• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rommelige communicatie. Werdt niet terug gebeld als daar om gevraagd werdt. Erg jammer dat de bus zo slecht onderhouden wordt, dit had bijna mijn examen gekost. \r\nInstructeur was heel goed met veel kennis en rust.\r\n

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer slechte rijschool qua betalingen je moet betalen voor lessen die je niet heb gehad is pure overmacht en dan ook nog een discussie aangaan waar gaat dat heen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed! Persoonlijk bedrijf

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een vriendelijk en goed draaiende rijschool met bekwaam personeel, die als het even niet gaat in welke hoedanigheid ook, je helpen en bijstaan\r\nIk heb motor rijles gekregen van de in mijn ogen de beste en meest vaardige instructeur die jij je kunt wensen, bedankt Aad

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Inplannen van lessen ging goed. \r\n\r\nInstructeurs wissels gedurende traject niet als prettig ervaren. Grootste deel bij Berry (top en leuke klik) en een paar keer bij Aad (overmacht). Kan gebeuren, maar het was niet prettig dat Aad over alle dingen geleerd van Berry heen banjert en zelfs kritiek over hem uit richting mij als leerling. Dat heb ik als vervelend en verwarrend ervaren. Ik wil dit graag terugkoppelen, zodat dit voor iemand anders voorkomen kan worden. \r\nWEL GRAAG ANONIEM.\r\n\r\nIk snap dat je als collega dingen anders kunt doen of uitleggen, maar je collega afvallen en daarmee een leerling onzeker maken vind ik niet ok. Dit gebeurde ook tijdens een koffie momentje met leerlingen voor of na mij.\r\n\r\nLos van dat geloof ik zeker dat ook Aad met de beste bedoelingen lesgeeft een bak ervaring heeft.\r\n\r\nDe 10 voor instructeur is dan ook voor Berry. Erg deskundig, veel praktijktips en terugkomen op verkeerssituaties, en dat met veel humor. Heb genoten van zijn lessen en ga met een veilig gevoel de weg op.\r\n\r\nOok het verzetten van een les of contact over plannen met Marije waren erg prettig.\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was leerzaam maar ook gezellig om mijn motorlessen te krijgen van 2 echt gepassioneerde en ervaren motorrijders. Beide kunnen de lesstof op hun eigen wijze ook heel goed overbrengen, ieder op zijn eigen manier maar samen perfect! Ik zal de lessen missen...

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Speelziek is een hele fijne rijschool waar je je echt op je gemak voelt. Na een ochtend lessen heb ik in 1x mijn brommer rijbewijs gehaalt

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een prettige cursus gehad, een duidelijke en rustige instructeur.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sem had eerder af kunnen afrijden vind ik jammer kost al genoeg. Wij hadden het al geregeld ...jullie dachten van niet . Daardoor maar doorgelest wel elke week 95 euro. Beetje jammer. Wisseling v rijinstructeur ook niet fijn. Ik zou nu een pakket nemen ben best geschrokken vd prijs wat rijbewijs kost in totaal.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf deze beoordeling van mij is compleet gebasseerd op mijn instructeur martin speelziek en marije die oo het kantoor in barneveld werkt.\r\nmarije is echt een topper met haar viel elke keer veel te regelen en ze anticipeerde heel erg goed op de veranderingen in de planning.\r\nmartin speelziek mijn instructeur was ook echt een buiten gewoon goede instructeur, aan hem hebben jullie een hele goede. hij is de definitie van vriendelijkheid en gezelligheid maar tegelijk ook precies voldoende streng om veel te leren van hem. ook kunnen jullie een hoop leren van hem denk ik hij heeft namelijk hele goede standpunten en deze werken zich ook uit als je hem een stukje zelf laat plannen of iets meer zwlf in de hand laat nemen.\r\nMarije en Martin door jullie heb ik echt op een heel prettige manier mijn rijbewijs kunnen halen!!!

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een bedrijf dat je goed helpt om je rijbewijs te halen en het is fijn om hier te rijden

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duur maar daar heb je ook iets voor. Hoge kwaliteit en veel geduld bij de instructeur.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring was heel goed.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en deskundig bedrijf.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een fijne rijschool. En de rijlessen met Martin en Henry waren leerzaam en gezellig.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het als erg fijn ervaren, genoeg uitleg en voldoende hulp.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf met prettige instructeurs en mooi materieel. Veel kennis van opgedaan in theorie en praktijk om zo de weg op te gaan. Hiervoor wil ik graag het transport team bedanken met in het bijzonder Theun Jelier.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Goede en fijne begeleiding

Frankeneng 104