Erg fijn

De mensen begrijpen je

Fijne begeleiding

Veel geleerd in korte tijd Bedankt Berry

Ruud hopman is super goede instructeur

Arjen is een goede rijinstructeur

De lessen waren goed.

Leuk rijden. En leerzaam. Word echt leuk als je 't door heb

Jullie instructeurs geven goede les en een goede uitleg vooral aan ilyas heb ik veel gehad zijn manier van les geven is geweldig.

Leuke rijschool

Heeft mij goed geholpen met het leren rijden Leuke lessen gehad

Goede afspraken en goede lessen

Motor rijbewijs gehaald. Goede instructeur. En goede afspraken

heel erg goed

na bij verschillende rijscholen te hebben geprobeerd uiteindelijk dankzij ilyas mijn c rijbewijs gehaald

Rustig en duidelijk instructeurs

Ik heb 1 vaste instructeur en ik een paar keer de eigenaar gehad als invaller als instructeur. Waren alle bij rustig geduldig instructeurs

Zeer fijne, en vooral vlotte lessen gehad.

Zeer vriendelijke inspecteur, fijne duidelijke instructies.

Flexibel en goede lessen!

Vriendelijke mensen met het hart op de goede plek op zowel kantoor als tijdens de les. De instructeurs willen je echt wat meegeven. Ik heb een 100% score uit 2 rijbewijzen en dat is gewoon heel goed. Daarnaast was er veel flexibiliteit vanuit de instructeurs mbt ophalen van stations. Wel een paar kleine tips: - Veel instructeurs roken en deze geur nemen ze mee de auto in. Als niet-roker vond ik de geur vaak onaangenaam. - Opmerkingen over rustig omgaan met de pook want dat doe je bij je vriend ook niet kunnen als seksistisch worden ervaren. Dit geldt vooral voor opmerkingen tijdens mijn c1 lessen. - Ik denk dat bovenstaande opmerkingen te maken hebben met een bepaalde cultuur onder rij instructeurs. Toch is dit, ondanks de flexibiliteit en goede score, voor mij wel de reden waarom ik deze rijschool niet zou aanbevelen.

Goed!

Goed!

Fijn, gezellig

Ik heb elke week met plezier rijles gehad. Het duurde helaas wat langer als dat ik dacht ivm 6 x theorie en 2x praktijk. Maar gelukkig had Henk vertrouwen in mij en heb ik het mogen halen.

Goede rijschool

Fijne rijschool. Instructeurs geven goeie tips en zijn betrokken met leerling!

Zeer tevreden met de les en het examen

Goede rijschool en instructeurs

Goede rijschool en super instructeurs

Top lessen gehad en een goede uitleg met alles

Top lessen gehad. Instructeur René neemt de tijd voor goede uitleg en gezellige tijd gehad.

Ik heb fantastisch leerzame lessen gekregen!

Tijdens mijn opleiding voor het T rijbewijs heb ik op een goede manier les gehad. Het was leerzaam en professioneel. Een voordeel vond ik ook dat er tijdens de les bij een fout gelijk uitleg werd gegeven en niet pas aan het einde, want dan weet je niet goed meer wat je hebt gedaan. Wim en René, hartelijk bedankt voor jullie lessen en geduld!

Top instructeur

Top dag gehad, goede les gehad

Goed en duidelijk uitgelegd les gekregen.

Theorie duidelijk uitgelegd met voorbeelden en proefexamens gemaakt. Voor de praktijk ook duidelijk uitgelegd en goede en vriendelijke instructeurs. In het begin werd er wel af en toe gewisseld van rijinstructeur.

Super vriendelijk!

Echt super goeie communicatie daar!

Goede en fijne instructeurs

Altijd met veel plezier gelest en goede begeleiding gehad

Ik heb heel prettig gereden bij Speelziek!

Ik heb echt elke les met plezier in de auto gezeten en wanneer het iets minder ging werd ik altijd opgebeurd door mijn instructeur. De leraren stellen je echt op je gemak en hebben het beste met je voor! Inhoudelijk hebben de instructeurs ook goede tips om toe te passen tijdens de lessen/het examen. Het was altijd leuk om te rijden en ik kan mezelf nu alleen nog maar beter maken! Ik ga met veel vertrouwen de weg op :)

Goede motor opleiding!

Op alle fronten goed begeleid bij het behalen van mijn motor rijbewijs.

Frankeneng 104

6716AA Ede