij om het wat duidelijker te maken en als je vragen had kon je dat gemakkelijk stelen bedankt Lana!!!!!!!!!!!!!

Duidelijke online theorie les van Lana!

Ze verteld duidelijk wat we moeten kennen, ook geeft ze een paar trucjes mee om de stof beter te onthouden!!

veel geleerd

goeie uitleg van de theorie gehad van luna.

Goeie lessen

Goeie en duidelijke lessen gekregen bij lana, zeker wat aan gehad!

Hele eerlijke, duidelijke en realistische les gehad!

De dagcursus was inhoudelijk erg goed. De instructeur was erg vriendelijk en sprak heel motiverend. Zeker een aanrader!

Goeie hulp

Fijne lessen en goeie hulp

Helemaal toppie!!!!!

Jaap Speelziek, is een super rijschool, fijne instructeurs, en hele lieve instructrice....!

Een prettige en persoonlijke ervaring!

Ik heb met veel plezier mijn rijlessen voor de motor gevolgd bij Speelziek. De persoonlijke benadering en ondersteuning tijdens de lessen is wat ik prettig vond en wat mij erg motiveerde om lekker te gaan rijden. Mijn complimenten naar Berry en Leendert!

Goede begeleiding super

Ik kreeg een goede uitleg en begeleiding uitstekend gedaan door aardige en leuke instructeurs!

Goeden lessen

Mijn instrekteur was een fijne man. Hebben alles gedaan en toen wat ik zelf nog een keer wilden doen. Ook de teorie was me duidelijk. Ben in een keer geslaagd door Henk.

Fijne succesvolle dagcursus

Fijne dagopleiding BE gehad. In de ochtend voldoende tijd gehad om te oefenen en in de middag de praktijk examen gehaald!

Heel erg fijn

Een hele fijne ervaring. Ik werd goed op de hoogte gehouden van nieuwe datums of opnieuw inplannen.

Fijne instructie en begeleiding van A tot Z

Het was vroeg dag maar met een bak koffie en de duidelijke uitleg van Henk begon de dag goed. Allereerst wat uitleg over de theorie van de auto en aanhanger gevolgd door aankoppelen van de aanhanger. Gedurende 4 uur lang heeft Henk mij begeleid in het veilig op weg gaan met de aanhanger. En het resultaat: geslaagd! Bedankt Henk! De communicatie voorafgaand aan de cursus/examen was goed en duidelijk met bevestiging per email. Ik kan het iedereen aanraden!

Super!

Ik heb les gehad vrachtwagen rijbewijs c en code 95 Ik heb 2 super instructeurs gehad! Remon Blom en wim wennekes. @t#team jaap speelziek rijopleidingen. Heel erg bedankt voor de hulp! Ben jullie zeer dankbaar!. Nu door voor ce! Mvgr Robert smeets.

Gezellige rijlessen en veel geleerd

Ik heb les gehad van René Wieleman en heb erg veel van hem geleerd. Hij is overal erg scherp op maar zo leer je super om op sommige verkeerssituaties te reageren.

Gezellige en fijne lessen waar ik veel heb geleerd.

Gezellige en leuke lessen van Bianca gehad. Door haar ervaring heeft ze mij veel geleerd met de Bakwagen en de CE waar ik nu veel aan heb!

Ik heb van mijn lessen genoten en geleerd terwijl ik er van te voren nooit veel zin in had

Frankeneng 104

6716AA Ede