Fijne instructeur

Een leuke dag

In één dag opleiding BE gedaan. Vooral dankzij de perfecte begeleiding van Aad heb ik het gehaald! Hij heeft mij erg echt doorheen gesleept. Dank!!

Duidelijke uitleg en goede correcties

Als er iets anders moest van René dan ging die daar ook goed op door. En de verdere uitleg en lessen waren leuk en gezellig

Echt leren rijden

In plaats van te leren hoe je de mensen bij het cbr blijmaakt , leer je hier echt motor rijden.

Alles wordt rustig en goed uitgelegd

vrij sterk

vlot brommertje onder mij! hij kon 55 dus dat is heel leuk berry is een aardige persoon ik voelde me ook wel fijn en ik ben geslaagd ik beveel dit bedrijf aan groet van Robin vd S ᕦ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕤ

Bijzonder positief!

Gisteren geslaagd voor het WRM C Certificaat. Vooral dankzij de enthousiaste (vrolijke) en deskundige praktijkleider van Joël en Jaap. Extra dank voor Monique als leerling. Enorm bedankt!

Super goede begeleiding

Wat een aardige mensen werken hier. Tijdens mijn les werd ik heel goed begeleid. De examinator was heel aardig en goed. Ik was door deze ervaring ook niet erg nerveus om af te rijden. Ik kan iedereen Speelziek aanbevelen. June

Super geholpen!

Ik heb ongeveer een jaar lessen gehad, iedere les goed geholpen en tips gekregen. Rij nu een stuk zelfverzekerder dan 3 maanden terug! Super fijne lestijd gehad met een fijne instructeur!

Vakkundig en persoonlijk

Ik heb de eer gehad om mijn lessen te mogen volgen bij Berry. Vanaf dag 1 was er een klik met passende adviezen, zodat ik mijn vaardigheden verder kon ontwikkelen. Berry heeft duidelijk plezier in zijn werk en er is ook ruimte voor een persoonlijke noot. Enthousiasmerend.

Rommelig in organisatie & fijne instructeur

Van begin af aan aangegeven dat ik ADHD had & een harde deadline om mn examen te halen ivm opleiding. Dit is niet genoteerd of überhaupt iets mee gedaan, moest er last minute op terug komen na verschillende instructeurs gehad te hebben. Ik heb erg veel gedoe met inplannen van lessen ivm onderbezetting/zieke/weinig ruimte ervaren, dit zorgde voor soms weken ruimte tussen elke les. Hierdoor heb ik niet het maximale eruit kunnen halen, gezakt & het heeft me erg veel geld gekost. Organisatie & communicatie kon beter! Verder heb ik vanuit mn instructeurs waar het wel mee ging, hele goede begeleiding gehad en hebben mij erg goed les kunnen geven. Hierdoor ben ik na een jaar en veel uren toch geslaagd met een goed gevoel! Fijne instructeurs, daar valt of staat t mee. Gemengde gevoelens over deze rijschool.

Prima ervaring

Ervaring is prima met Speelziek. Ben er geweest om te informeren naar de prijzen voor een BE rijbewijs. Er werd mij gezegd dat standaard is dat er een intest gedaan zou worden. Op basis van dat werd er bepaald 4 of 6 uur dagopleiding. Vervolgens een intest gedaan waar mij door speelziek niet vermeld was dat er onkosten hiervoor in rekening gebracht zouden worden. Dit had naar mijn idee eerder gedaan moeten worden met het eerste gesprek. Het kwam nu als een vervelend verrassing waardoor de totale onkosten op 715 euro uit kwamen. Mijn conclusie, wees transparant en probeer niet het geen te verkopen voor 599 euro wat in combi met een intest niet mogelijk is. De instructeurs waren beide prima, geen op en aanmerkingen hierover.

Zeer prettige ervaring

In 1 woord, geweldige ervaring

Super goede lessen gehad van een top instructuur, Bedankt Berry van Essen!

Ik kwam zonder ervaring binnen en binnen 4 uur had ik alles geleerd en het in 1x gehaald. Berry is een goede instructuur! Bedankt

Rustig, fijn, overzichtelijk

Ik kwam daar aan, je voelt je gelijk eigenlijk wel thuis. Zodra je begint met lessen werden wij duidelijk geïnformeerd over wat we gingen doen. Daarna gingen we zelf rijden, en de lastige situaties op de weg hebben we uitgebreid geoefend met instructeur Berry! Het was een hele fijne ervaring en ook in 1 keer mijn praktijk gehaald! Top, bedankt!

Alles is goed geregeld en je krijgt perfect les

Deskundig, goede uitleg en prettige communicatie met alle medewerkers

Ik heb het C rijbewijs vorige week gehaald, en dat door de deskundigheid binnen de rijschool, zowel theorie als de praktijklessen hebben mij veel inzicht gegeven. Ze zijn ook met het maken van afspraken erg flexibel en snel, en koppelen direct alles aan je terug. Ook je eigen App is mij goed bevallen. Met andere woorden, zeer goeie rijschool en erg prettig in de samenwerking, echt een aanrader!!!!

Super goede rijschool

Ik heb er goed geleerd en ik heb snel mijn examen gehaald!

GEWELDIG

Ik kwam binnen zeer enthousiast ontvangen en ook nog een enthousiaste instructeur Benny en die was zeer goed in zijn vak, en ook nog eens geslaagd voor mijn exmane brommer, echt een aanrader voor iedereen!!

Zeer goed met een positieve en goede motor rijdinstructeur.

Gezellig en proffesioneel

Veel gelachen met de rij-instructeur en proffesionele hulp met het autorijden. Duidelijk, geduldig en handige tips and tricks.

Geweldig en vooral heel geduldig

Ik had Marloes als rij instructrice Ik ben een erg eigenwijs persoon m Zij had alle geduld met me, Hoewel ik graag het laatste woord wil hebben. Heeft zij zeer veel geduld gehad en mij veel geleerd! Ik had hiervoor ook gelest bij een andere rijschool. Waar ik in 12lessen minder geleerd had dan bij haar in twee lessen! Ik zeg echt een aanrader! Bedankt voor al de lessen! En op naar nog vele kilometers zonder jullie hulp! 🥳

Superrrrrr

Hele vriendelijke mensen en super goed geholpen veel ervaring opgedaan en zo af en toe een lolletje Super bedankt voor alles

Goede instructeurs

Prettig om met de instructeurs te rijden, goede tips

Geweldig professionieel

Mijn ervaring met speelziek is geweldig ook de ervaring met de rij instructeur vond ik geweldig,, geduldige rustige man de ap vond ik fijn duidelijk goede service kantoor

Frankeneng 104

6716AA Ede