Mijn motorrijbewijs behaald in 1 keer super ervaren instructeurs.
Fijne instructeur, goede uitleg en recht to the point.
Wordt als mens behandeld en een nummer en er wordt naar je geluisterd dus gewoon een top team
Groot aanhanger rijbewijs gehaald bij Dam, Leuke en informatieve les, goede voorbereiding op het praktijk examen.
Fijne rijschool, heb hier 3 rijbewijzen gehaald. Goed begeleid en voorbereid op het examen. Ik heb alles in 1 keer gehaald
Ondanks dat ik door omstandighede verschillende instructeurs kreeg.fijn gereden en fijne uitleg
Mijn ervaring bij verkeersschool Dam was erg tevreden. Ik heb veel geleerd in mijn dag cursus bromfiets en ben daarna ook gelijk geslaagd voor mijn praktijk.
Was top. Mijn. Zoon. Goed begeleid
Ik ben tevreden met het rijden met mijn rij instructeur.
Goede rijschool je word goed voorbereid op het praktijkexamen
Top door de cursus avonden en rijlessen rijbewijs C alles in 1 x geslaagd
Top lessen gehad en geslaagd
Super leuk
Na jaren nu dan toch E achter C gedaan, Alles verliep rustig, duidelijk en in Wouter een gezellige deskundige en zeer oplettende instructeur. Relaxed les krijgen en toch exact dat benadrukken dat nog even aandacht behoeft. Je mag ook zelf aangeven als je iets nog eens keer wil proberen, vrachtwagen ook keurig voor elkaar. Examendag ontvangen door collega die nog even je gerust stelt en succes wenst, alles zo anders dan als 18 jarige destijds voor een B rijbewijs :)
hele fijne praktijk dag gehad.. leuke instructeur en in een keer gehaald! goed geregeld ook
top service gekregen en goed geholpen met het behalen van mijn praktijk am rijbwijs
Ondanks ik meerdere rij instructeuren heb gehad was het toch een fijne rijopleiding. Dit omdat je door meerdere opleiders meer kan leren. Klassikale lessen waren gezellig en zeer leerzaam.
Hele fijne lessen gehad met een instructeur die heel goed heeft geholpen met het onder de knie krijgen van de praktijk. Fijne instructeur die een gezellige babbel had en ook goede tips tijdens het rijden.
De lessen waren altijd van een hoog niveau waardoor ik snel vertrouwen kreeg in het besturen van de auto. Na het behalen van mijn rijbewijs rij ik zelfverzekerd en zou het absoluut aan anderen aanraden!
Alles goed geregeld.
Door de lange wachttijden bij het CBR speelt de rijschool goed op in, om op tijd praktijk aan te vragen. Zodat je niet onnodig lessen hoeft te rijden. En om niet te vergeten, de rij instructeurs zijn super goed, en denken altijd met je mee. Tim van Oort
Goede instructeur. Altijd op tijd. Zeer vriendelijk. Prettige manier van lesgeven.
Ik heb een fijne ervaring gehad met Edwin, erg goede instructeur die je aan een hoge standaard houdt zodat je voldoet aan de eisen van het CBR. Om het al een fijne rijschool die ervoor kan zorgen dat je zonder zorgen je rijbewijs haalt!
Prima leerzame begeleiding bij AVB en AVD. Was genieten! Super bedankt voor jullie begeleiding. Het enige waar ikzelf beter naar had moeten kijken, is een lesmotor uitzoeken passend bij mijn eigen lengte. Nogmaals bedankt en succes Hartelijke groet, Pieter Haaksema
Positief