Gezellig en veel geleerd

Gezellig en veel geleerd

Goede begeleiding naar je examen toe!

Ik heb leuke rijlessen ervaren, maar ook door goede uitleg wist je precies hoe je ervoor stond.

Vriendelijk behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam, veel gelaggen! John is een mooie kearl!

Hele professionele Rijschool

Zeker een goede rijschool instructeur laat je je rust bewaren op momenten dat dat zeker nodig is heb leuke lessen gehad van marloes !

Leuke, gezellige en leerzame begeleiding! Zowel bij Theorie als bij het examen. Je wordt goed begeleid en op je gemak gesteld.

Erg goede lessen gekregen

Goed veel uitleg en tips gekregen om het rijden te verbeteren en makkelijker te maken

Heldere instructies en prettig rijden, maar het kan wat persoonlijker.

Mijn rijervaring met Abdel was prima. Zijn uitleg was helder ondanks dat ik deze niet altijd kon meenemen naar de volgende les. Na genoeg repetitie dacht ik elke keer wel dat ik er klaar voor was. Het liep alleen op het tijdig kijken vaak stuk. Met John heb ik daar extra aandacht aan besteed en heb ik uiteindelijk mijn rijbewijs kunnen halen.

prima rijschool

Fijne rijschool , zeer goede en fijne instructeur. Hierbij Ference nog bedankt voor je geweldige manier van les geven

Goede lessen en begeleiding

Goede rijschool Leuke lessen gehad met Ruud.

Gewoon top!

Na een nare ervaring bij een andere rijschool heb dan toch eindelijk mijn rijbewijs in pocket, door de goeie en duidelijke lessen van Bianca en Henk heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug gekregen en ben ik geslaagd

Kundig, goede adviezen, gezellig

To the point tips en tricks, goed materiaal en ook gezellige sociale instructeur om mee te lessen.

leuke leerzame dag

Ik heb die dag veel geleerd

Professioneel, maar afstandig en zo nogal eens onhandig geregeld.

Allereerst moet gezegd worden dat iedereen die bij Jaap Speelziek werkt verstand heeft van zaken en je zodoende goed kan helpen. Mijn eigen ervaring was verder erg rommelig, omdat in het begin mijn rijinstructice mij over liet plaatsen in de hoop dat ik bij een ander kwam bij wie ik makkelijker ingepland kon worden. Dit was echter niet het geval, veel instructeuren zijn twee weken in de toekomst al volgepland. Hierdoor duurde het afronden van het leerproces erg lang. Ook heb ik inmiddels vier instructeurs gehad. Verder vond ik het zelf jammer om als reactie op het tijdig afzeggen van een rijles elke keer aan te horen "goed dat je nu belt, je belt nu nog op tijd", zelfs toen ik mijn arm gebroken had en zodoende niet kon rijden. Dit betekent dus ook dat je geen mogelijkheid hebt je rijles bij ziekte kostenloos af te zeggen, indien je niet met spoed in het ziekenhuis opgenomen bent. Aan de telefoon werd je daarnaast regelmatig erg snel geholpen en werden er niet veel rijlessen in de toekomst gepland, wat een beetje jammer was. Wel waren alle telefoonmedewerkers altijd erg vriendelijk. Ook word je goed geholpen bij het aanvragen van verschillende examens of bijvoorbeeld theorielessen. Ik vond al met al de mensen op zich behulpzaam en professioneel en de lessen op zich leerzaam en goed op orde, maar het gehele proces niet bepaald aangenaam.

In het begin top daarna pas weer de laatste les

In t begin leerde ik veel en daarna werd er weinig aan me verteld tijdens de les ook kreeg ik weinig feedback aan het einde. Volgens mij als er intensiever les werd gegever had ik lamg niet zoveel lessen nodig...

Super goed, leuke lessen met goede instructeur

Tijdens de lessen veel geleerd, en veel uitdaging in de lessen. Super ervaring

allemaal erg goed geregeld!

Ik had een prettige ervaring tijdens mijn rijlessen, er werd erg goed naar je gekeken en voor oplossingen gezochtwaar nodig

Super fijne rijschool met goede instructeurs

Hele fijne rijschool met ervaren instructeurs. Veiligheid en deskundigheid stonden voor op. Erg klant vriendelijk bedrijf. Een aanrader!

Zeer professioneel

Prima leerschool met mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Instructeur is zeer bekwaam en weet waar die mee bezig is. Al met al een aarader voor iedereen die als beroeps chauffeur wilt gaan werken.

Leuke en goede ervaring dus prima .

Na het behalen van mijn C rijbewijs met Arnold Beumer wat mij super is bevallen heb ik daarna mijn C1E rijbewijs gehaald met Jaap Speelziek en dat was ook heel goed , nog bedankt voor alle hulp .

Goed advies,streng waarneer nodig, goeie uitleg en zeer positief

Exames toets besloten terrein en laden lossen waren een eitje met dank aan Gertjan Slotboom Lessen op een grote truck is gewoon leuk door Remco Schat Al met al ideale instructeurs en nog gezellig ook Zeker een aanbeveling Mvg Eelco

Vakkundig en scherp

Instructeur Aad Deventer: recht door zee, harde hand met zachte aanpak, uitermate kundig, serieus met een grap

goede service, goed behandeld

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig, uitstekende begeleiding en snelle planning. Instructeurs geven je vertrouwen en begeleiden de praktijklessen goed

voldoende, een redelijke ervaring

voldoende, een redelijke ervaring

• Lesvoertuig

perfect, zeker aan te bevelen

• Deskundigheid N.v.t.
  • Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik beveel deze rijschool zeker aan, goede lessen als iets niet lukt blijven proberen en anders een andere manier, het zijn allemaal leuke gezellige mensen, kortom TOP

Frankeneng 104

6716AA Ede