top

fijn gelest

een hele goede ervaring

top!

Super mensen en super instructeur

Leuke en leerzame lessen van de instructeur gehad en in een hele korte tijd weten halen ik ben blij en raad het iedereen aan

Erg leerzaam en heel gastvrij

Je word goed opgevangen door de instructeurs en ze leren je heel goed de fijne kneepjes van het autorijden

Ik heb een leerzame tijd gehad bij jullie.

Ik heb 4 verschillende rij instructeurs gehad waarvan 1 mijn vaste was. Ik vond het fijn om heel af en toe een ander te hebben, want hij/zij heeft weer andere manieren om je wat aan te leren. Ook kon ik gewoon doorlessen als mijn rij instructeur vakantie had die vond ik ook fijn zo kom je niet lang stil te liggen.

Fijne instructrice en goede communicatie wat betreft het plannen van lessen en hoeveel lessen er noodzakelijk zijn voor het behalen van het examen

Een bijpassende rijschool voor vele!

Na een slechte start bij een andere rijschool, heb ik voor Jaap Speelziek gekozen. Hierbij was mijn gevoel goed! Veel meer positieve energie gekregen van mijn instructeur dit gaf mij dan veel zekerheid achter het stuur. Dit is een rijschool die waarvan je op een positieve manier continu jezelf aan het verbeteren bent!

Snel rijbewijs C behaald

Super leuke en leerzame lessen gehad, uiteraard geslaagd voor mijn vrachtwagen rijbewijs. Fijne instructeurs!

Super snel en goed mn rijbewijs gehaald

Ik heb bij Jaap Speeziek mijn trekker rijbewijs gehaald in minder dan een week, super goede en fijne instructies gehad van Rene Wieleman. Zeker een aanrader voor andere die het T of andere rijbewijzen willen halen

Fantastisch

Ik kreeg van mijn man een verrassingsrijles op de vrachtwagen. Samen met Bianca op stap en al was het spannend, ik vond het geweldig. Bianca legde mij rustig uit hoe alles werkte en daarna met de grote Daf op pad, Bianca het was toppie. Mijn man en Bianca bedankt voor deze ervaring.

Fijne, duidelijke dag met goed resultaat!

Ging voor het pakket voor de aanhanger. Succesvol afgerond dat maakt het al een leuke dag natuurlijk maar de informatie was goed, vlot en overzichtelijk.

Deskundig

Begonnen als onervaren motorrijder, opgeleid tot iemand die nog jaren op de weg mee kan.

Goeie, duidelijke en fijne rijlessen met goeie instructeurs.

Fijne evaring

Goeie en duidelijke leraar, fijne lessen. Aardige man

Super!!!!

Tracktor en Auto bij jullie gedaan. Op naar de aanhanger.

Goede begeleiding

Toen ik aangaf dat ik van instructeur wilde wisselen, werd dat direct voor mij geregeld. Ze zitten goed achter de planning aan en geven je altijd een herinnering voor je rijlessen, iets wat voor mij heel fijn was. Vriendelijke klantenservice en goede instructeurs.

Leuke en leerzame lessen

Erg leuke lessen! Je leert veel dingen. Af en toe vond ik de planning wat minder maar uiteindelijk kwam alles weer goed.

Professionele en prettige ervaring

Aanvankelijk verschillende instructeurs gehad wat niet altijd prettig was met lessen. Uiteindelijk een goede instructeur vast gehad. Duidelijke, ontspannen en eerlijke manier van les geven.

Ontvangst was hartelijk, de instructeur was erg goed en de uitslag natuurlijk ook van het examen. Ik heb een enorm leuke dag gehad.

Goede rijschool!

Profi!

Zeer professionele rijschool met een ruim scala aan mogelijkheden. Zeer kundige instructeurs!

Heel fijne motor lessen gehad.

Het lessen was heel fijn. Rustige en kundige instructeur met gevoel voor humor.

Was fantastisch!

Heb veel geleerd zowel praktijk als theorie! Wil Arjan super bedanken voor de fijne en gezellige lessen! Ook telefonisch was het altijd super goed geregeld! Bedankt!

Ik vond het kort maar krachtig

In korte tijd veel geleerd met een uitstekende instructeur die rustig blijft en de juiste dingen zegt, fijne ervaring.

Duidelijke en rustige dagopleiding

Tijdens de BE dagopleiding heb ik een rustige en duidelijke instructeur gehad. Daarnaast vertelde hij me praktijkvoorbeelden waarmee je te maken kunt krijgen of waarop iemand kan zakken. Fijn om te weten zodat je dit tips en tricks mee kunt nemen tijdens het examen.

Frankeneng 104

6716AA Ede