Helemaal top

Goede instructies met een goed resultaat

Super fijn en een goeie sfeer

Ik heb mijn auto rijbewijs gehaald bij speelziek. Zeer goeie rij instructeur. En ook een fijne auto om in te lessen. Speelziek bedankt!

Goede lessen waag je gelijk wat van opsteekt

nadat ik niet wou slagen bij mij oude rijschool kon ik terecht bij speelziek waar ik les kreeg van Mathew. Bij speelziek kreeg heldere instructies en ik kon goed werken aan mijn besluitvaardigheid.

Fijne dag gehad

Een hele fijne dag gehad , er word goed aandacht aan jou geschonken en er word heel duidelijk uitleg gegeven.

Deskundige en fijne begeleiding. Je wordt goed voorbereid op het examen

Deskundige en fijne begeleiding. Je wordt goed voorbereid op het examen

Fijne duidelijke les!

De rijles die ik hier heb gehad waren zeer goed en duidelijk. Er werd goed aangegeven waar de examinator op let zodat je goed voorbereid bent, dat was in mijn geval dus ook. Fijne les en een sociale rijinstructeur; zeker aan te bevelen!

Super leuke en leerzame rijlessen

Ik heb een hele fijne en leuke ervaring gehad tijdens de rijlessen, en was super goed voorbereid voor het examen. Een super gezellige rijinstructeur en in 1 keer geslaagd! Top!

Super!

Duidelijke en aardige instructeur. Perfecte voorbereiding op het examen.

Hele fijne rijlessen

Fijne rijlessen, veel geduld en in 1 keer geslaagd voor mijn examen

Goede rijschool

Fijne rij-instructeur voor de automaat, Arjan is een topper!

Gezellige leerzame dag gehad

Een aardige instructeur en kun je goed mee praten, gaat rustig met je om, al met al een leuke dag gehad

Leuk spontaan bedrijf

2 keer in 1 keer geslaagd

Fijne rijschool

Altijd goede rijlessen met een leuke en fijn instructeur! Ik heb het zeker naar mijn zin gehad en nu een mooi rijbewijs op zak!

Goeie opleiding

Wordt goed opgeleid voor de ervaring

Goeie rijschool.

Fijne instructeur. Ik heb goeie rijlessen kunnen volgen, duidelijke uitleg erbij.

Goeie uitleg gehad Henk is een fijne keal

Leuk dagje met Henk gehad gaf goeie tips waar ik wat aan had. Alles goed geregeld

Ik vond het een dag waar ik veel in leerde dankzij Speelziek

Goede begeleiding en duidelijke uitleg. Instructeur blijft rustig.

Goede begeleiding en in 1x geslaagd!

BE rijbewijs gehaald via Jaap Speelziek. Goede begeleiding, duidelijke uitleg en voelde me gelijk op mijn gemak.

Superfijne rijschool en top instructeur!

Na een incident met justitie moest ik weer opnieuw op voor mijn rijbewijs.Zelf ben ik erg ongeduldig en een haast in het verkeer,maar na 7x2uur lessen was ik klaar voor het examen. Matthew heeft me enorm geholpen in het rustige rijden en mijn kijk werk. Wat na jarenlange rij ervaring natuurlijk compleet is verdwenen.Zijn manier van aanpak werkt goed, geduldig en rustig praten werkt,vooral als je erg gespannen bent of angstig om te falen! Ik raad deze rijschool zeker aan! Superbedankt voor alles Matthew en natuurlijk de telefonistes team Speelziek!!

Super leerzame dag gehad

Fijne instructeur, stelt je goed op je gemak. fijne benadering. Al met al een leuke leerzame dag gehad

Erg positief

Er wordt goed gekeken naar het tempo van hoe snel je iets leert. Rustige, duidelijke uitleg en veel doen ipv denken. Ruimte voor gesprekken en grapjes, kortom super !

Super begeleiding, handige tips gekregen.

Veel geleerd, mooie ervaring

Ik heb en positieve ervaring

Fijne instructeur, geeft goede en duidelijke uitleg en neemt de tijd.

Leuk en duidelijk

Aanhanger rijbewijs gehaald via een dagcursus. Fijne instructeur!

Frankeneng 104

6716AA Ede